semih çeliğin medyaya yayilmayan fotosu

keder

keder

Iron
olum polisler medyaya hiç bi foto bilgi falan yaymadi tiktokta semih çelik fanlarindan birisi boyle bi resim paylaşmiş polis bunları bulamazken bunlar nasil buluyor aq
semih çelik sempatizani herkesin anasini sikeyim orasi ayri bi konu
Screenshot 2025 05 04 02 15 54 500 edit comwhatsapp

• +1
  • JFL
Reactions: hexteck, Sonneillon, Kayra139 and 1 other person
Screenshot 2025 05 04 02 21 15 799 edit cominstagramandroid
hesabın oluşturulma tarihi 2022

• +1
Reactions: hexteck and Sonneillon
IMG 20250504 022605 220

ortak takipci var takip listesi boyle muhtemelen fake hesap

• +1
  • JFL
Reactions: hexteck and Dathomirian Zabrak
olum polisler medyaya hiç bi foto bilgi falan yaymadi tiktokta semih çelik fanlarindan birisi boyle bi resim paylaşmiş polis bunları bulamazken bunlar nasil buluyor aq
View attachment 3702438
konuştuğum bi foidin ppsi bu

• +1
Reactions: hexteck
View attachment 3702438
Semih celigin zaten yayılma amacı incellere karşı nefret olusturmaktı adam incel bile degil :lul: Low iq tr halkı da inandı tabi

• So Sad
  • +1
Reactions: hexteck and DarkSoulHKF
Semih celigin zaten yayılma amacı incellere karşı nefret olusturmaktı adam incel bile degil :lul: Low iq tr halkı da inandı tabi
incellerden zaten nefret edilmeli bi insanın tek amacı am sikmek olamaz bunu bi karakter olarak kendiyle bağdaştırmamalı kişisel gelişimini tamamlayınca illaki birisini bulacak
gerek parasal gerek fiziksel gerekse zihinsel
zaten incel tolluluğunun %99u sabırsız ergenler ben hiç sevmiyom ota boka terim uydurulmasını çünkü hayatta çoğu şey gelip geçici ve ergenlik döneminde çoğu kişininin eli kız eline bile değmemiş oluyor özellikle inceller gibi çekingen kişiler
hüü kızlar beni görmüyo diye zırlamanın hiç ama hiç bi mantığı yok suç sadece incellerde

• +1
Reactions: hexteck, whitemonster6 and Aven
incellerden zaten nefret edilmeli bi insanın tek amacı am sikmek olamaz bunu bi karakter olarak kendiyle bağdaştırmamalı kişisel gelişimini tamamlayınca illaki birisini bulacak
gerek parasal gerek fiziksel gerekse zihinsel
zaten incel tolluluğunun %99u sabırsız ergenler ben hiç sevmiyom ota boka terim uydurulmasını çünkü hayatta çoğu şey gelip geçici ve ergenlik döneminde çoğu kişininin eli kız eline bile değmemiş oluyor özellikle inceller gibi çekingen kişiler
hüü kızlar beni görmüyo diye zırlamanın hiç ama hiç bi mantığı yok suç sadece incellerde
w mentality her nekadar bende biraz sabırsız otu boku kıskanan bir ergen olsamda yeteri kadar gelişmeyip kadınlarla ilişki kurmak istemekte sacma(vasıfsız slut kadınlardan bahsetmiyorum onlarla otistik ltn olsanız dahi birşeyler yaşarsınız)

• +1
Reactions: keder, whitemonster6 and Tornoviaa
w mentality her nekadar bende biraz sabırsız otu boku kıskanan bir ergen olsamda yeteri kadar gelişmeyip kadınlarla ilişki kurmak istemekte sacma(vasıfsız slut kadınlardan bahsetmiyorum onlarla otistik ltn olsanız dahi birşeyler yaşarsınız)
Napiyon la şizofren reis

Napiyon la şizofren reis
İyidir brocanilettom pederin evinde sufferlayarak mika raun ev ziyareti izliyorum :lul: Bu haftasonum mükemmel geçebilirdi ama peder o arkadaşlarımla buluşmama izin vermedi çok iyi vakit geçirmiş oçlar @ayisiken

• So Sad
  • +1
Reactions: ayisiken and Tornoviaa
İyidir brocanilettom pederin evinde sufferlayarak mika raun ev ziyareti izliyorum :lul: Bu haftasonum mükemmel geçebilirdi ama peder o arkadaşlarımla buluşmama izin vermedi çok iyi vakit geçirmiş oçlar @ayisiken
Vay amk peder senin kafanı dağıtmaya izin versin biraz amk

Mika rauj siker misin

Vay amk peder senin kafanı dağıtmaya izin versin biraz amk

Mika rauj siker misin
izin vermiyor kafamı dağıtmama ama biraz daha böyle sürerse kafamı dağıtacam gerçekten XDD
mika raun cok lgbtye destek vermesemde samimi geliyor nedense birde true ascender ltnden high mtb olmuş ve high mtb=chadlite smw soruna cevap vermeyeceğim digital footprinte değer vermeye başladım:lul:

izin vermiyor kafamı dağıtmama ama biraz daha böyle sürerse kafamı dağıtacam gerçekten XDD
mika raun cok lgbtye destek vermesemde samimi geliyor nedense birde true ascender ltnden high mtb olmuş ve high mtb=chadlite smw soruna cevap vermeyeceğim digital footprinte değer vermeye başladım:lul:
Sikersin diye yorumladim

yeni mi aklina geldi amk

• +1
Reactions: orhanhic
sen köyde değil miydin amk

kemik kütlen böyle olsa molozlar seni ezebilir miydi?
şuan suratımdaki kemik kütlesinin yarısı semih çelikte yok aq :lul: semih çeliğin kemikli görünmesinin sebebi çene şekli ve ramusu kemik kütlesi yok yani sadece kemik şekilleri iyi

babanın sözünü dinliyorsan low t senin için bitmek üzere

• +1
Reactions: Zodiac

Users who are viewing this thread

Back