![Angutoid](/data/avatars/l/44/44380.jpg?1738523991)
Angutoid
President of Hells Angels MC
Birbirinize "zeki" olduğunuzu kanıtlamaya çalışırken dışardan ne kadar mal göründüğüzün farkına varamiyonuz mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Birbirinize "zeki" olduğunuzu kanıtlamaya çalışırken dışardan ne kadar mal göründüğüzün farkına varamiyonuz mu
ben güççük iken kanguruda birinci oldum amına sohtugumun low iqsuHerkeze ltn diyen oc mezosefalikmogir
Lavuk ögretmenlikle high iq oldugunu iddia ediyor amk seninde allahin yok angutoid okben güççük iken kanguruda birinci oldum amına sohtugumun low iqsu![]()
Abi siz okuyonuz mu ben okumuyomLavuk ögretmenlikle high iq oldugunu iddia ediyor amk seninde allahin yok angutoid ok
ikiniz de aynı boku yiyonuz ama kanguru daha komik geldi ondan yazdık okLavuk ögretmenlikle high iq oldugunu iddia ediyor amk seninde allahin yok angutoid ok
Bende zorla okuyom daha zeki olsam kucukken mal taklidi yapardimAbi siz okuyonuz mu ben okumuyom
Egeabikardes12 Ile ne zaman barisacanben güççük iken kanguruda birinci oldum amına sohtugumun low iqsu![]()
Küs müydükEgeabikardes12 Ile ne zaman barisacan
Lan baba sadece egeabikardes değil o tiradin altında kim sidik yarışı yapiyosa üstüne alinsin okEgeabikardes12 Ile ne zaman barisacan
Ya o değilde bu normiler gerçekleri kaldiramayinca niye rage atiyo amkLan baba sadece egeabikardes değil o tiradin altında kim sidik yarışı yapiyosa üstüne alinsin ok
bunu bizim sınıfımızdakiler yapıyor içimden gülüyorum onlaraBirbirinize "zeki" olduğunuzu kanıtlamaya çalışırken dışardan ne kadar mal göründüğüzün farkına varamiyonuz mu