Sikistigim HTB'nin sevgilisi var

hardmaxxx

hardmaxxx

Bronze
Beyler bi kac gundur yoktum baslikta yazdigi uzere htb sikiyorum duzenli olarak evet.
Kiz erasmusa gelmis ve manitasi var iliskiyi acmislar 5yillik iliski insanlar nasil bu kadar gavat nasil bu kadar genis olabilir aklim almiyor

veneficus

veneficus

Iron
Beyler bi kac gundur yoktum baslikta yazdigi uzere htb sikiyorum duzenli olarak evet.
Kiz erasmusa gelmis ve manitasi var iliskiyi acmislar 5yillik iliski insanlar nasil bu kadar gavat nasil bu kadar genis olabilir aklim almiyor
e orospu cocu 5 yıllık ilişkisi olan kızı niye sarkıyosun

wetwipes

wetwipes

statusmaxxer
insallah karını döllerler çocuğa sen bakarsın
güçlü zayıfı ezer arda efendi
ilerde karınızı işte çalıştırmayı planlıyorsanız yapılan araştırmalara göre iş yerinde çalışanların yuzde 50 küsür bi oranı iş yerındeki birisi ile birliktelik yaşamış
over for kariyercels

hardmaxxx

hardmaxxx

Bronze
güçlü zayıfı ezer arda efendi
ilerde karınızı işte çalıştırmayı planlıyorsanız yapılan araştırmalara göre iş yerinde çalışanların yuzde 50 küsür bi oranı iş yerındeki birisi ile birliktelik yaşamış
over for kariyercels
acik iliski yapmislar zaten erasmus bitene kadar aldatmak sayilmiyor bence

ER enjoyer

ER enjoyer

Terachad in Türkiye Mtn in europe
acik iliski yapmislar zaten erasmus bitene kadar aldatmak sayilmiyor bence
acık ilişki insanların kendi günahlarını ve vicdan azablarını kendi açılarından hafifletmek icin ortaya sunduğu bir çözümdür.Genelde o ilişkideki insanların bağı aşırı güçlü olmaz sahiplik aidiyet vb kavramlardan yoksundurlar ilişkinin başları serttir kural olarak ama biri diğerini aldatırken veya mikro aldatırken diğer taraf masumdur aldatan taraf masum tarafın onun gibi olmadıgını görünce vicdan azabı ve türevi olumsuz duygular yaşar sürekli ve kendi günahını hafifletmek icin karşıya gel açık ilişki yapalım istediğimiz gibi sikişelim der tabi masum olan garibimde bunu kabul eder masum olan taraf bunu sadece mikro aldatma olarak gerçek hayata dökerken günahkar taraf artık bir predatöre dönmüştür o esnada brutal eğer sevgiliniz size açık ilişki teklif ederse veya benzeri kelimeler kullanıyorsa ona bunları sorun ve ayrılın.

hardmaxxx

hardmaxxx

Bronze
acık ilişki insanların kendi günahlarını ve vicdan azablarını kendi açılarından hafifletmek icin ortaya sunduğu bir çözümdür.Genelde o ilişkideki insanların bağı aşırı güçlü olmaz sahiplik aidiyet vb kavramlardan yoksundurlar ilişkinin başları serttir kural olarak ama biri diğerini aldatırken veya mikro aldatırken diğer taraf masumdur aldatan taraf masum tarafın onun gibi olmadıgını görünce vicdan azabı ve türevi olumsuz duygular yaşar sürekli ve kendi günahını hafifletmek icin karşıya gel açık ilişki yapalım istediğimiz gibi sikişelim der tabi masum olan garibimde bunu kabul eder masum olan taraf bunu sadece mikro aldatma olarak gerçek hayata dökerken günahkar taraf artık bir predatöre dönmüştür o esnada brutal eğer sevgiliniz size açık ilişki teklif ederse veya benzeri kelimeler kullanıyorsa ona bunları sorun ve ayrılın.
high iq

nastynas

nastynas

your average north indian shitskin
ırz düşmanı namussuz şerefsiz seni kızı böyle emellerine alet etmeye utanmıyor musun instagramını ilet de kıza duygusal destek vereyim bu zorbalığa maruz kaldığı için

wetwipes

wetwipes

statusmaxxer
aşağılık değil sadece değerleri yok okadar kız güzel olsaydı ve öyle bir imkanın olsaydı sende paşa paşa sikerdin kanka herkes öyle imkanları yokken iyi insan kesiliyor
olum benım burd bekret onemlı dedıgıme bakma veren olsa soluksuz sıkerım ama yok ıste umarım en kısa zamanda olurum ben bu dunyaya ayak uyduramadım mental sıkıntılarım gunden dune benı erıtıp zehırlıyor çözümüde yok sadece acı çekıyorum ve son bulmayacak rabbim günahlarıma kefaret saysın

meynet

meynet

Diamond
Konum at yoldayım

lonelylurker

lonelylurker

Lurker
aşağılık değil sadece değerleri yok okadar kız güzel olsaydı ve öyle bir imkanın olsaydı sende paşa paşa sikerdin kanka herkes öyle imkanları yokken iyi insan kesiliyor
yaw buradakiler soluksuz siker iyi insan mastürbasyonu yapıyorlar

lonelylurker

lonelylurker

Lurker
ayak uyduramadım mental sıkıntılarım gunden dune benı erıtıp zehırlıyor çözümüde yok sadece acı çekıyorum ve son bulmayacak rabbim günahlarıma kefaret saysın
hacı aynı durumdayın aşırı mentalcelim