yadih
duh/cuh
true azad
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
o nejutting yapıyon gibi emin olamadım
overbite varken ön dişleri üst üste tutmako ne
he normalde yapıyom da bu iki fotoda yapmıyom sadeceoverbite varken ön dişleri üst üste tutmak
. jutting dendiğini bilmiyodumdeğil, fazla diş nedenli kapanma sorunu. diş çekilip tel takıldığında düzelecek tabii bir 4 yılı var devlette olduğu için bir de normalde dişleri kapatırken ileri alırım bilerek çeneyi bu iki foto ileri almadığım tek iki foto
Greycell. jutting dendiğini bilmiyodum
amınakoyim sağ sideda downgrowth yok solda var saka mı
Sen bana benimle aynı sorunları yaşadığını söylemiştin de alakası yok. Sözde "deforme halin" buysa, yüz gelişimi açısından iyi bir potansiyelin olmalı.
fotoyu nasıl görüyon amkSen bana benimle aynı sorunları yaşadığını söylemiştin de alakası yok. Sözde "deforme halin" buysa, yüz gelişimi açısından iyi bir potansiyelin olmalı.
Sen bana benimle aynı sorunları yaşadığını söylemiştin de alakası yok. Sözde "deforme halin" buysa, yüz gelişimi açısından iyi bir potansiyelin olmalı.
ne demek nasıl görüyorum?fotoyu nasıl görüyon amk
Asimetri için crossbite diyecektim de evet sende fazladan diş var. En azından yüzün deforme değil ve benim tedavi sürecime nazaran senin tedavin daha rahat olur yani rahatlıktan kastım tedaviden olumlu sonuç alabilmen kesin, yoksa 4 sene devlet hastanesi sürecin var /:
hızlı resim linklerinden bahsediyorum bir hafta içinde silinecek şekilde ayarlamıştımne demek nasıl görüyorum?
4den fazla sürecek gibi ama neyseAsimetri için crossbite diyecektim de evet sende fazladan diş var. En azından yüzün deforme değil ve benim tedavi sürecime nazaran senin tedavin daha rahat olur yani rahatlıktan kastım tedaviden olumlu sonuç alabilmen kesin, yoksa 4 sene devlet hastanesi sürecin var /:
Vallahi ben görebiliyorumhızlı resim linklerinden bahsediyorum bir hafta içinde silinecek şekilde ayarlamıştım
Tedavi süreci seni yıldırabilir ama bence sonuçları kesin değer.4den fazla sürecek gibi ama neyse
fazla diş yüzünden crossbite var zaten ve overbite da var hem midline kayık hem alt dişler gerideAsimetri için crossbite diyecektim de evet sende fazladan diş var. En azından yüzün deforme değil ve benim tedavi sürecime nazaran senin tedavin daha rahat olur yani rahatlıktan kastım tedaviden olumlu sonuç alabilmen kesin, yoksa 4 sene devlet hastanesi sürecin var /:
Yaşın küçük hala büyüklerine saygısızlık yapıyorsun gençbir de yaş 13 ne beklıyon amk