şeytan bazen size ulaşabilmek için dış gorunto takintisi

yadih

yadih

duh/cuh
yanaklarini ısırıyor yarram bari belli etme
bide bana göre top 10 bjork şarkısı diye video atmıs

• +1
  • JFL
Reactions: swaggy, Auchelius, pashanimair and 1 other person

Lan bu ben SNFLDKDKSLFKLDDKLSKFLSKD

• JFL
  • So Sad
  • +1
Reactions: Thief, truexeno, xlegend and 6 others
gıcık kaptım amk triplere bak

• +1
Reactions: xlegend, pashanimair, Auchelius and 1 other person

eye area dışı her yer failo

• +1
Reactions: xlegend, pashanimair and yadih
Bu nası takıntı amk sakalı bile almamış düzgün

• +1
Reactions: yadih and pashanimair
  • +1
  • So Sad
  • JFL
Reactions: Thief, truexeno, yadih and 1 other person
olm adamı doxxlamışsınız amınakoyiim

• JFL
Reactions: yadih and pashanimair
Bu elemanın şimdi neyini linçliyorsunuz aq siktirtmeyin belanızı

• +1
Reactions: pashanimair
subforumda çok fazla overhate problemi var
Karahaplı elemanların çoğusu öyleki hayata karşı bir anlamları uok hepsi öylesine yaşıyorlar varoluyorlar bir sikime vasıfları olmadıklerı için nefret saçıyorlar

• +1
olm adamı doxxlamışsınız amınakoyiim
1000006906

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: TrueSub𝟑, Thief, ascendantwill and 4 others
Karahaplı elemanların çoğusu öyleki hayata karşı bir anlamları uok hepsi öylesine yaşıyorlar varoluyorlar bir sikime vasıfları olmadıklerı için nefret saçıyorlar
tiktokda dış görünüşle alakalı ne çekersen çek buraya düşüyosun
glow up
looksmax falan ne çekersen çek atıp taşşak geçiliyo

• +1
bendenmi bahsediyorsun kral

Attachments

• snaptik_7520279484797373718.mp4
    3.8 MB
  • JFL
Reactions: Auchelius and pashanimair
tiktokda dış görünüşle alakalı ne çekersen çek buraya düşüyosun
glow up
looksmax falan ne çekersen çek atıp taşşak geçiliyo
Onlar hak ediyor çünkü looksmax ve glowup tamamen kolpa:lul: ama bu eleman sadece kendinle olan takıntının bir illet oldugundan bahsetmiş

• +1
Reactions: pashanimair and swaggy
Onlar hak ediyor çünkü looksmax ve glowup tamamen kolpa:lul: ama bu eleman sadece kendinle olan takıntının bir illet oldugundan bahsetmiş
1753142111961

• JFL
bendenmi bahsediyorsun kral
Brom sana değil genel olarak ana kitleye lafım ama yapmayın etmeyin her önünüze geleni zorbalamayın aq kendinizi üstün hissetmek icin baska yolmu yok.Empati seviyesi her gelişmiş canlı linç kültüründen nefret eder.

• +1
Reactions: Resistance., pashanimair and yadih
knk takıntısı falan yok adamın poser(girer heralde) amk profiline falan gir bjork dinliyormuş yarram kızlara istek atmaktan ban yemiş intasi

• +1
  • JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, swaggy, pashanimair and 2 others
N
knk takıntısı falan yok adamın poser(girer heralde) amk profiline falan gir bjork dinliyormuş yarram kızlara istek atmaktan ban yemiş intasi
dksslwlrşwr usta illa vardır aq elemanın nt olmadığı belli.kız elde etmek icin şarkı zevki fraudlayan bir adamda dış görünüşü takıntısı olacağından şüphe etmiyorum ben.

