Sikistigim HTB'nin sevgilisi var

hardmaxxx

hardmaxxx

Bronze
Beyler bi kac gundur yoktum baslikta yazdigi uzere htb sikiyorum duzenli olarak evet.
Kiz erasmusa gelmis ve manitasi var iliskiyi acmislar 5yillik iliski insanlar nasil bu kadar gavat nasil bu kadar genis olabilir aklim almiyor

• +1
  • Woah
  • Ugh..
Reactions: Thrill, ochinchin, Topkra and 6 others
Beyler bi kac gundur yoktum baslikta yazdigi uzere htb sikiyorum duzenli olarak evet.
Kiz erasmusa gelmis ve manitasi var iliskiyi acmislar 5yillik iliski insanlar nasil bu kadar gavat nasil bu kadar genis olabilir aklim almiyor
Chad does what chad wants @Auchelius :(

Neyse senin rate ve boy kaçtı?

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, stacyworshipper, celslayer2 and 3 others
  • JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: meynet, Kayra139, Thrill and 8 others
e orospu cocu 5 yıllık ilişkisi olan kızı niye sarkıyosun

• +1
Reactions: Kayra139, Thrill and maarda
e orospu cocu 5 yıllık ilişkisi olan kızı niye sarkıyosun
sikistikten sonra ogrendim iliskisini sikimde dedektor mu var

• JFL
  • +1
Reactions: NoxInfernum, Thrill, ochinchin and 3 others
  • +1
  • JFL
Reactions: NoxInfernum, Thrill, ochinchin and 2 others
erasmus lafını duyduktan sonra ratenin bir anlamı var mı?

hiko babaya bile kendini siktirirler
186 hmtn miş amk bize vermez umutlandırma pezevenk

• +1
Reactions: NoxInfernum, Thrill and hardmaxxx
kız erasmuslu amerikadan gelmiş beter ol dedi

• +1
  • Hmm...
Reactions: NoxInfernum, Thrill, hardmaxxx and 1 other person
  • JFL
  • +1
Reactions: NoxInfernum, Thrill, hardmaxxx and 3 others
insallah karını döllerler çocuğa sen bakarsın

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: lonelylurker, NoxInfernum, Thrill and 4 others
insallah karını döllerler çocuğa sen bakarsın
güçlü zayıfı ezer arda efendi
ilerde karınızı işte çalıştırmayı planlıyorsanız yapılan araştırmalara göre iş yerinde çalışanların yuzde 50 küsür bi oranı iş yerındeki birisi ile birliktelik yaşamış
over for kariyercels

• JFL
  • +1
Reactions: jsbera, NoxInfernum, Thrill and 3 others
güçlü zayıfı ezer arda efendi
ilerde karınızı işte çalıştırmayı planlıyorsanız yapılan araştırmalara göre iş yerinde çalışanların yuzde 50 küsür bi oranı iş yerındeki birisi ile birliktelik yaşamış
over for kariyercels
acik iliski yapmislar zaten erasmus bitene kadar aldatmak sayilmiyor bence

• +1
Reactions: Thrill
acik iliski yapmislar zaten erasmus bitene kadar aldatmak sayilmiyor bence
acık ilişki insanların kendi günahlarını ve vicdan azablarını kendi açılarından hafifletmek icin ortaya sunduğu bir çözümdür.Genelde o ilişkideki insanların bağı aşırı güçlü olmaz sahiplik aidiyet vb kavramlardan yoksundurlar ilişkinin başları serttir kural olarak ama biri diğerini aldatırken veya mikro aldatırken diğer taraf masumdur aldatan taraf masum tarafın onun gibi olmadıgını görünce vicdan azabı ve türevi olumsuz duygular yaşar sürekli ve kendi günahını hafifletmek icin karşıya gel açık ilişki yapalım istediğimiz gibi sikişelim der tabi masum olan garibimde bunu kabul eder masum olan taraf bunu sadece mikro aldatma olarak gerçek hayata dökerken günahkar taraf artık bir predatöre dönmüştür o esnada brutal eğer sevgiliniz size açık ilişki teklif ederse veya benzeri kelimeler kullanıyorsa ona bunları sorun ve ayrılın.

