Serbian mogger

njega inače slave današnji "zelenaši" koji tvrde da Crnogorci nemaju veze sa Srbima :forcedsmile::forcedsmile:
Screenshot 20250527 145503 Chrome

Crnogorci naši confirmed🤝
3e3547acbc75de4b1d0b

ZDS!

• JFL
Reactions: hopecel
  • +1
Reactions: mentally_ill_chad
govori o tome da smo Srbi i braća drugim Srbima i Jugoslovenima
ne,takodje on se borio protiv srba a nekako je srbin?:lul:

• +1
evo i kako je govorio Kralj Nikola, identično onom što je govorio Krsto Zrnov
View attachment 3775500
nama su komunisti nametnuli da zaboravimo srpski identitet
a recenica posle?,,njihove muke su iste kao I NASE'' znaci ne govori da je srbin retardu,nego da su I srbi odavno zivjeli u cg

• JFL
  • +1
Reactions: mentally_ill_chad and hopecel
  • +1
borio se protiv Srbijanaca koji su Srbi isto ka što smo i mi
nauci istoriju.zelanasi su uz italijane se borili protiv cetnika,i crnogorci nisu srbi,mada pretpostavljam da ti imas nekakve veze s Crnom Gorom ali govoris da smo srbi

• +1
a recenica posle?,,njihove muke su iste kao I NASE'' znaci ne govori da je srbin retardu,nego da su I srbi odavno zivjeli u cg
u podvučenoj rečenici govori o CRNOGORCIMA a u narednoj govori o njihovim mukama i borbi

u CG nema Srba do Crnogoraca, ne znam o čemu ti pričaš

• +1
u podvučenoj rečenici govori o CRNOGORCIMA a u narednoj govori o njihovim mukama i borbi

u CG nema Srba do Crnogoraca, ne znam o čemu ti pričaš
u podvucenoj prica o srbima i jugoslovenima u crnoj gori a sledecoj kako su im muke slicne kao i ,,NAMA" (crnogorcima)

• +1
nauci istoriju.zelanasi su uz italijane se borili protiv cetnika
ne, zelenaši su sarađivali sa Talijanima baš kao i četnici, s tim da su četnici prvobitno bili protiv okupatora pa su kasnije počeli sarađivat

CG je pod Talijanima bila podijeljena na tri sektora: dva četnička pod Đurišićem i Stanišićem i treći zelenaški pod Popovićem, i jedino protiv koga su se oni borili uprkos ideološkim razlikama su bili partizani
i crnogorci nisu srbi,mada pretpostavljam da ti imas nekakve veze s Crnom Gorom ali govoris da smo srbi
ja sam Crnogorac sinko

• +1
  • +1
ne nego kako smo slicni i braca
ne priča o tome
u podvucenoj prica o srbima i jugoslovenima u crnoj gori a sledecoj kako su im muke slicne kao i ,,NAMA" (crnogorcima)
ne... on govori o Crnogorcima kao Srbima i Jugoslovenima i kako su njihove muke i borba poznati svima

ne znam zašto ti je to teško shvatiti, ne tvrdi on da smo isti sa Srbijancima ali se vazda smatralo da smo Srbi

• +1
dosta mi je onda jer se svadjam sa crnogorcem koji govori da je cijeli njegov narod Srpski
„…Prema tome, stvaranjem federalne Crne Gore
nikako se ne umanjuje jedinstvo i ljubav Crnogoraca
prema srpskom narodu. Naprotiv, jedinstvo je
čvršće, ljubav je još veća, jer postoji na dobrovoljnoj osnovi, i ravnopravnoj zajednici – Federativnoj Jugoslaviji. Današnjim odlukama, vi, drugovi, stvarate slobodnu Crnu Goru u sastavu Federativne Jugoslavije. Da li nas ta odluka obavezuje, da se nje uvijek držimo. Ne! Ona je samo potpuno ostvarenje našeg prava koje nam je zagarantovano odlukama. Drugo zasijedanje AVNOJ-a, ostvarenje koje u sebe uključuje kako objezbjeđenje nesmetanog razvitka Crne Gore, kao posebne federalne jedinice, tako i potpunu demokratsku garanciju da se naš narod sutra, ako to želi, može slobodno i dobrovoljno ujediniti sa Srbijom ili nekom drugom zajednicom… Postavlja se dalje pitanje: da li Crngorstvo umanjuje i isključuje Srpstvo? Drugovi, ko nije dobar Crnogorac taj nije ni dobar Srbin… Crnogorci i Srbijanci su narod jednog plemena
- Ivan Milutinović, narodni heroj (po njemu su Berane nosile ime Ivangrad)

1748351744685

želim reći da to što smo Srbi ne znači da se odričemo crnogorstva i države Crne Gore

• +1
Reactions: mentally_ill_chad and jockidc120610
- Ivan Milutinović, narodni heroj (po njemu su Berane nosile ime Ivangrad)

View attachment 3775552

želim reći da to što smo Srbi ne znači da se odričemo crnogorstva i države Crne Gore
dobro ajde,razumijem te.dje si iz cg uopste

• +1
Reactions: mentally_ill_chad and hopecel