sik gibi browridge

OgreGravital

OgreGravital

talmudically accurate chud
Beyler ayni postu kuresele de attim
IMG 9421
IMG 9420
kaşlarin altindaki kemik asiri kucuk oldugu icin goz-kaş arasi mesafeyi cok arttiriyor gozler portlek duruyor kaş asiri positive tilt oluyor daha high t gostercek dimorfizmi ortaya cikarcak ameliyat imlant filler falan var mi turkiyede

• So Sad
  • +1
Reactions: recai iskender and Aven
  • JFL
  • +1
Reactions: Zodiac and OgreGravital
  • +1
Reactions: Zodiac and Aven
Hardmaxxi var fiyatlara bi bakayım
Bicak altina yatmaya gotum yemiyor goz cevresi sikintili baya cene mene implanti eyvallah

• +1
Bicak altina yatmaya gotum yemiyor goz cevresi sikintili baya cene mene implanti eyvallah
Implant degil la o cıkıntılı olan yeri kesip esitliyolar

• JFL
buna kafa mi takilir mk browridge overatted zaten

• JFL
  • Hmm...
Reactions: Neroem and Ashoimex
Beyler ayni postu kuresele de attim View attachment 3664875View attachment 3664876kaşlarin altindaki kemik asiri kucuk oldugu icin goz-kaş arasi mesafeyi cok arttiriyor gozler portlek duruyor kaş asiri positive tilt oluyor daha high t gostercek dimorfizmi ortaya cikarcak ameliyat imlant filler falan var mi turkiyede
Benim kas goz arasi mesafe iyi ama kas cok positive

• +1
Reactions: OgreGravital
Low t trait reis yaşın çok büyük değilse ileride gelebilir diğer türlüde oraya sonra gel göz çevresi sıkıntı

• +1
Reactions: Zodiac
Low t trait reis yaşın çok büyük değilse ileride gelebilir diğer türlüde oraya sonra gel göz çevresi sıkıntı
Hocam plaklar kapaliydi daha cok degisicegini dusunmuyorum

cocukluktan beri overprojected glabelleya sahipim herşey genetik

cocukluktan beri overprojected glabelleya sahipim herşey genetik

ergenlikte glabellası çıkan çok insan var sadece genetik değil beslenme ve hormonlar çok önemli

• +1
Reactions: Zodiac

Users who are viewing this thread

Back