ogrepilled
ascended
- OP
victim nasil bosaliyon 10 dakikada aqanani
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
victim nasil bosaliyon 10 dakikada aqanani
semen retention icin kullaniliyor tam bosalmadan once sikiyon kegelleri orgazm oluyon ama bosalmiyon. seks sirasinda yapinca da testoda artisa sebep oluyomus.o nasil oluyo lan
bosalmiyom hicvictim nasil bosaliyon 10 dakikada aq
testo artısına ihtiyacim yok kegel egzersizi de hic denemedim de bu dedigin olayi hala anlamadim aqsemen retention icin kullaniliyor tam bosalmadan once sikiyon kegelleri orgazm oluyon ama bosalmiyon. seks sirasinda yapinca da testoda artisa sebep oluyomus.
benim tassaklarım calısmadıgı halde semenlerimde topaklanma yok aq millet kisirliktan bahsediyorbosalmiyom hic
2 3 aydir retentiondayim ondan oncekini de yanlislikla bozduydum. retentionla alakali ne kadar soylenti varsa hepsi de cope orasi da ayri bi konu. yok daha guclu hissediyomus yok daha azginmis. tamamen plesebobosalmiyom hic
bende vardi topaklanma en son bosaldigimda. cocuk yapma derdim yok olmayacak gibi de duruyo. varikosel de var bende bidebenim tassaklarım calısmadıgı halde semenlerimde topaklanma yok aq millet kisirliktan bahsediyor
kral sen cok degisik bi adamsin zaten bilge adam gorunce korkuyorumAyak yeme taban yalama nerde ak ? En önemli şeyi atlamışsın
benim topaklanma 4-5 ay once vardı su an gayet iyi semen saglıgım tamamen diyete baglı bu arada onu fark ettimbende vardi topaklanma en son bosaldigimda. cocuk yapma derdim yok olmayacak gibi de duruyo. varikosel de var bende bide
oyleyse iyi amk. renk konusunda bi fikrin var mi? en son dedigim gibi topakliydi ve rengi sarimtirakti. hayirlisi olsun amkbenim topaklanma 4-5 ay once vardı su an gayet iyi semen saglıgım tamamen diyete baglı bu arada onu fark ettim
renk konusu cope bence bazisi sari bazisi bembeyaz geliyor bazen hepsi bembeyaz aq bazen sperm gelmıyor sikinin keyfine gore o olayoyleyse iyi amk. renk konusunda bi fikrin var mi? en son dedigim gibi topakliydi ve rengi sarimtirakti. hayirlisi olsun amk
Yaw yapma kegel yapma mal mıson sen yaoyleyse iyi amk. renk konusunda bi fikrin var mi? en son dedigim gibi topakliydi ve rengi sarimtirakti. hayirlisi olsun amk
aminoglu niyeYaw yapma kegel yapma mal mıson sen ya
Amaç hiçbir zaman sex olmadı.burdaki overall amaç sex değil mi zaten amk
OnthewaytochadlitesinAmaç hiçbir zaman sex olmadı.
Amaç her zaman o arzulanma duygusunu elde etmekti ve bunu da sadece dış görünüşün ile sağlayabilirsin.
Its al readyOi @SecularIslamist a potential new Turkish copypasta just dropped
Don’t forget me abiOi @SecularIslamist a potential new Turkish copypasta just dropped
We gotta make it popular on .org like ticaretmaxxing. It had a whole song and everythingIts al ready
Nasıl o kadar belli oluyor mu harbiOnthewaytochadlitesin
Evet chadlite oldun muNasıl o kadar belli oluyor mu harbi
Ltn oldum kanka ya mlsfEvet chadlite oldun mu
Bende descendledim mlsfLtn oldum kanka ya mlsf
Ltn nası olunur knkLtn oldum kanka ya mlsf
Bilmiyorum onu diğer arkadaşa sorLtn nası olunur knk
Bana mıBilmiyorum onu diğer arkadaşa sor
Şu floodumu çalmayın ulen artık.Arkadasim boyum 174 dedi eczane 169 oturdugum semtte taniniyorum Ticaretmaxxing ve popularitymaxxing yapiyorum 14k ticaret hesabim var instagrammaxxing bıçak satiyorum sokaklarda ticaret yapıyoruz. Saat 6da kickboks antrenmani hayat zorladı. 6 da antrenman yuzum babyface sonra okul sonra sokaklarda ticaret. Çevre genis htn im sokaklarda ticaret over mi? Social circlemaxxing sokaklarda ticaret kekomaxxed htnim over? Muh hello beyler over? sokaklarda ticaret instagrammaxxing sokaklarda ticaret
Şu floodumu çalmayın ulen artık.
Telif hakları ben @i_love_roosters ve @SecularIslamist aittir.
napiyon olum editlemis bide FPLSLDŞDFSLŞKŞMerhaba
Gif büyümedi Yazı nası siliyoz.napiyon olum editlemis bide FPLSLDŞDFSLŞKŞ
silemiyonGif büyümedi Yazı nası siliyoz.
Şaka maka karizma adam he
Bu yorumun altında gif varya sende o nası oluyosilemiyon
Bu yorumun altında gif varya sende o nası oluyo
signatureBu yorumun altında gif varya sende o nası oluyo
turkce yazsanasignature
tercih etmiyorumturkce yazsana
ingilizce neamk cocugu senin gibibasit insanların diger incellerle iletişim kurmak için icat ettikleri harfler ses uyakları falan filan amk turkce yazintercih etmiyorum
Kanka su çocukla dassak geçmeyin artık,modlara söyle sildir fotoğrafı yada editleyebiliyorsan sil yoksa doxxtan repler
@hardmaxxrealityArkadasim boyum 174 dedi eczane 169 oturdugum semtte taniniyorum Ticaretmaxxing ve popularitymaxxing yapiyorum 14k ticaret hesabim var instagrammaxxing bıçak satiyorum sokaklarda ticaret yapıyoruz. Saat 6da kickboks antrenmani hayat zorladı. 6 da antrenman yuzum babyface sonra okul sonra sokaklarda ticaret. Çevre genis htn im sokaklarda ticaret over mi? Social circlemaxxing sokaklarda ticaret kekomaxxed htnim over? Muh hello beyler over? sokaklarda ticaret instagrammaxxing sokaklarda ticaret
sildim abiKanka su çocukla dassak geçmeyin artık,modlara söyle sildir fotoğrafı yada editleyebiliyorsan sil yoksa doxxtan repler
Adamsın kralsildim abi
Kıyamet alametiturkce yazsana
bu hayati o secmediEren gayet iyi birisi bu arada bosu boşuna dassak geçmeyin bence daha fazla