Serbian mogger

mentally_ill_chad

mentally_ill_chad

Rotting champion of Yugoslavia

@Panzram , @ChadGPT

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: enlightful, Gargantuan, aircraftboi and 11 others
@trench

• +1
Reactions: trench and Panzram
Mogger wikipedia page

Screenshot 20250526 185151

• JFL
  • WTF
Reactions: Panzram, uksucks, hopecel and 2 others
@jockidc120610 monteniggers are also serbs so here's your tag

• +1
Reactions: Panzram, sigma boii and isegrim314
@hopecel

• +1
Reactions: Panzram and isegrim314
This one is kinda vague but can you guess who it is @mentally_ill_chad
Screenshot 20250526 185619

• +1
Reactions: Panzram and mentally_ill_chad
Niko Bellic from GTA4 mogs all.

• JFL
  • +1
Reactions: Panzram, isegrim314 and mentally_ill_chad
  • JFL
Reactions: Panzram, CEO and isegrim314
@isegrim314

• +1
Reactions: Panzram and isegrim314
Latif-aga, reaguj @Lonenely sigma

• +1
Reactions: mentally_ill_chad
he's not my hero I don't support the man that commited Srebrenica genocide and bombed Sarajevo for 1000+ days
I'm a Croat and even I must admit that he mogs

• JFL
Reactions: Panzram and hopecel
@Gengar delete this thread I don't wanna see spread of Serbian propaganda

• JFL
  • Ugh..
Reactions: Panzram, Gengar and mentally_ill_chad
no he doesn't

Jovan Divjak mogs
Generalova i naša patnja II dio
If it wasn't for us Croats, Muslims would lose the war against the Serbs (maybe they wouldn't even exist now💀). You should say that Gotovina mogs
Ante Gotovina 1995 1024x722

• +1
  • Hmm...
Reactions: BoredPrince, Panzram and hopecel

@Panzram , @ChadGPT

General showed them all how it is done. He was the fear of the muslimcels. :ogre: If it was not for US intervention it would be gg for them. I miss all the good threads because I have to go to bed like a good boy and wake up at 04:30. I need to get a car and start stealing wood again, fuck this shit.

• +1
Reactions: isegrim314 and mentally_ill_chad
  • JFL
Btw Boka Kotorska je Hrvatska. Moran se vratit poslu sad😁
hahahhahahhahahhah boka je bila hrvatska zadnji put tokom vase neke kraljevine ostalo nema veze.al idi ti radi jer ne smijes dokazat neistinu:lul:

• JFL
hahahhahahhahahhah boka je bila hrvatska zadnji put tokom vase neke kraljevine ostalo nema veze.al idi ti radi jer ne smijes dokazat neistinu:lul:
E ako ti sebe smatras Crnogorcom i da je Crna Gora nezavisna postujem to, neman nista protiv vas, al uvik mi je u glavi ta ideja da je CG samo pokrajina Srbije. Jebiga mozda sam u krivu al ta ideja je jednostavno vec u glavi

Jebome bog moran se fokusirat na posao, a ja ovde chatam na mentalcel.org😁 Viva CG

E ako ti sebe smatras Crnogorcom i da je Crna Gora nezavisna postujem to, neman nista protiv vas, al uvik mi je u glavi ta ideja da je CG samo pokrajina Srbije. Jebiga mozda sam u krivu al ta ideja je jednostavno vec u glavi
ideja da je cg srpska sparta je nastala 1845 kad su pokusali da uniste crnogorski identitet

• JFL
  • +1
Reactions: hopecel and mentally_ill_chad
ideja da je cg srpska sparta je nastala 1845 kad su pokusali da uniste crnogorski identitet
to su gluposti, pa jos Petar I Petrovic-Njegos (Sveti Petar Cetinjski) je govorio o obnovi Srpskog carstva :forcedsmile::forcedsmile:

• +1
Ne razumijem sta pise u ovom novinskom clanku, ne znam srpski😁
Pavićeviću!

Čitavom svijetu je poznato da evo je šest vjekova, od kada Crna Gora postoji i da su njeni sinovi najstariji i najvjerniji pobornici nacionalne naše ideje i da je Crna Gora ona zemlja đe se čuvala i sačuvala iskra slobode Srbinove.

Crnogorci se kao lavovi borahu sa do juče silnom Otomanskom carevinom, pod čija kopita mrtvijem snom snavahu svi ostali Srbi i Jugosloveni. I kada svi Srbi svoj umirući pogled u gordi Lovćen upirahu, da ih od tuda ogrije sunce slobode... [...] ...ovo ti na tvoju objavu otporučuje

šef crnogorskih ustaša
komandir KRSTO POPOVIĆ

iz Glasa Crnogorca, zvaničnog glasila Crnogorske Kraljevske Vlade, 1919. godina (period otpora zelenaša aneksiji Crne Gore od strane Srbije)
njega inače slave današnji "zelenaši" koji tvrde da Crnogorci nemaju veze sa Srbima :forcedsmile::forcedsmile:

• +1