"side fotoların hep angled kanka"

true azad

• +1
  • JFL
Reactions: divisionpanzerfaust and pashanimair
jutting yapıyon gibi emin olamadım

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya and pashanimair
  • +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, drakenryuguji and pashanimair
değil, fazla diş nedenli kapanma sorunu. diş çekilip tel takıldığında düzelecek tabii bir 4 yılı var devlette olduğu için bir de normalde dişleri kapatırken ileri alırım bilerek çeneyi bu iki foto ileri almadığım tek iki foto
. jutting dendiğini bilmiyodum

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya, drakenryuguji and pashanimair
Sen bana benimle aynı sorunları yaşadığını söylemiştin de alakası yok. Sözde "deforme halin" buysa, yüz gelişimi açısından iyi bir potansiyelin olmalı.
fotoyu nasıl görüyon amk

Sen bana benimle aynı sorunları yaşadığını söylemiştin de alakası yok. Sözde "deforme halin" buysa, yüz gelişimi açısından iyi bir potansiyelin olmalı.
IMG 20250801 191759 732

• +1
Reactions: Furkan Sarıkaya
Asimetri için crossbite diyecektim de evet sende fazladan diş var. En azından yüzün deforme değil ve benim tedavi sürecime nazaran senin tedavin daha rahat olur yani rahatlıktan kastım tedaviden olumlu sonuç alabilmen kesin, yoksa 4 sene devlet hastanesi sürecin var /:

• +1
Reactions: ZerefDragnee1l
Asimetri için crossbite diyecektim de evet sende fazladan diş var. En azından yüzün deforme değil ve benim tedavi sürecime nazaran senin tedavin daha rahat olur yani rahatlıktan kastım tedaviden olumlu sonuç alabilmen kesin, yoksa 4 sene devlet hastanesi sürecin var /:
4den fazla sürecek gibi ama neyse

• +1
fazla diş yüzünden crossbite var zaten ve overbite da var hem midline kayık hem alt dişler geride

• +1