semaglutide

retawillfixme

retawillfixme

Iron
17 yaşındayım kilomdan rahatsızım onun dışı yüz kemik yapım iyi hafif recesssed jaw war o da overbite tan kaynaklı halledilir boy 190 kilo işi çok canımı sıkıyo bi 25-30 kilo kadar versem on numara olacak. semaglutide için doktora gitmeyi planlıyorum ne diyonuz? bi de reta ne kadar mantıklı?

• +1
Reactions: pashanimair
17 yaşındayım kilomdan rahatsızım onun dışı yüz kemik yapım iyi hafif recesssed jaw war o da overbite tan kaynaklı halledilir boy 190 kilo işi çok canımı sıkıyo bi 25-30 kilo kadar versem on numara olacak. semaglutide için doktora gitmeyi planlıyorum ne diyonuz? bi de reta ne kadar mantıklı?
Reta source bulursan bana da at

• +1
Reta source bulursan bana da at
bi tane var da ne kadar güvenilir bilmiyom hepsiburadada satıyo insta hesabına yazdım yaş sordu. fiyat baya iyi bu arada

• +1
reta kullanacagınıza gotunuzu kaldirin calorie intake inizi hesaplayın ve kardiyonuzu aksatmayın

• +1
Reactions: senualF, Yagiz8928, churmaxxed and 2 others
kafein overdosela iradeni geliştir bunlara para harcama
gidip roid kürüne girsen daha iyi verim alırsın

• +1
Reactions: Serialsuicide, Duck Eats Bagel, reanrao and 1 other person
ozempic için ne diyosun?
gereksiz pahalı
bütçen ne kadar ona göre yorum yapiyim
eğer çok paran varsa ve gerçekten istiyosan kullanabilirsin ama durumun kısıtlıysa bence para harcama

• +1
Reactions: pashanimair, Duck Eats Bagel and reanrao
kafein overdosela iradeni geliştir bunlara para harcama
gidip roid kürüne girsen daha iyi verim alırsın
roid işi saçma geliyo bana. kas çekici gelmiyo eskiden baya uğraşıyodum iyi de bi fiziğim vardı öncesinde de diyetle kafayı kırdığım için çok zayıftım kızlar kassız daha zayıf vücutları seviyo gibi geliyo. bi de iki kas yapıp st atacaz diye mekanizmayı yerle bir etmenin anlamı yok bence.

• +1
Reactions: churmaxxed, pashanimair and kurdistan
roid işi saçma geliyo bana. kas çekici gelmiyo eskiden baya uğraşıyodum iyi de bi fiziğim vardı öncesinde de diyetle kafayı kırdığım için çok zayıftım kızlar kassız daha zayıf vücutları seviyo gibi geliyo. bi de iki kas yapıp st atacaz diye mekanizmayı yerle bir etmenin anlamı yok bence.
senin vücudun senin kararın nasıl bi yol izlemek istiyosan onu yap
bütçen ne kadar peki

• +1
Reactions: reanrao, pashanimair and Duck Eats Bagel
Ideal frame'de minimal kaslı estetik %12 bf en mantıklısı.

gereksiz pahalı
bütçen ne kadar ona göre yorum yapiyim
eğer çok paran varsa ve gerçekten istiyosan kullanabilirsin ama durumun kısıtlıysa bence para harcama
para kısmı sıkıntı değil çok şükür

• +1
Reactions: kurdistan and pashanimair
  • JFL
  • +1
Reactions: why not me?, reanrao, pashanimair and 1 other person
para kısmı sıkıntı değil çok şükür
istiyosan alabilirsin ama dediğim gibi bf düşürmek için ilaçlara ve ya peptidlere ihtiyacın yok

• +1
Reactions: pashanimair, reanrao and Duck Eats Bagel
25-30 kilo vermek için cok iyi disipline sahip olsan cok iyi beslensen bile en az 1-1,5 yıl vermen gerekecek bence kesinlikle birşey kullan

• +1
  • Love it
Reactions: Auchelius, Duck Eats Bagel, Serialsuicide and 3 others
25-30 kilo vermek için cok iyi disipline sahip olsan cok iyi beslensen bile en az 1-1,5 yıl vermen gerekecek bence kesinlikle birşey kullan
15 kasımda dnp ye başlıyorum:feelshah:

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel and pashanimair
Images

• +1
  • JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, pashanimair and Serialsuicide
reta kullandım çok etkili ama dnp kadar hızlı değil
dnp girilecek muhabbet değil çok sıkıntı iş. görünüş çok şey ama her şey değil uğruna sağlık kaybedilmez bence. retayı nerden tedarik ettin?

Bu boylara nereden ulaşıyorsunuz amk bize niye çıkmıyor bu

• +1
Reactions: reanrao
yıllardır deli gibi süt içiyom. baya dalga konusu burda ama bi ara çiğ içiyodum gizliden o dönem (belki ergenliktendir) inanılmaz boyum uzamıştı. yoğurtsuz öğünüm geçmez, güneş görmeyen yerde oturmuyorum falan bence en çok bunlar etkiliyo.

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer
yıllardır deli gibi süt içiyom. baya dalga konusu burda ama bi ara çiğ içiyodum gizliden o dönem (belki ergenliktendir) inanılmaz boyum uzamıştı. yoğurtsuz öğünüm geçmez, güneş görmeyen yerde oturmuyorum falan bence en çok bunlar etkiliyo. boy yaş kaç bi de?

• +1
bu postlar nasıl siliniyo bi de
Post'u attıktan sonraki yarım saat içerisinde o post'u değiştirebilirsin ama silemezsin bir kere paylaştın mı kalıyor

yıllardır deli gibi süt içiyom. baya dalga konusu burda ama bi ara çiğ içiyodum gizliden o dönem (belki ergenliktendir) inanılmaz boyum uzamıştı. yoğurtsuz öğünüm geçmez, güneş görmeyen yerde oturmuyorum falan bence en çok bunlar etkiliyo. boy yaş kaç bi de?
190'a yakın da bana yetmez şöyle 190+ üstü olsam anca yeter bana

• Ugh..
Reactions: Serialsuicide
@Serialsuicide niye 🤢 attın

• Ugh..
@Serialsuicide mal mısın amk

• +1
190'a yakın da bana yetmez şöyle 190+ üstü olsam anca yeter bana
yeter 190 civarı bence. boy takıntısı olan bir sürü kızla tanıştım hatta bi kız vardı sporcuydu boyu 186’ydı 190 üstüne tamamdı kız. bu örneğin daha üstü olduğunu sanmıyorum.
bi de bu forumdaki extreme bp den nefret ediyorum. babuş rahatla az(sub forumda kastettiğim kadar extremeini görmedim) kimisi artık hemcinsleri ona htn desin diye uğraşıyo görünüşüne. bana epey bi saçma geliyo. neyse ya bana ne.

• +1
yeter 190 civarı bence. boy takıntısı olan bir sürü kızla tanıştım hatta bi kız vardı sporcuydu boyu 186’ydı 190 üstüne tamamdı kız. bu örneğin daha üstü olduğunu sanmıyorum.
bi de bu forumdaki extreme bp den nefret ediyorum. babuş rahatla az(sub forumda kastettiğim kadar extremeini görmedim) kimisi artık hemcinsleri ona htn desin diye uğraşıyo görünüşüne. bana epey bi saçma geliyo. neyse ya bana ne.
Haklı olabilirsin ama işte takıntı haline getirince kurtulması zor oluyor

Users who are viewing this thread

Back