• +1
Reactions: NoxInfernum, Thrill, wetwipes and 2 others
acık ilişki insanların kendi günahlarını ve vicdan azablarını kendi açılarından hafifletmek icin ortaya sunduğu bir çözümdür.Genelde o ilişkideki insanların bağı aşırı güçlü olmaz sahiplik aidiyet vb kavramlardan yoksundurlar ilişkinin başları serttir kural olarak ama biri diğerini aldatırken veya mikro aldatırken diğer taraf masumdur aldatan taraf masum tarafın onun gibi olmadıgını görünce vicdan azabı ve türevi olumsuz duygular yaşar sürekli ve kendi günahını hafifletmek icin karşıya gel açık ilişki yapalım istediğimiz gibi sikişelim der tabi masum olan garibimde bunu kabul eder masum olan taraf bunu sadece mikro aldatma olarak gerçek hayata dökerken günahkar taraf artık bir predatöre dönmüştür o esnada brutal eğer sevgiliniz size açık ilişki teklif ederse veya benzeri kelimeler kullanıyorsa ona bunları sorun ve ayrılın.
high iq

• +1
  • JFL
Reactions: NoxInfernum, Thrill, wetwipes and 1 other person
başkasının sevgilisini sikmek cok iyi histi dimi? kendini güçlü ve değerli hissettinmi öğrendikten sonra veya kötümü hissettin merak ettim

• +1
sikistikten sonra ogrendim iliskisini sikimde dedektor mu var
yerinde olsam iletisimi keserdim bilmiyom benim mide kaldirmiyo tadim kactı okurken :feelsree:

• +1
Reactions: NoxInfernum, Thrill, Trenmaxx1 and 1 other person
başkasının sevgilisini sikmek cok iyi histi dimi? kendini güçlü ve değerli hissettinmi öğrendikten sonra veya kötümü hissettin merak ettim
yalan soyledim manitasi oldugunu ogrenmistim ona ragmen yurudum sikistikten sonra acik iliski yaptiklarini ogrendim

• Ugh..
  • JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, jsbera, NoxInfernum and 2 others
yalan soyledim manitasi oldugunu ogrenmistim ona ragmen yurudum sikistikten sonra acik iliski yaptiklarini ogrendim
Aşağılık bi insansın

• +1
  • JFL
Reactions: jsbera, NoxInfernum, Thrill and 3 others
Aşağılık bi insansın
aşağılık değil sadece değerleri yok okadar kız güzel olsaydı ve öyle bir imkanın olsaydı sende paşa paşa sikerdin kanka herkes öyle imkanları yokken iyi insan kesiliyor

• +1
  • JFL
Reactions: lonelylurker, jsbera, NoxInfernum and 7 others
aşağılık değil sadece değerleri yok okadar kız güzel olsaydı ve öyle bir imkanın olsaydı sende paşa paşa sikerdin kanka herkes öyle imkanları yokken iyi insan kesiliyor
Öyle imkanlarım var ve yapmıyorum bilmeden konusmaz mısın

• +1
  • Woah
  • JFL
Reactions: jsbera, NoxInfernum, hardmaxxx and 2 others
  • +1
ırz düşmanı namussuz şerefsiz seni kızı böyle emellerine alet etmeye utanmıyor musun instagramını ilet de kıza duygusal destek vereyim bu zorbalığa maruz kaldığı için

• JFL
Reactions: NoxInfernum, Thrill, hardmaxxx and 2 others
olum benım burd bekret onemlı dedıgıme bakma veren olsa soluksuz sıkerım ama yok ıste umarım en kısa zamanda olurum ben bu dunyaya ayak uyduramadım mental sıkıntılarım gunden dune benı erıtıp zehırlıyor çözümüde yok sadece acı çekıyorum ve son bulmayacak rabbim günahlarıma kefaret saysın

• So Sad
  • +1
Reactions: lonelylurker, ER enjoyer, Thrill and 1 other person
Konum at yoldayım

• JFL
Reactions: wetwipes and hardmaxxx
ırz düşmanı namussuz şerefsiz seni kızı böyle emellerine alet etmeye utanmıyor musun instagramını ilet de kıza duygusal destek vereyim bu zorbalığa maruz kaldığı için
komik değil oe

• +1
Reactions: wetwipes and Orcairis
yaw buradakiler soluksuz siker iyi insan mastürbasyonu yapıyorlar

• JFL
Reactions: hardmaxxx
ayak uyduramadım mental sıkıntılarım gunden dune benı erıtıp zehırlıyor çözümüde yok sadece acı çekıyorum ve son bulmayacak rabbim günahlarıma kefaret saysın
hacı aynı durumdayın aşırı mentalcelim

• +1
Reactions: hardmaxxx and wetwipes