Sigara cope mi

M

mazebaba

Iron
Kortizol voicebox inhibition sikim

tabiki cope amk

Baslamayın yarramı bırakırsınız ilerde

• +1
  • JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, Peter Steele and Skull Knight
Hayatımın bir dönemi “ortam” dolayısıyla kullanmak zorunda kaldım, leş gibi kokmanız bile ömür boyu bırakmak için yeterli.

• +1
Reactions: ER enjoyer and Heatmiser
Hayatımın bir dönemi “ortam” dolayısıyla kullanmak zorunda kaldım, leş gibi kokmanız bile ömür boyu bırakmak için yeterli.
kafa yapmayan bağımlılığa gerek yok dolayısıyla sigaraya da gerek yok aklı olan adam içmez sigara fiyatları ve bok kokusu da cabası

• +1
Reactions: oldgymcel and Black_Pill_Enjoyer1
Bizim okul ortamındada içen çok ama ben siksen içmem hocam

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
Bizim okul ortamındada içen çok ama ben siksen içmem hocam
Benim lisemde de içen arkadaşlarım vardı ama öyle müptezel olan yoktu hiç. Yeni nesile bakıyorum 2-3 saat sigarasız dayanamaz olmuşlar

• +1
Reactions: szolliontaraelis, Deleted member 70692 and jackreacher52
Sigara içersen vücudun durduğu yerde iltihap üretiyor, c reaktif protein üst düzey geziyorsun. Saçların zayıflıyor ve kelleşme başlıyor. Saç köklerinde iltihaplanıyor kepek veya seboroik felan oluyorsun. Tamamen looksmax katili.

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and Deleted member 70692
Benim lisemde de içen arkadaşlarım vardı ama öyle müptezel olan yoktu hiç. Yeni nesile bakıyorum 2-3 saat sigarasız dayanamaz olmuşlar
Ne 2-3 saati baba en fazla 40 dk dayanamıyorlar bide puff diye bir icat var her ibnenin elinde olmuş yav

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, Peter Steele, jackreacher52 and 2 others
Sigara içersen vücudun durduğu yerde iltihap üretiyor, c reaktif protein üst düzey geziyorsun. Saçların zayıflıyor ve kelleşme başlıyor. Saç köklerinde iltihaplanıyor kepek veya seboroik felan oluyorsun. Tamamen looksmax katili.
Kepek i pop kek diye okudum

• +1
Reactions: jackreacher52
bi şey içeceksiniz ot için amk sigara hiçbi sikime yaramıyor zevk bile vermiyor amk

Ses kalinlasmasi icin Baya etkili 1 ayda kalinlasir sesiniz Inhib i azalttigi soyleniyo ama cok degil evet stresi aliyor

Kokarsiniz diyenlerde anlamiyorum disarda 1 paket sigara icip eve geliyom ailem anlamiyor
Agiza sakiz
Ellerinizi cicege surtun cimlere surtun topraga surtun geciyor azcik
Ustteki kokuda havayla karisinca azaliyoe geciyor

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
Ne 2-3 saati baba en fazla 40 dk dayanamıyorlar bide puff diye bir icat var her ibnenin elinde olmuş yav
kilo vermek icin puff her seyden iyi amg @Angutoid KONUŞ REIS KONUS
O KILO VERME GUIDEINI UNUTTUK MU ZANDIN

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and Angutoid
Ses kalinlasmasi icin Baya etkili 1 ayda kalinlasir sesiniz Inhib i azalttigi soyleniyo ama cok degil evet stresi aliyor

ya baba puffdan okadar cok nefret ediyorumki abi ergence geliyor cocukca geliyor ibnece geliyor ciddi gelmiyor anlatabiliyormuyum süslü simli hava amk etrafımda içen oldumu tilt oluyorum.

• +1
Reactions: szolliontaraelis, Peter Steele and starboi.
ciğerleri suyla doldurur puff low t addict

• +1
Reactions: Peter Steele
Sigarayı chainsmoke eyleyince bayiyor ama puffi ictigim sıra basım agriyana kadar iciyodum baymiyodu

• +1
ya baba puffdan okadar cok nefret ediyorumki abi ergence geliyor cocukca geliyor ibnece geliyor ciddi gelmiyor anlatabiliyormuyum süslü simli hava amk etrafımda içen oldumu tilt oluyorum kendimce er gidesim geliyo(eramettin ruhi usta anlamına geliyor burdaki er kelimesi eramettin usta sevdiklerini tanıdıklarını kadın milletini çok seven bir adam ve herkesi alnından öper bende hepsini alnından öpmek istiyorum anlamayanlar için)
Top lubunya işi ondan hic sigara icip ibne olan gordun mu

• +1
Reactions: ER enjoyer
Sigarayı chainsmoke eyleyince bayiyor ama puffi ictigim sıra basım agriyana kadar iciyodum baymiyodu
Amk vozol 12k olmasa leanmaxx yaparken %25de (roid vurmuyodum) heralde dayanamazdim basim donuyodu artik blue razz bide enerji icecekli bitirdim
AMA OYLE LUBUNYA GIBI DISARDA ICMEDIM ELIMDE GEZDJRMWDIM

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and Angutoid
  • +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and Peter Steele
  • +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and ER enjoyer
arkadasta böyle diyor puff hiç baymıyor diye valla hocam sırf havasından sigara içilir ya taylır durdın falan off

