semih celik boy kac

• +1
Reactions: Toyota Corolla and turcoman
  • +1
Reactions: Toyota Corolla and turcoman
Hayır bu araç yeni model knk Fiat egea olduğuna adım kadar eminim
tamam da kamera kaydındaki arabayla dediğin arabanın boyları aynı durmuyo ki amk. dediğine göre semih celikin önünden giden adam 155 semih celik 165 oluyo

• +1
Reactions: Toyota Corolla and orbitalover
  • +1
Reactions: Toyota Corolla and orbitalover
tamam da kamera kaydındaki arabayla dediğin arabanın boyları aynı durmuyo ki amk. dediğine göre semih celikin önünden giden adam 155 semih celik 165 oluyo
Adam 165-70 Semih 77-80 arası kanka çektiği videodaki uzuv ve kol boyu da senin için yararlı olacaktır

• +1
Reactions: turcoman
buldum valla fiat egea cross. yükseklik 1556 mm yani 156cm o aradaki yüksekliğe de 20 cm desek 175cm yapıyor ama yine mantıklı değil amk. surdaki fotolarda rahat 183 gibi duruyor seytan oe

• +1
Reactions: Toyota Corolla
uzun süre bakir kalmak bir insana ne mi yapar:

• +1
uzun süre bakir kalmak bir insana ne mi yapar:
adamın boyunu bulduk. 175 180 arası. sen mycrafting oynarken biz hayatın gercekliğinde kayboluyoruz

• +1
5'2 kardeşim. Çok sorgulama

• +1
View attachment 3806154View attachment 3806155View attachment 3806156View attachment 3806157View attachment 3806158
simdi kimi diyor 170 kimi diyor 190. ikisi de değil. View attachment 3806159
kasaptaki fotosuna baktıgımızda tezgahtan biraz uzun duruyor(30-35 cm kadar)
surdaki fotolara baktıgımızda ise o çıkıntılar genelde 60 ile 75cm arasında olur. burdan yola çıkarak kişi kabaca bir mantıkla 175-185 arasında.
bunu ciddi bir şekilde araştırma amacım bu amın oğlu ortalama veya ortalamadan bir tık üzeri bir tip ile aynı anda nasıl 2 sevgili yapıyor adı altında düşünmem idi.
sizlerin tahminini de duymaktan memnuniyet duyarım
187 civarı

• +1
fiat egea cross yardımıyla 77-80 oldugunu cozduk. senın kaynak ne
ayşe gibi güzel bi kızı pullayabiliyo olması eşgalinde cok bise yok ikbal mtb de diğeri baya güzel

• +1
ayşe gibi güzel bi kızı pullayabiliyo olması eşgalinde cok bise yok ikbal mtb de diğeri baya güzel
187 olsaydı fiat egea crosstan baya uzun olurdu amk. zaten benim kafayı takmam da ortalamadan haylice yüksek 2 kızı aynı anda nası tavlamasını dusunmekti. ama 187 falan değil

Ciddi ciddi 2sayfa bunu mu konustunuz la okumaya useniyom

• +1
kamera görüntüsünde caddy de var yerden tavanına yüksekliği 199cm ama ondan rahat 20 cm falan kısa duruyor

Last edited:
187 olsaydı fiat egea crosstan baya uzun olurdu amk. zaten benim kafayı takmam da ortalamadan haylice yüksek 2 kızı aynı anda nası tavlamasını dusunmekti. ama 187 falan değil
biri normal sevgilisi diğerini ise satanist muhabbetlerinden manipüle edip tavlamıştır

• +1
yav satanistlikle ne alakası var satanistim desen millet sana ucube yaratık gözüyle bakıyor satanistim diyerek hiçbi karıyı pullayamazsın trde aksine kendinden uzaklaştırırsın satanistlerin seveni yok
biri normal sevgilisi diğerini ise satanist muhabbetlerinden manipüle edip tavlamıştır

• +1
yav satanistlikle ne alakası var satanistim desen millet sana ucube yaratık gözüyle bakıyor satanistim diyerek hiçbi karıyı pullayamazsın trde aksine kendinden uzaklaştırırsın satanistlerin seveni yok
dediklerime ne diyon. arabaların zeminden tavanına yüksekliğinde göre 177-182cm çıkıyor. 187 cok uçuk

• +1
@orbitalover adam 187 diyo yardım et

dediklerime ne diyon. arabaların zeminden tavanına yüksekliğinde göre 177-182cm çıkıyor. 187 cok uçuk
doğru knk bende 180 boylarındayım ondan tahmin edebiliyorum 187 olması imkansız sur duvarında nasıl durduğuna bak

rep atmazsan seni öldürmek zorunda kalacağım ama

• +1
itlik yapma her yazdıgını begendım amk. istanbuldaysan gel su surlara cıkak seni asagıdan cekeyim amk
doğru knk bende 180 boylarındayım ondan tahmin edebiliyorum 187 olması imkansız sur duvarında nasıl durduğuna bak

rep atmazsan seni öldürmek zorunda kalacağım ama

• +1
  • JFL
Reactions: orbitalover and Toyota Corolla
180 kanka la semih
itlik yapma her yazdıgını begendım amk. istanbuldaysan gel su surlara cıkak seni asagıdan cekeyim amk

• Woah
idk ectomorph vücut tipine sahip kolları aşırı uzun duruyo high t olduğu belirgin ama boyu konusunda bişe diyemiyom aşırı zayıf olduğundan uzun gözüküyor ben min 180-185 derdim 190 diyenleri de gördüm ama kaynak belirsiz

• +1
idk ectomorph vücut tipine sahip kolları aşırı uzun duruyo high t olduğu belirgin ama boyu konusunda bişe diyemiyom aşırı zayıf olduğundan uzun gözüküyor ben min 180-185 derdim 190 diyenleri de gördüm ama kaynak belirsiz
1749326143816
en kaliteli halini buldum

@orbitalover sen bir 6'5 olarak semihi gordugunde kac boyunda dersin. 6'5 ne bide amk nerelisin

Users who are viewing this thread

Back