Ozchyn
people change.
neyle alakalı? harbiden işe yarayan ve çoğu kişinin bilmediği ama bilse hayatında çok etkisi dokunacağı şey...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
belki artık tutamıyorlar, birine söyleme ihtiyacı ile yanıp tutuşuyorlardır kaşınıyorlardırniye söylesinler sana amg
sonuçta forumda birkaç kişiyizniye söylesinler sana amg
faydalı aslında. prostatta biriken toxinleri atıyorsunOsssbir çekiyorum ddddbeloat olmak o icin

gerçek olma ihtimali yok aq. denedinmi hiçDedem öldükten sonra sandığında büyü kitabı buldum.bildiğin büyülerin nasıl yapıldığı anlatılıyor.kitabı aldım ve kimseye bahsetmedim dolabımda gizli duruyor
Hayır denemedim içinde şeytan cin tasvirleri sihirler var.cami hocasına sormuştum cinler musallat olur aklını kaybedersin demişti.ilerde denerim belki düşünsene cinlerden bilgi alıyorsungerçek olma ihtimali yok aq. denedinmi hiç
benimde satılık bi koprum varHayır denemedim içinde şeytan cin tasvirleri sihirler var.cami hocasına sormuştum cinler musallat olur aklını kaybedersin demişti.ilerde denerim belki düşünsene cinlerden bilgi alıyorsun
valla şöle şeyler ne kadar duyduysam hepsi kolpa çıktı hiç inanmam böyle şeylere o yüzden ben olsam denerdimHayır denemedim içinde şeytan cin tasvirleri sihirler var.cami hocasına sormuştum cinler musallat olur aklını kaybedersin demişti.ilerde denerim belki düşünsene cinlerden bilgi alıyorsun
Öyle şeyler var bizim şirkete büyü yapmışlardı 6 ay sonunda fark edilmişti excel sonuçlarında belli oluyordu düşüşleri büyüyüde hocaya okuttuk sonradan düzeldivalla şöle şeyler ne kadar duyduysam hepsi kolpa çıktı hiç inanmam böyle şeylere o yüzden ben olsam denerdim
YAV EBESİNİN AMI AMQÖyle şeyler var bizim şirkete büyü yapmışlardı 6 ay sonunda fark edilmişti excel sonuçlarında belli oluyordu düşüşleri büyüyüde hocaya okuttuk sonradan düzeldi
Açıkçası ben müslüman değilim fakat bu büyüler gerçek cinlerde gerçek Allah konusuda bilemiyorumYAV EBESİNİN AMI AMQ
allah var mı lan yani korkuyorum
olum hoca allahtan istemiyo mu ben çözemedim bunlar varsa allahta vardır bak göte gelmeyelimAçıkçası ben müslüman değilim fakat bu büyüler gerçek cinlerde gerçek Allah konusuda bilemiyorum
Nasıl çözdüpünü falan hiç bilmiyorum ben sadece bu olayı biliyorum ama olabilir yaniolum hoca allahtan istemiyo mu ben çözemedim bunlar varsa allahta vardır bak göte gelmeyelim
Allahtan değil hüddamından yardım alıyor.agnostik olarak benimde kafamı çok karıştıran bir konuolum hoca allahtan istemiyo mu ben çözemedim bunlar varsa allahta vardır bak göte gelmeyelim
internette zibilyon tane büyü kitabı var çoğuda gerçek ama yapması ve denk gelmesi zor mesela ayın 11 veya 22 sinde bilmem şu duayı okuyum siyah koyunu canlı canlı yakıp kalbini çıkarmak gibi çok zor şeyler varAllahtan değil hüddamından yardım alıyor.agnostik olarak benimde kafamı çok karıştıran bir konu
Büyü gerçekte dediğin gibi birinin bence yapması aşırı zor bir şey harbi manyak olması lazım gibi yainternette zibilyon tane büyü kitabı var çoğuda gerçek ama yapması ve denk gelmesi zor mesela ayın 11 veya 22 sinde bilmem şu duayı okuyum siyah koyunu canlı canlı yakıp kalbini çıkarmak gibi çok zor şeyler var
ya mk o nasi oluyo biri zimmete gecirmis isteÖyle şeyler var bizim şirkete büyü yapmışlardı 6 ay sonunda fark edilmişti excel sonuçlarında belli oluyordu düşüşleri büyüyüde hocaya okuttuk sonradan düzeldi
internette zibilyon tane büyü kitabı var çoğuda gerçek ama yapması ve denk gelmesi zor mesela ayın 11 veya 22 sinde bilmem şu duayı okuyum siyah koyunu canlı canlı yakıp kalbini çıkarmak gibi çok zor şeyler var
Kanka büyüyü bulmuştuk fiziksel olarakya mk o nasi oluyo biri zimmete gecirmis iste