• +1
Reactions: pashanimair and yadih
Brom sana değil genel olarak ana kitleye lafım ama yapmayın etmeyin her önünüze geleni zorbalamayın aq kendinizi üstün hissetmek icin baska yolmu yok.Empati seviyesi her gelişmiş canlı linç kültüründen nefret eder.
Kerem bir insanin takıntılarından bahsedip ilgi orospulugu yapmasi saygi duyulasi birsey mi tiktok psikolog desteği sunmuyor diye biliyorum video yanlış yere iletilmişe benziyor

• +1
Reactions: pashanimair, yadih and swaggy
Kerem bir insanin takıntılarından bahsedip ilgi orospulugu yapmasi saygi duyulasi birsey mi tiktok psikolog desteği sunmuyor diye biliyorum video yanlış yere iletilmişe benziyor
Usta saygı duyulası birşey olup olmaması sikimde değil ilgi alamıyorsa yalnız kurt gibi yoluna devam edip duygularınımı bastırsın aq şavugun demekki ilgiye ihtiyacı var bir kaç karı illa ilgisini vermiştirde.İlgi alma verme mevzusunuda anlamıyorum hani gerçekten ilgi alamıyorsa biri her bok yola basvurması bence gayet normal birşey

• +1
Usta saygı duyulası birşey olup olmaması sikimde değil ilgi alamıyorsa yalnız kurt gibi yoluna devam edip duygularınımı bastırsın aq şavugun demekki ilgiye ihtiyacı var bir kaç karı illa ilgisini vermiştirde.İlgi alma verme mevzusunuda anlamıyorum hani gerçekten ilgi alamıyorsa biri her bok yola basvurması bence gayet normal birşey
bu doğru bu arada ilgi için her boku yapıyodum çocukken
çok değil daha 2 sene önce falan ilgi gösterilsin diye derste ağlıyodum amk tabi ergenliğe deli gibi östrojenle girmiş olmamında bunda etkisi var

• +1
  • JFL
Bende videolarıma hastag olarak atıyorum aq bu adam havlu falan ısırmıyor ama sadece looksmax nichesinş kullanıyo
kanka şu videoya bak savundugun adama bak illa hard bpci olmasına gerek yok nefret edilmesi için ben profiline bakıp attım zaten ilgi orospusu lavuk
https://vt.tiktok.com/ZSBw3suPV/

• WTF
  • +1
Benim komik bulduğum kısım tedavi olması gerekiyorken tiktoka ben çirkinim yaa diye video atip kendini pohpohlattırıp anlık olarak demekki yakışıklıymışım herkes iltifat etti diye düşünerek anlık mutlu olması ertesi gün tekrar ben çirkinim diye ağlamaya devam edecek

• +1
Benim komik bulduğum kısım tedavi olması gerekiyorken tiktoka ben çirkinim yaa diye video atip kendini pohpohlattırıp anlık olarak demekki yakışıklıymışım herkes iltifat etti diye düşünerek anlık mutlu olması ertesi gün tekrar ben çirkinim diye ağlamaya devam edecek
ve insanlar sana acıdığı için yakışıklı olduğunu söylicekler gerçekten yakışıklı olduğun için değil

• +1
bu doğru bu arada ilgi için her boku yapıyodum çocukken
çok değil daha 2 sene önce falan ilgi gösterilsin diye derste ağlıyodum amk tabi ergenliğe deli gibi östrojenle girmiş olmamında bunda etkisi var
Hayır hormonlarla alakası yok insanın doğasıyla alakası var.Hiç bir insan yalnız olmaya programlanmadı.Hiç bir insan kendisine kimsenin ilgi duymadığı bir dünyada yaşamadı.Bu yüzden ihtiyacı olan şeyi almak için uğraştı uğraştı uğraşmasınada böyle kücük şeylerin insanların ilgisini çekmeye yetmediğini anlayınca dozajı arttırdı.Mantık basit aslında:forcedsmile:

