ascension124
Winner pill
Aynen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
yemek yapmayı seviyorum ama özel bir diyetim varNiye sordun ki böyle bir soruyu.
Hiçbir fikrim yok
Neden özel hastalık falan mı varyemek yapmayı seviyorum ama özel bir diyetim var
AynenNeden özel hastalık falan mı var
Geçmiş olsun canımAynen
Lan @ascension124 niye o emojiyi attın aq kötü birşey mi söyledim orospu çocuğu pişman etmeyin insanca davranmaya AMK amk oc lan amkGeçmiş olsun canım
bu bir hastalık değil gıda alerjisiLan @ascension124 niye o emojiyi attın aq kötü birşey mi söyledim orospu çocuğu pişman etmeyin insanca davranmaya AMK amk oc lan amk
Hastalık mi diye sordum "aynen" dedin ne bileyim hayatımda duymadığım bir şeybu bir hastalık değil gıda alerjisi
bana hiç yemek fikri vermedin. Glutenin sağlık açısından ne kadar kötü olduğunun farkında mısın?
Hiçbir fikrim yok
Her şey yolunda kardeşim sadece bir yanlış anlaşılma Türk yemeği pişirmeyi çok seviyorum ama alerji geliştirdiğim için zor oluyorHastalık mi diye sordum "aynen" dedin ne bileyim hayatımda duymadığım bir şey
Nerede yaşıyorsunuz ve nerelisinizHer şey yolunda kardeşim sadece bir yanlış anlaşılma Türk yemeği pişirmeyi çok seviyorum ama alerji geliştirdiğim için zor oluyor
Amerika'da doğdum ve burada yaşıyorum ama ailem TürkiyeliNerede yaşıyorsunuz ve nerelisiniz