semih celik boy kac

turcoman

turcoman

Banned
1749302735992
1749302751100
1749302762417
1749302774188
1749302782332

simdi kimi diyor 170 kimi diyor 190. ikisi de değil.
1749302820245

kasaptaki fotosuna baktıgımızda tezgahtan biraz uzun duruyor(30-35 cm kadar)
surdaki fotolara baktıgımızda ise o çıkıntılar genelde 60 ile 75cm arasında olur. burdan yola çıkarak kişi kabaca bir mantıkla 175-185 arasında.
bunu ciddi bir şekilde araştırma amacım bu amın oğlu ortalama veya ortalamadan bir tık üzeri bir tip ile aynı anda nasıl 2 sevgili yapıyor adı altında düşünmem idi.
sizlerin tahminini de duymaktan memnuniyet duyarım

Last edited:
  • JFL
  • +1
Reactions: sigma boii, Arisylva, IlI and 2 others
ne yapıcan amk

• +1
Reactions: turcoman
ne yapıcan amk
okusana amcık, acıkladık. ortalama veya ortalamadan bir tık üzeri bir tip ile 2 tane kızla aynı anda sevgili olmasının imkanı yok. burda da boy devreye giriyor.

okusana amcık, acıkladık. ortalama veya ortalamadan bir tık üzeri bir tip ile 2 tane kızla aynı anda sevgili olmasının imkanı yok. burda da boy devreye giriyor.
175 176 falandır tipi ortalama ikisiylede sevgili değil biriyle arkadaştır biriyle sevgilidir gayet olabilir

• +1
175 176 falandır tipi ortalama ikisiylede sevgili değil biriyle arkadaştır biriyle sevgilidir gayet olabilir
canım kardesim benim:) hangisiyle arkadas eve attıgı kızla mı yoksa whatsapptan birbirlerine mustehcen fotograf attıgı kızla mı :)

canım kardesim benim:) hangisiyle arkadas eve attıgı kızla mı yoksa whatsapptan birbirlerine mustehcen fotograf attıgı kızla mı :)
yav amk çocuğu hadi ikisiylede sevgili olsun yine normal sen burada neyi tartışıyon anlamadım

• +1
yav amk çocuğu hadi ikisiylede sevgili olsun yine normal sen burada neyi tartışıyon anlamadım
oğul! sövmesene! düzgünce kounsalım! o tipte biri 175 boyla aynı anda 2 sevgili yapması mantıklı gelmiyor anlasana amk. hani tamam 180den sonra tipin önemi daha cok ama adam ortalama veya ortalamanın biraz üstü

oğul! sövmesene! düzgünce kounsalım! o tipte biri 175 boyla aynı anda 2 sevgili yapması mantıklı gelmiyor anlasana amk. hani tamam 180den sonra tipin önemi daha cok ama adam ortalama veya ortalamanın biraz üstü
kanka az camı aç hava al bak çok ciddi söylüyorum sonra hesabını silip yavaşca twittera dön

• +1
kanka az camı aç hava al bak çok ciddi söylüyorum sonra hesabını silip yavaşca twittera dön
niye amk? twitter denilen yer tanrının lanetlediği yerlerden sadece biri. cam her zaman açık

corolla bi sus aq herif boyu sormus bilgin varsa soyle soylemiyosan sg

• JFL
  • +1
Reactions: Arisylva and turcoman
dostum sen de tahmin edebilir misin. boyu sandığımdan uzun ise fena halde kıskanacagım mezarını açıp deforme etmek fikri var.

niye amk? twitter denilen yer tanrının lanetlediği yerlerden sadece biri. cam her zaman açık
Kardeş bu adamın boyu sur duvarına bakınca max 178 falan gibi, o attığın kasap fotosu sahte o değil. Tipi HMTN yada MTN, üstüne dark triad ve sevgilileri ise onunla aynı ortamdan yani satanist mevzularından falan zaten tanışıklıkları vardır önceden o yüzden bu adamın 2 tane aynı anda (ki aynı anda olması bişey değiştirmiyor sevgilisi var sadece) bi tek sana anormal geliyordur gayet olağan bir şey
kes ak cocu :)

