Sezeryanceller için over

Dathomirian Zabrak

Dathomirian Zabrak

Pump it melt it goon it
Amını dinini siktiğimin hayatında her gün bi failomuz çıkıyor mk. Sezeryanla doğanlar alerji olmaya daha yatkın andrejonik olmaya daha az yatkın oluyomuş. Androjenik olmamayı açıklamaya gerek yok alerji konusu da alerji=tıkalı burun=mouthbreath=bok facial growth. Beni sezeryan yapan ebeyi bulup öldürmezsem oçum anasını sktıgımın cocugu belki htn olacaktım

1000015537

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: serenade, Eminchadwanabe, Aven and 1 other person
yarra yedik amınakoyım sezeryan doğanlar otistik olmaya daha yatkınmış. Goatis haklıymış

• +1
Reactions: Zodiac
Amını dinini siktiğimin hayatında her gün bi failomuz çıkıyor mk. Sezeryanla doğanlar alerji olmaya daha yatkın andrejonik olmaya daha az yatkın oluyomuş. Androjenik olmamayı açıklamaya gerek yok alerji konusu da alerji=tıkalı burun=mouthbreath=bok facial growth. Beni sezeryan yapan ebeyi bulup öldürmezsem oçum anasını sktıgımın cocugu belki htn olacaktım

View attachment 3677518
kuzen kuzene sikişmek serbest smalar sokaklarda milyon milyon para toplasın kadınların tercihi suç olsun sikerim aq

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak and Tornoviaa
kuzen kuzene sikişmek serbest smalar sokaklarda milyon milyon para toplasın kadınların tercihi suç olsun sikerim aq
Gtfo

View attachment 3677518
yine bitti aq

• So Sad
Reactions: Dathomirian Zabrak, Eminchadwanabe and Tornoviaa

Users who are viewing this thread

• mericco
Back