mentally_ill_chad
Rotting champion of Yugoslavia
@Panzram , @ChadGPT
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
downfall?
Tried for war crimesdownfall?
Arkan?
Hero of my people that was abandoned by leftist trash politicians in my country. Rip generale
@Panzram is Niko Belic reincarnatedNiko Bellic from GTA4 mogs all.
Niko was friends with chocolate people, I don't think @Panzram likes them@Panzram is Niko Belic reincarnated
@Panzram , @ChadGPT
@isegrim314
@Panzram , @ChadGPT
he's not my hero I don't support the man that commited Srebrenica genocide and bombed Sarajevo for 1000+ days
I'm a Croat and even I must admit that he mogshe's not my hero I don't support the man that commited Srebrenica genocide and bombed Sarajevo for 1000+ days
You'll like this oneIm about to do some overhead presses and I'll listen to this as I do them
no he doesn'tI'm a Croat and even I must admit that he mogs
You'll like this one
If it wasn't for us Croats, Muslims would lose the war against the Serbs (maybe they wouldn't even exist nowno he doesn't
Jovan Divjak mogs
![]()
I don't like any of themIf it wasn't for us Croats, Muslims would lose the war against the Serbs (maybe they wouldn't even exist now). You should say that Gotovina mogs
View attachment 3774071
Who do you like than? What are you, a Slovenian?I don't like any of them
Can't believe this oldcel was near me. I am like 30 minutes away from The Hague.
Old man had balls of steel, right till the end.
@Panzram , @ChadGPT
@jockidc120610 monteniggers are also serbs so here's your tag
Uvik gledan na Crnogorce ko na mlađeg Srpskog brataajde dokazi
to je interesantno jer dok ste vi bili pod raznim drzava i posuli im kurac mi smo bili nezavisniUvik gledan na Crnogorce ko na mlađeg Srpskog brata
Je, prvi ste se odvojili od Turaka to je istinato je interesantno jer dok ste vi bili pod raznim drzava i posuli im kurac mi smo bili nezavisni![]()
Zapravo jeste li? Ne sjecam se tocno povijestiJe, prvi ste se odvojili od Turaka to je istina
jedva smo i bili pod njima,a vi svo vrijeme dok vam mi i cijeli zapad nismo pomogliJe, prvi ste se odvojili od Turaka to je istina
Ja sam Hrvatjedva smo i bili pod njima,a vi svo vrijeme dok vam mi i cijeli zapad nismo pomogli
ne sjecas se istorije a kazes da smo Srbi,jos nikako dokaz da pokazesZapravo jeste li? Ne sjecam se tocno povijestisvejedno ste Srbi
![]()
auuu vi ste cijelu istoriju pusili kurac drzavama cijem pripadate a sad zapaduJa sam Hrvat![]()
Vi ste prihvatili € prije i nego sta ste usli u EU. Izgubili ste svoju valutu prije vremenapusili kurac zapadu
Btw Boka Kotorska je Hrvatska. Moran se vratit poslu sadauuu vi ste cijelu istoriju pusili kurac drzavama cijem pripadate a sad zapadu
pa jer euro vise vrijediVi ste prihvatili € prije i nego sta ste usli u EU. Izgubili ste svoju valutu prije vremena
hahahhahahhahahhah boka je bila hrvatska zadnji put tokom vase neke kraljevine ostalo nema veze.al idi ti radi jer ne smijes dokazat neistinuBtw Boka Kotorska je Hrvatska. Moran se vratit poslu sad![]()
E ako ti sebe smatras Crnogorcom i da je Crna Gora nezavisna postujem to, neman nista protiv vas, al uvik mi je u glavi ta ideja da je CG samo pokrajina Srbije. Jebiga mozda sam u krivu al ta ideja je jednostavno vec u glavihahahhahahhahahhah boka je bila hrvatska zadnji put tokom vase neke kraljevine ostalo nema veze.al idi ti radi jer ne smijes dokazat neistinu![]()
Jebome bog moran se fokusirat na posao, a ja ovde chatam na mentalcel.orghahahhahahhahahhah boka je bila hrvatska zadnji put tokom vase neke kraljevine ostalo nema veze.al idi ti radi jer ne smijes dokazat neistinu![]()
ideja da je cg srpska sparta je nastala 1845 kad su pokusali da uniste crnogorski identitetE ako ti sebe smatras Crnogorcom i da je Crna Gora nezavisna postujem to, neman nista protiv vas, al uvik mi je u glavi ta ideja da je CG samo pokrajina Srbije. Jebiga mozda sam u krivu al ta ideja je jednostavno vec u glavi
ajde dokazi
CG je starija od Srbije tako da su Srbijanci mladji bratUvik gledan na Crnogorce ko na mlađeg Srpskog brata
to su gluposti, pa jos Petar I Petrovic-Njegos (Sveti Petar Cetinjski) je govorio o obnovi Srpskog carstvaideja da je cg srpska sparta je nastala 1845 kad su pokusali da uniste crnogorski identitet
Ne razumijem sta pise u ovom novinskom clanku, ne znam srpskiView attachment 3775429
View attachment 3775431
ovo ^
CG je starija od Srbije tako da su Srbijanci mladji brat![]()
Ne razumijem sta pise u ovom novinskom clanku, ne znam srpski![]()
njega inače slave današnji "zelenaši" koji tvrde da Crnogorci nemaju veze sa SrbimaPavićeviću!
Čitavom svijetu je poznato da evo je šest vjekova, od kada Crna Gora postoji i da su njeni sinovi najstariji i najvjerniji pobornici nacionalne naše ideje i da je Crna Gora ona zemlja đe se čuvala i sačuvala iskra slobode Srbinove.
Crnogorci se kao lavovi borahu sa do juče silnom Otomanskom carevinom, pod čija kopita mrtvijem snom snavahu svi ostali Srbi i Jugosloveni. I kada svi Srbi svoj umirući pogled u gordi Lovćen upirahu, da ih od tuda ogrije sunce slobode... [...] ...ovo ti na tvoju objavu otporučuje
šef crnogorskih ustaša
komandir KRSTO POPOVIĆ
iz Glasa Crnogorca, zvaničnog glasila Crnogorske Kraljevske Vlade, 1919. godina (period otpora zelenaša aneksiji Crne Gore od strane Srbije)