D
Deleted member 122976
Bronze
Tüm inceller bunun cevabını merak etmiştir fakeceller cevap versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kanka seksi bilmemde geçen bi kızın elini tuttum elimle falan oynadı baya zevk verdi aq elimle oynanması bile 31den daha zevkliydi seksi düşünemiyorumTüm inceller bunun cevabını merak etmiştir fakeceller cevap versin
el tutum ne aq yaşınız kaç başınız kaçKanka seksi bilmemde geçen bi kızın elini tuttum elimle falan oynadı baya zevk verdi aq elimle oynanması bile 31den daha zevkliydi seksi düşünemiyorum
Valla 15el tutum ne aq yaşınız kaç başınız kaç
-taylır durdınşahsen iğrenç birşey am sandığınız kadar güzel durmuyor tabi benim cinsel yönelimimdende olabilir köleyim ayak yalamayı sekse tercih ederim şahsen kişiseldir
Hiç mi 31 çekmedin aqHayatımda hiç boşalmadım, başaramadım. Bir kızla yapmayı denedim kalkmadı ve isteksiz olduğum için kızla ayrıldım. Kısır doğdum herhalde amk
isterdim libidosuz olayım ben aq zihnimi kullanamaz hale geldim accutane kullanınca yan etkilerde libidosuzluk ihtimali vardı çok düşük ihtimal ben dua ettim başversin diye halende ediyorumHiç mi 31 çekmedin aq
usta ben libidosuzum diye 8 yıllık günlük 31 streakimi bozdum proviron stack yapıyorum 25 mg hergün daha 15 yaşındayım sen diyorsun libidosuzluk istiyomisterdim libidosuz olayım ben aq zihnimi kullanamaz hale geldim accutane kullanınca yan etkilerde libidosuzluk ihtimali vardı çok düşük ihtimal ben dua ettim başversin diye halende ediyorum
aga nasıl hayatını ne gibi yönden kötü etkiliyor?usta ben libidosuzum diye 8 yıllık günlük 31 streakimi bozdum proviron stack yapıyorum 25 mg hergün daha 15 yaşındayım sen diyorsun libidosuzluk istiyom
Usta ben 8 yaşından beri düzenli 31 çekerim.Kötü etkileri genel olarak şöyle oluyor.Kadınlara ihtiyaç duymuyorsun duysan bile mesrla bir kızla konusuyorsun tamam mı sonra birden hevesin kesilebiliyor kızdan çünkü zaten 31 seni tatmin ediyor kızın görevi kalmadı aq asada birde kanka eğer travmatik geçmişin varsa sosyal etkinlikler üzerine zaten sahip oldugun kaygı bozuklugunu 31 ile dahada arttırıyorsun sosyal anskiyrteyi falanda arttırıyor yaniaga nasıl hayatını ne gibi yönden kötü etkiliyor?
bende 8 yaşdan beri çekiyom hiç biri yaşanmadı kişiden kişiye değişyior demekki ben libidom düşsün artık kadınlardan etkilenmeyeyim hayatımı daha verimli şeylere adayayım istiyorum ve bu kadar çok 31 çekiyorsan libidon düşük değildir aqUsta ben 8 yaşından beri düzenli 31 çekerim.Kötü etkileri genel olarak şöyle oluyor.Kadınlara ihtiyaç duymuyorsun duysan bile mesrla bir kızla konusuyorsun tamam mı sonra birden hevesin kesilebiliyor kızdan çünkü zaten 31 seni tatmin ediyor kızın görevi kalmadı aq asada birde kanka eğer travmatik geçmişin varsa sosyal etkinlikler üzerine zaten sahip oldugun kaygı bozuklugunu 31 ile dahada arttırıyorsun sosyal anskiyrteyi falanda arttırıyor yani
Bagımlılık olustu bende kankaaaaa azgın olmasam dahi çekiyordum hergğn sanki sorunluluk gibibende 8 yaşdan beri çekiyom hiç biri yaşanmadı kişiden kişiye değişyior demekki ben libidom düşsün artık kadınlardan etkilenmeyeyim hayatımı daha verimli şeylere adayayım istiyorum ve bu kadar çok 31 çekiyorsan libidon düşük değildir aq
iste libidon dusuk olsa cekmicen bende oyleyim biliyorum aciniBagımlılık olustu bende kankaaaaa azgın olmasam dahi çekiyordum hergğn sanki sorunluluk gibi
4 gün önce kız eli tuttum kanka o günden beri 31 çekmiyomiste libidon dusuk olsa cekmicen bende oyleyim biliyorum acini
knk sıkıntılı mısın libido eksikliği yok sende fazlalığı var bende mesela hoşlandığım kızın ayağını görmüştüm bir ay durmadan 31 çektim4 gün önce kız eli tuttum kanka o günden beri 31 çekmiyom
Ya senin ben aq pmden ig falan verknk sıkıntılı mısın libido eksikliği yok sende fazlalığı var bende mesela hoşlandığım kızın ayağını görmüştüm bir ay durmadan 31 çektim
hiç biri yok ben biraz privacymaxxing yapıyorumda dc veririz amaYa senin ben aq pmden ig falan ver
Okey baba verhiç biri yok ben biraz privacymaxxing yapıyorumda dc veririz ama
Çekemiyorum amk olmuyorHiç mi 31 çekmedin aq
Kız sırf tipin ve boyundan dolayı aşık olup evlilik hayalleri kurmaya başlamış kişiliğinin hiçbir önemi yok tiktoğa ER editleri atan adamsın brutal blackpillKanka seksi bilmemde geçen bi kızın elini tuttum elimle falan oynadı baya zevk verdi aq elimle oynanması bile 31den daha zevkliydi seksi düşünemiyorum
Xavier icin yakiyoruzHayatımda hiç boşalmadım, başaramadım. Bir kızla yapmayı denedim kalkmadı ve isteksiz olduğum için kızla ayrıldım. Kısır doğdum herhalde amk