• +1
Kardeş bu adamın boyu sur duvarına bakınca max 178 falan gibi, o attığın kasap fotosu sahte o değil. Tipi HMTN yada MTN, üstüne dark triad ve sevgilileri ise onunla aynı ortamdan yani satanist mevzularından falan zaten tanışıklıkları vardır önceden o yüzden bu adamın 2 tane aynı anda (ki aynı anda olması bişey değiştirmiyor sevgilisi var sadece) bi tek sana anormal geliyordur gayet olağan bir şey

kasap fotosu sahte değil. rami üzüm et. eyüpte. önünden her gün geçiyodum lise zamanı. bu elemanla okullarımız da yakın ben bunu görmüş olmam lazım da hiç hatırlamıyom amg. kasap fotosu sahte değil onu diyeyim. maktullerden birinin pinterest hesabını bulmustum harbi satanizmi anımsatan gotik seyler kaydetmisti ama diger evde oldurulen kız masum gibi. icine kapanık ve manipule edilmesi kolay tipler kısaca.

kasap fotosu sahte değil. rami üzüm et. eyüpte. önünden her gün geçiyodum lise zamanı. bu elemanla okullarımız da yakın ben bunu görmüş olmam lazım da hiç hatırlamıyom amg. kasap fotosu sahte değil onu diyeyim. maktullerden birinin pinterest hesabını bulmustum harbi satanizmi anımsatan gotik seyler kaydetmisti ama diger evde oldurulen kız masum gibi. icine kapanık ve manipule edilmesi kolay tipler kısaca.
bilmiyorum o kadarını ama adam genel olarak normie, ortalama ve normie birinin sevgilisinin olması çokta garipsenecek bir şey değil

• +1
bilmiyorum o kadarını ama adam genel olarak normie, ortalama ve normie birinin sevgilisinin olması çokta garipsenecek bir şey değil
normie birinin sevgilisi olması gayet normal ama aynı anda 2 tane sevgilisi var ve bu kızlar gayet ortalamadan baya yüksek güzellikte. chad adamdan beklersin bunu de mi amk?

2 degildi biri eski sevgilisiydi diye biliyorum

• +1
normie birinin sevgilisi olması gayet normal ama aynı anda 2 tane sevgilisi var ve bu kızlar gayet ortalamadan baya yüksek güzellikte. chad adamdan beklersin bunu de mi amk?
bana göre 1 sevgilisi olmakla 2 olması arasında fark yok(birbirlerinden haberdar olmadıkları sürece) ki diğeri içine kapanık kolay manipüle edilen biriymiş yani ben anormal durum göremiyorum onu anlatmaya çalışıyorum, kızlarda o kadar güzel değil

• Hmm...
Bide boyunu napcan semihin aq

• +1
2 degildi biri eski sevgilisiydi diye biliyorum
yok knk son raporları okuduysan gönül ilişkisini kesmediği yazıyor yani iki ilişkiyi aynı anda yürütüyormuş.
Bide boyunu napcan semihin aq
acıkladım la normie bir tipin 190 olması lazım ama 190 da durmuyor. demek ki boy ve tip önemli değilmiş marjinal olacaksın.
bana göre 1 sevgilisi olmakla 2 olması arasında fark yok(birbirlerinden haberdar olmadıkları sürece) ki diğeri içine kapanık kolay manipüle edilen biriymiş yani ben anormal durum göremiyorum onu anlatmaya çalışıyorum, kızlarda o kadar güzel değil
senin yas kaç canım kardesim

• +1
Reactions: htn666
@maarda tüm konulara ciddi bir şekilde yazan kişisin. burayı görmezden gelme

• +1
Ne bos seyler konusuyonuz amk

• +1
  • JFL
Reactions: Arisylva, turcoman and htn666
satanist büyüsü yapmışdır

• +1
Ve incel oldugunu tahmin ediyorlar

• +1
eleman satanist degil. deist yuksek ıhtımal
ama biri de satanist bir discord sunucusunun modlugunu yapıyodu demisti. oglum boyle dezenmorfasyon yok anasını sikiyim

hayata tutunma çabanı taktir ediyorum

• +1
Reactions: turcoman and htn666
NASI OLUYO O MORUK. 2 SEVGİLİSİ VAR VE İNCEL VAY ANASINI SİKEYİM
Haberlerde gordum. Bide incel akimi diyolardi PAUWHSOSNWOSN

• +1
hayata tutunma çabanı taktir ediyorum
1749306727019
sahibindende evi satılıga cıkarmıslar elemanın odasının son hali. meraklısına. taşınmak isteyen varsa dm gelsin linki atayım. 5milyon tl ev.

