Sıkıldım

La senin arkadaşınmı vardı evden çıkmıyorsun ki 🤣
allahini siktigim set arası orga giriyosun ve tiktokta başka adamların kılığında kızlarla konuşuyosun şunu detken utanmıyonmu orospu cocu

• JFL
  • +1
Reactions: ascendantwill, bre3001, Ameliyat Masası and 1 other person
Sen sanalla irlyi aynı mı sanıyorsun burda sizin gibi asosyallerle kafa buluyorum işte 🤣
Yav kardeşim yok senden adam olmuyor seni iyice bir malamat etmek lazım ve ayrıca o inek memelerini sağıp adam etmemiz lazım.

Attachments

• IMG_7787.jpeg
    IMG_7787.jpeg
    92.8 KB · Views: 0
  • +1
  • JFL
Reactions: Atsizz, ascendantwill, Serialsuicide and 3 others
Neyse sete giriyorum senle ugrasamıfam sen evde yattıgın yerden sıkılmaya devam et salona yazıl dicemde paranda yoktur senin fakir köpke qosmqoakq

• JFL
  • +1
Reactions: ascendantwill, bre3001, Ameliyat Masası and 1 other person
Vallaha kanka moral bozuk olunca en temizi full gezmek arklarla takılmak varsa çevrende 3 4 adam kur ekibi okey bilardo artık ne bulursanız gidin oynayın muhabbet edin zart zurt
Kanka bende gerçekten çok arkadaş var. İçmeye gittiğim oluyor çağırdıklarında ama sevmiyorum içmeyi sohbete gidiyorum. Fakat son zamanlar kimle buluşsam buluşayım 1.5 2 saat sonra öyle bir sosyal pilim bitiyor ki anlatamam. Feci mentalsakso olmuşum. Ayna gördüm mü bakıp duruyorum ve gerçek yüzüme çarpıyor sözde tanrının yarattığı bir mahluk nası bu kadar çirkin olabilir aklım almıyor. En kolay cope mekanizması bir kızla çıkıp ilgi almak olucak sanırım benim için. O yüzden imkanımın olduğu kişilerle flörtleşiyorum biri olur diye. Diyeceksin hoşlanmadığın kızla neden yazışıyorsun? Çünkü ömrümde kimseye aşık olmadım çıktıklarım da bana açılanlardı. Kendisini sevemeyen bir insan başkasını nasıl sevecek ki. Brutal

• +1
Reactions: ascendantwill, Orcairis and Deleted member 277275
Kanka bende gerçekten çok arkadaş var. İçmeye gittiğim oluyor çağırdıklarında ama sevmiyorum içmeyi sohbete gidiyorum. Fakat son zamanlar kimle buluşsam buluşayım 1.5 2 saat sonra öyle bir sosyal pilim bitiyor ki anlatamam. Feci mentalsakso olmuşum. Ayna gördüm mü bakıp duruyorum ve gerçek yüzüme çarpıyor sözde tanrının yarattığı bir mahluk nası bu kadar çirkin olabilir aklım almıyor. En kolay cope mekanizması bir kızla çıkıp ilgi almak olucak sanırım benim için. O yüzden imkanımın olduğu kişilerle flörtleşiyorum biri olur diye. Diyeceksin hoşlanmadığın kızla neden yazışıyorsun? Çünkü ömrümde kimseye aşık olmadım çıktıklarım da bana açılanlardı. Kendisini sevemeyen bir insan başkasını nasıl sevecek ki. Brutal
Kanka sevgili yapabiliyorsan yap bu süreçte hayata aynı sekil devam edeceksin main quest değil bu normal yasa ama bir yandan yapan gerekenleri yapıp dikkat et kendini soyutlama moralini bozma

• +1
Reactions: Auchelius and Ameliyat Masası
Kanka sevgili yapabiliyorsan yap bu süreçte hayata aynı sekil devam edeceksin main quest değil bu normal yasa ama bir yandan yapan gerekenleri yapıp dikkat et kendini soyutlama moralini bozma
Aynen öyle haklısın. Çabalıyoruz bakalım bi yere bir gün varacağız umarım

• +1
Reactions: ascendantwill