Semih çelik

hanma lover

hanma lover

close your eyes and make a wish
Subforum semih çelik denilen orosbu evladı delirmiş satanik piçi seviyor mu?

• Hmm...
  • JFL
Reactions: Yagiz8928, Serialsuicide, flows5991 and 1 other person

Semih çeliğin adını duyunca bizdir

• JFL
  • +1
Reactions: zeggo, Aven, why not me? and 4 others
Neyse ciddi cevap yok sevmiyom ama seviyomuş gibi larplıyorum tiktokta millet sinirleniyor baya

• +1
Reactions: Serialsuicide and hanma lover
orospu evladı birazdan havalanıcak

• JFL
Reactions: why not me?, Serialsuicide, kurdistan and 2 others
Neyse ciddi cevap yok sevmiyom ama seviyomuş gibi larplıyorum tiktokta millet sinirleniyor baya
Arda kucukyetim felan tamamda zihninde kendi utopyasini kurmus fare fenolu delirmis bi orosbu çocuğunu idol olarak görmek aşırı saçma:lul:

• +1
Reactions: senualF
Arda kucukyetim felan tamamda zihninde kendi utopyasini kurmus fare fenolu delirmis bi orosbu çocuğunu idol olarak görmek aşırı saçma:lul:
Çok kasıntı ve cringe aga lavuk hem fareye benziyor hem where is mind çalan videoda kağıttan okuyor sözleri yaptığı çizim animeden falan alıntı hiç ilginç bir şey yok herhangi bi adam işte incel falanda değil durduk yere öldürüyor bi olayı yok yani eliot rodger mogs

• +1
  • Love it
Reactions: hanma lover and Serialsuicide
  • +1
  • Love it
  • JFL
Reactions: reanrao, why not me?, Yagiz8928 and 3 others
Çok kasıntı ve cringe aga lavuk hem fareye benziyor hem where is mind çalan videoda kağıttan okuyor sözleri yaptığı çizim animeden falan alıntı hiç ilginç bir şey yok herhangi bi adam işte incel falanda değil durduk yere öldürüyor bi olayı yok yani eliot rodger mog
Semih gibi kasıntı cinayetlerini satanik bi nedene bağlayıp hypelayan bi orosbu cocugu yerine ER kat kat iyidir

• +1
Reactions: Yagiz8928 and senualF
Oğlum bir tane HAŞERAT 2 tane gencecik kızı öldürdü neyin sevgisi neyden bahsediyorsun sen?

• +1
Reactions: hanma lover
Bende sevmiyorum semih çeliği sadece o 2 kız aşırı salaktı 1 i kendini bilerek öldürttü diğeride onu tehdit ettiği halde evine gitti

• +1
Reactions: Serialsuicide and hanma lover