• +1
Reactions: orbitalover and htn666
Haberlerde gordum. Bide incel akimi diyolardi PAUWHSOSNWOSN
2 sevgilisi olan adama incel kolpasını atan lavuk ortaya cıksın. bi de telefonunu arastırmıslar incellerle iletisimi varmıs puhahaha cocugun telefonunu bile bulamadınız sirkiye amk WCCCCC

• +1

burdan bakınca kaç gibi? ciddi soruyorum tasak dalga falan değil
1749307211541

2 sevgilisi olan adama incel kolpasını atan lavuk ortaya cıksın. bi de telefonunu arastırmıslar incellerle iletisimi varmıs puhahaha cocugun telefonunu bile bulamadınız sirkiye amk WCCCCC
View attachment 3806302sahibindende evi satılıga cıkarmıslar elemanın odasının son hali. meraklısına. taşınmak isteyen varsa dm gelsin linki atayım. 5milyon tl ev.
Link sal aga

• +1
Aga boyunu istiyorsan panelden bak

• +1
Ve incel oldugunu tahmin ediyorlar
Yav incel diye pazarlandi incel değil ayrıca rira özentisi ve deist değil satanist

• +1
Reactions: htn666 and turcoman
1749309324164
araba manyakları bu arabanın hangi araba oldugunu söylerse semih celikin boyunu buluyoruz. arabayla aynı boyda sayılır

Attachments

• Screenshot_2025-06-07-18-18-09-394_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-06-07-18-18-09-394_com.android.chrome.jpg
    845.8 KB · Views: 0
Last edited:
  • +1
View attachment 3806388araba manyakları bu arabanın hangi araba oldugunu söylerse semih celikin boyunu buluyoruz. arabayla aynı boyda sayılır
station wagon araç yerden uzaklığı 1.60 de bak diyorum sana adam 1.75-6 falan 40 post neyi tartışıyorsunuz ak ya

• +1
Reactions: turcoman and orbitalover
station wagon araç yerden uzaklığı 1.60 de bak diyorum sana adam 1.75-6 falan 40 post neyi tartışıyorsunuz ak ya
yaw amk 175 için çok uzun duruyor. ben 181im böyle durmuyom ayrıca attıgın araba degil ag goz var mizam var

yaw amk 175 için çok uzun duruyor. ben 181im böyle durmuyom ayrıca attıgın araba degil ag goz var mizam var
tamam 175 değil zaten 178 180 falandır oğlum ne fark eder amk kimse sana tam santimi santimine boyunu söyleyemez ki

• +1
Ya aminakoyim bu nasıl değil adam tek üste 2 tane siktiri boktan bişi eklemiş Max 180 işte hem rep atmiyon hem beğenmiyon sg
Farlara ve janta bak amcuk

• +1
Ya aminakoyim bu nasıl değil adam tek üste 2 tane siktiri boktan bişi eklemiş Max 180 işte hem rep atmiyon hem beğenmiyon sg
araba chatgptye göre 150 15 cm de yerden yükseklik desek semih celik 165 mi amına koyum :D ayrıca rep atmak ne yeniyim ben

araba chatgptye göre 150 15 cm de yerden yükseklik desek semih celik 165 mi amına koyum :D ayrıca rep atmak ne yeniyim ben
Konuştuğun kişilerle konuşurken sana yazdığı yanıtlara like tuşuna bas yoksa çoğu kişi konuşmaz senle

• +1
dikiz aynalarından belli farklı olduğu. volkswagen tiguan olabilir mi sence

Kanka araba modeli aynı gpt kolpa sikiyo büyük ihtimalle

• +1

Users who are viewing this thread

Back