• +1
Reactions: Peter Steele and Angutoid
Amk vozol 12k olmasa leanmaxx yaparken %25de (roid vurmuyodum) heralde dayanamazdim basim donuyodu artik blue razz bide enerji icecekli bitirdim
AMA OYLE LUBUNYA GIBI DISARDA ICMEDIM ELIMDE GEZDJRMWDIM
Blue razz ve red mojito güzel aromaydi 7 8 tane puff bitirdik sonra sigaraya gectik

• +1
arkadasta böyle diyor puff hiç baymıyor diye valla hocam sırf havasından sigara içilir ya taylır durdın falan off
Sigara sakasiz estetik duruyor ammina ergenlik zart zurtu kenara birak yine güzel duruyor amma velakin bu dünyada sigara içenler öbür tarafta ağzında penisiyle gezecek diyor İslam alimleri öyle bir sıkıntı var aileye falan ayip olur

• JFL
  • +1
Reactions: szolliontaraelis, ER enjoyer and Peter Steele
havasi mavasi yok taylir durdin degilde eramettin usta sigara icse ezik bagimli derdiniz oclar

Sigara sakasiz estetik duruyor ammina ergenlik zart zurtu kenara birak yine güzel duruyor amma velakin bu dünyada sigara içenler öbür tarafta ağzında penisiyle gezecek diyor İslam alimleri öyle bir sıkıntı var aileye falan ayip olur
kabul yeterki sigara iciyim

• JFL
Reactions: Angutoid
havasi mavasi yok taylir durdin degilde eramettin usta sigara icse ezik bagimli derdiniz oclar
hayır buarada bizim sitede güvenlik abiler var 40lı 50li yaşlarda hala karizmatik duruyorlar sigarayla

• +1
Reactions: starboi.
estetik falan durmuyor amk

• Woah
Reactions: Angutoid
hocam ben olsam bırakırdım dusunsene zenci sakallı somalili bir müslüman ağzına 30luğu veriyor aq Allah(c.c) korusun

• JFL
Reactions: Peter Steele and Angutoid
bi ben sevmiyom
puff içeceksen blinkerı vur yada 1 saniyelik nefeste insan boyutu kadar duman çıkaran e-smoker'lar var onlarda güzel

Ulan benim dolap bi acsa ailem patlarim
1 karton captain black visneli
1 tane boş puff
Boxerlarin ici test e primo dolu
Oneo kutusu var icinde arimidex var
bi tanede portakalli oneo kutusu var ici aromasin dolu
Arka taraflarda Kasa var 10k birikim var iddaadan

beylr hesabı yeni açtım hazır türk forumu gözümle ilgili sorum var covidden beri evdeyim okula gitmek dışında dışarı çıkmıyom 16 yaşındayken 21 gösteriyom yani en kötü halimdeyim en iyi halimlede çok bi fark olacağını sanmıyorumda yinede gözümle ilgili napmam lazım bi kaç foruma göz gezdirdim canthoplasty ameliyatı falan diyordu sadece canthoplasty ile bu skleral görüntü hallolur değilmi ekstra pozitifleştirme ameliyatı yapmam daha 16yım yaş sınırı varmı ve doktorun kararına göre mi oluyorum, doktor sorun yok derse olamayacağımmı yani sabah kalktığımda şu sikimsonik gözü görmekten yoruldum bilgisi olan cevaplasın ltfneView attachment 3327926
thread açsana bebek

• +1
Reactions: teddyzzz
beylr hesabı yeni açtım hazır türk forumu gözümle ilgili sorum var covidden beri evdeyim okula gitmek dışında dışarı çıkmıyom 16 yaşındayken 21 gösteriyom yani en kötü halimdeyim en iyi halimlede çok bi fark olacağını sanmıyorumda yinede gözümle ilgili napmam lazım bi kaç foruma göz gezdirdim canthoplasty ameliyatı falan diyordu sadece canthoplasty ile bu skleral görüntü hallolur değilmi ekstra pozitifleştirme ameliyatı yapmam daha 16yım yaş sınırı varmı ve doktorun kararına göre mi oluyorum, doktor sorun yok derse olamayacağımmı yani sabah kalktığımda şu sikimsonik gözü görmekten yoruldum bilgisi olan cevaplasın ltfneView attachment 3327926
skleral görüntüyü infra implant çözer baba ama gözlerinde nct o yüzden üst göz kapağı canthoplastisi olabilirsin

• +1
gözün gayer iyi aq

canthoplasty canthal tiltini arttırıyor sklera ile alakası yok

• +1
skleral görüntüyü infra implant çözer baba ama gözlerinde nct o yüzden üst göz kapağı canthoplastisi olabilirsin
infra lazım bana acill

Ulan benim dolap bi acsa ailem patlarim
1 karton captain black visneli
1 tane boş puff
Boxerlarin ici test e primo dolu
Oneo kutusu var icinde arimidex var
bi tanede portakalli oneo kutusu var ici aromasin dolu
Arka taraflarda Kasa var 10k birikim var iddaadan
aile evinden kacayım varya proviron anavar masteron ne varsa dayayacam amk

• Hmm...
Nct ne?üst göz kapağında sorun yok diye sayıyodum ben üst göz kapağıda mı olcam

Negative canthal tilt
Kanka sen takinti yapmissin gozlerin 10 uzerinden 7 falan buda iyi yani

negative canthal tilt demek kanki gözünü negatif yapan şey üst göz kapağının yorgun olması aslında ama pitozis anlamında değil sadece onu yukarı alacaklar yani medial canthusunu üste çekecekler

• +1
gözlerin iyi softmax olarak kaşlarına ve kirpiklerine etki edebilirsin hardmax orbital implantlar lower eyelid retraction ve cantho yeter

sen de yüz asimetrisi var mı ppmdeki gibi