• +1
Hayır hormonlarla alakası yok insanın doğasıyla alakası var.Hiç bir insan yalnız olmaya programlanmadı.Hiç bir insan kendisine kimsenin ilgi duymadığı bir dünyada yaşamadı.Bu yüzden ihtiyacı olan şeyi almak için uğraştı uğraştı uğraşmasınada böyle kücük şeylerin insanların ilgisini çekmeye yetmediğini anlayınca dozajı arttırdı.Mantık basit aslında:forcedsmile:
kanka genel olarak dediğin doğru ama benim durumumda öyle değildi

• +1
Bu dediğinde tamamen haklısın aq ama kendine okb tanısı koyacak kadar zeki midir bilemem:lul: Aslında birnevi koymusta tedavi almak yerine geçici zevklerle geçistirmek daha cazip geleceği için devam eder bu davranışlara

• +1
Reactions: yadih, chadwers and pashanimair
ve insanlar sana acıdığı için yakışıklı olduğunu söylicekler gerçekten yakışıklı olduğun için değil
en nefret ettiğim insanlar kendilerini kandıran insanlar böyle yaparak kendilerine birşey katmaktansa daha çok zarar veriyorlar hayal dünyasından çıkıp gerçekleri kabullenmeleri yapabilecekleri en iyi şey bu sayede kendilerine birşey katmak için uğraşacaklar :think:

• +1
Reactions: booblover45, yadih and pashanimair
kanka şu videoya bak savundugun adama bak illa hard bpci olmasına gerek yok nefret edilmesi için ben profiline bakıp attım zaten ilgi orospusu lavuk
https://vt.tiktok.com/ZSBw3suPV/
Niche larplamaya çalışan herhangi bir adam aq hergün tiktokta 100 tane görüyom bundan alışamadınızmı siz hala böyle insanlara aq

• +1
mental mastürbasyon

• +1
Reactions: swaggy and pashanimair
Niche larplamaya çalışan herhangi bir adam aq hergün tiktokta 100 tane görüyom bundan alışamadınızmı siz hala böyle insanlara aq
Niche larpını hayatında herkes karı kız etkilemek için 1 kez bile olsa yapmıştır amk

• +1
Reactions: ER enjoyer and pashanimair
knk olay o degilki bu karşıma çıkmadı zaten o videosunu gördükten sonra profilinde gördüm daha sinir bozucu hale geldi arkadaşlarima atabileceğim birsey olmadığı için dassak geçmek için buraya attım sikik sokuk bu tur seyler paylaşıyorum zaten arada dalga geçmek için türkler bu şekilde looksmax tarzı icerik üretmesi komiğime gidiyor nefret kusan karahapci değilim yani

• +1
Reactions: pashanimair and ER enjoyer
Niche larpını hayatında herkes karı kız etkilemek için 1 kez bile olsa yapmıştır amk
ben direk niche larpını yapmaya bayılıyorum aq hele incellik gibi satanistlik gibi tcc gibi aşırı topluma aykırı milletin görünce iğreneceği şeyleri kendime tarz ediniyormus gibi davranınca böyle milletin sen niye böylesin falam demesinden zebk alıyorum aq aslında cok normal bir adamım ama böyle rollere bürünmek cok zevkli

• +1
knk olay o degilki bu karşıma çıkmadı zaten o videosunu gördükten sonra profilinde gördüm daha sinir bozucu hale geldi arkadaşlarima atabileceğim birsey olmadığı için dassak geçmek için buraya attım sikik sokuk bu tur seyler paylaşıyorum zaten arada dalga geçmek için türkler bu şekilde looksmax tarzı icerik üretmesi komiğime gidiyor nefret kusan karahapci değilim yani
Şaka maka benimde öyle brom türk looksmax içeriklerini görünce tiksiniyorum ama genel olarak taşşak geçme eylemini hiç sevmiyorum aq ben cok yaşadım böyle bende corny veledi zinanın tekiydim fok siktiler beni

• +1
Reactions: Arisylva, pashanimair, yadih and 1 other person
  • +1
  • JFL
  • WTF
Reactions: TrueSub𝟑, Thief, Arisylva and 1 other person
  • JFL
  • +1
Reactions: Arisylva, yadih and pashanimair