sevgilinin her erkek tarafından arzulanması

geldi zaten kız gruplarını sikeyim ya
Hemen infaz et amk bi arkdaşını dm ye yolla kızın kafasını siksin tüm gün

• +1
Reactions: swaggy and pashanimair
YA YETER ANASINI AVRADINI SİKEYİM STACYLİTE KIZLARLA İLİŞKİ KURMAYIN HELE Bİ DE LTNYSENİZ
SADIK OLMASI Bİ YANA KARIYI HERKES İSTİYO KANKA HER GÜN ANLATIYO BANA İŞTE ESKİ ARKADAŞ GRUBUM ÇARĞIYO AMA GİTMİCEM ÇÜNKÜ ORDAKİ BİRİ BENDEN HOŞLANIYO BEN ONA O GÖZLE BAKMADIM AMA HİÇ Bİ ZAMAN
SONRA İŞTE OKULDAN 11. SINIF Bİ ÇOCUK BANA AÇILCAKMIŞ AMAAN BANANE ÇOKTA SİKİMDE SANKİ FALAN
DAYANAMIYORUM OLM NE MENTAL KALDI NE BİŞEY
HERKES Mİ ARZULAR BU KARIYI AMK
kanka öyle kızlarla ciddi ilişki yaşayamazsın gavat olcan ciddi yaşamıcan yoksa mentalini siker

• +1
Reactions: Serialsuicide, swaggy, codeine1119 and 1 other person
@swaggy sakin kiz icin gideyim kavga edeyim falan deme doverim seni amk
isteyen istedigi gibi yazsin kiza
takilcam geccem diyosan telefonuna bakmak falan da isteme birak istedigini yapsin
anlarsin zaten tavirlarindan neler olup bittigini

• +1
Reactions: Serialsuicide, swaggy and pashanimair
@swaggy sakin kiz icin gideyim kavga edeyim falan deme doverim seni amk
isteyen istedigi gibi yazsin kiza
takilcam geccem diyosan telefonuna bakmak falan da isteme birak istedigini yapsin
anlarsin zaten tavirlarindan neler olup bittigini
istesemde edemem şuan slenderman gibi bi şeyim gelen geçen döver beni
şuan sadece sağladığı cinsellik için konuşuyom zaten yoksa karakteri falan çekilicek gibi değil kızın
konu ne olursa olsun ben suçlu oluyom ve çok tartışma çıkartıyo
benim ayrılma gibi bi niyetim yok ama yakında ayrılır gibi geliyo

• +1
Reactions: pashanimair
kanka sanmıyorum karı evden çıkmıyo bile 7 24 roblox oynuyo sadece yatıp sosyal ama asosyal bilmiyorum ilginç
çok isteyeni varda benim almam çok ilginçaq ve bende arzulamıyodum bu kızı o bana yazdı bi de boka benziyoz tarz her şey

keşke chad olsam en azından içim rahat olurdu kız konusunda
ltnyimamk
ne tarzın knk senin ltn olup tarzla stacylite alabiliyosan (staclite degildirde overrate atıyosundur) bizede söyle amk tarzını

• Hmm...
  • +1
YA YETER ANASINI AVRADINI SİKEYİM STACYLİTE KIZLARLA İLİŞKİ KURMAYIN HELE Bİ DE LTNYSENİZ
SADIK OLMASI Bİ YANA KARIYI HERKES İSTİYO KANKA HER GÜN ANLATIYO BANA İŞTE ESKİ ARKADAŞ GRUBUM ÇARĞIYO AMA GİTMİCEM ÇÜNKÜ ORDAKİ BİRİ BENDEN HOŞLANIYO BEN ONA O GÖZLE BAKMADIM AMA HİÇ Bİ ZAMAN
SONRA İŞTE OKULDAN 11. SINIF Bİ ÇOCUK BANA AÇILCAKMIŞ AMAAN BANANE ÇOKTA SİKİMDE SANKİ FALAN
DAYANAMIYORUM OLM NE MENTAL KALDI NE BİŞEY
HERKES Mİ ARZULAR BU KARIYI AMK
pampa işin asıl sıkıntısı exleri ve flörtleri hepsiyle vs atmak zorunda kalacan yaşandı amk

• +1
ne tarzın knk senin ltn olup tarzla stacylite alabiliyosan (staclite degildirde overrate atıyosundur) bizede söyle amk tarzını
gatekeeping yapcam özür dilerim

• +1
pampa işin asıl sıkıntısı exleri ve flörtleri hepsiyle vs atmak zorunda kalacan yaşandı amk
exi karıyı salmıyo amk o var bi de barışmak için çok yalvarmış lavuk
kanka valla mentalim cok bozuldu aq kızın tüm exleri benden iyi rate olarak statü olarak

• +1
gatekeeping yapcam özür dilerim
kızın gözünde hiçbi zaman saygı görmezsin soğurda ama kız değmicek bi kızsa pekte önemli degil

• Hmm...
  • +1
bu erkek beni koruyabilir diye düşünmez ciddiye almaz pısırık görür
tam olarak öyle görseydi konuşmak ister miydi bilmiyorum ama genele baktığımız zaman dediğin doğru

yetersizlik hissediyon mu bu olaylar karsisinda

• +1
Reactions: swaggy
yetersizlik hissediyon mu bu olaylar karsisinda
kanka çok ya ama simp değilim kız gitmesin diye yalamıyorum umursamazım çoğu zaman
dediğim gibi zaten tüm exleri rate olarak ve statü olarak üstteler
ama çok üstüne düşmüyorum kız olmasa da olur şuan olsa da
ve bu kız baya etkiledi roide olan bakış açımı
roide dolaylı yoldan başlamama sebep oldu diyebilirim tabi ki kız için götüme iğne vurmiycam ama roide başlama sebeplerime yüzdelik olarak bakarsak kız yüzde 10 falandır

• +1
Reactions: codeine1119
kanka çok ya ama simp değilim kız gitmesin diye yalamıyorum umursamazım çoğu zaman
dediğim gibi zaten tüm exleri rate olarak ve statü olarak üstteler
ama çok üstüne düşmüyorum kız olmasa da olur şuan olsa da
ve bu kız baya etkiledi roide olan bakış açımı
roide dolaylı yoldan başlamama sebep oldu diyebilirim tabi ki kız için götüme iğne vurmiycam ama roide başlama sebeplerime yüzdelik olarak bakarsak kız yüzde 10 falandır
bu kızla beraberken sana hissettirdigi her kötü şey sana yakıt olsun dostum böyle bir şey yaşamadım ama düşünmesi bile yaşamış kadar hissettiriyor

• +1
Reactions: swaggy

Users who are viewing this thread

• moggerkid
Back