sigaranın testoya etkisi

Rol

Rol

Iron
16 yaşımın sonlarında başladım o zamandan beri sesim daha boğuk derin kendim öyle hissediyorum dışardan hiç bununla ilgili çevremden bişey denmedi ama kamerada sik gbi çıkan sesim daha kulağa hitap eden şekilde çıkıyor artık sigara güzellleme gibi bir amacım yok ama bence testoyuda belirgin arttırır

• +1
Reactions: ascendantwill, Thrill and stacyworshipper
16 yaşımın sonlarında başladım o zamandan beri sesim daha boğuk derin kendim öyle hissediyorum dışardan hiç bununla ilgili çevremden bişey denmedi ama kamerada sik gbi çıkan sesim daha kulağa hitap eden şekilde çıkıyor artık sigara güzellleme gibi bir amacım yok ama bence testoyuda belirgin arttırır
kankim o testo artışı değil ses tellerini tahrip ediyosun

• +1
  • JFL
Reactions: tekeng, ER enjoyer, ascendantwill and 4 others
kankim o testo artışı değil ses tellerini tahrip ediyosun
uzun vadede sıkıntılıda kendimi avutuyom yine araştırmaları varmış testoyla ilgili

• +1
Reactions: IlI, ascendantwill, Dathomirian Zabrak and 3 others
cilt kaliteni sikiyosun akciğerlerini sikiyosun yeterli sebep olmalı

• +1
Reactions: NoxInfernum, hardmaxxx, talha_ and 4 others
Değmez

• +1
Reactions: hardmaxxx, talha_, Thrill and 3 others
gırtlak gg

• +1
Reactions: hardmaxxx, Thrill and stacyworshipper
Lowers xortisol

• +1
Reactions: Thrill
mal amk

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Gordon Freeman and Trenmaxx1
olm ben sigaradan akut faranjit kaptim 1 haftadir bacini sikim sesimiz kalinda noldu bogazimizi zenciler sikmis.gibi geziyoz ortalikta oksure.oksure

Users who are viewing this thread

Back