Şimdilik Stack ve gelecek planları

susisesi

susisesi

quadruple mixed ethnic soup
Doğal yoldan kendimi geliştirmek için yaklaşık geçen marttan beri doğal çalışıyorum ama yavaş yavaş işleri değiştirmeye karar verdim.

Mart-Ekim arası stack:
Kreatin 15mg her gün
Multivitamin her gün
Kafein 300mg her gün
Tretinoin 0.025 3 günde bir
Omega-3 her gün
Kalsiyum+D3+K2 her gün
Melatonin 3mg her gün
Magnezyum(magnezyum fazlalığım çıktığı için bıraktım ama çoğu kişi için çok işe yarar)

Kırmızı et ve süt ürünleri ağırlıklı yüksek protein düşük kalori diyet

Kasım:
Reta 2mg her hafta (3. haftadayım 5. haftada dozu arttırıcam)
Isotretinoin (accutane) 10mg her gün (Tretinoini şimdilik çıkarttım beraber kullanmayı da trst edeceğim 1. haftadayım)
Cjc-1295 no DAC+ Ipamorelin 100mcg haftanın 5 günü (Şu anda kargoda başlamak için gelmesini bekliyorum)

Gelecek planları:
250-350 Test haftalık
30mg Anavar haftalık
HGH günlük (3IU dan başlayıp yavaş yavaş 8IU)

• +1
Reactions: ascendantwill, kurdistan, why not me? and 2 others
Good Night Good Luck

• +1
Reactions: ascendantwill, kurdistan, Serialsuicide and 2 others
Doğal yoldan kendimi geliştirmek için yaklaşık geçen marttan beri doğal çalışıyorum ama yavaş yavaş işleri değiştirmeye karar verdim.

Mart-Ekim arası stack:
Kreatin 15mg her gün
Multivitamin her gün
Kafein 300mg her gün
Omega-3 her gün
Kalsiyum+D3+K2 her gün
Melatonin 3mg her gün
Magnezyum(magnezyum fazlalığım çıktığı için bıraktım ama çoğu kişi için çok işe yarar)

Kasım:
Isotretinoin (accutane) 10mg her gün (Tretinoini şimdilik çıkarttım beraber kullanmayı da trst edeceğim 1. haftadayım)
Cjc-1295 no DAC+ Ipamorelin 100mcg haftanın 5 günü (Şu anda kargoda başlamak için gelmesini bekliyorum)

Gelecek planları:
250-350 Test haftalık
30mg Anavar haftalık
Peptid ve roidleri nereden temin ediyorsun?

• +1
Reactions: kurdistan, why not me?, Serialsuicide and 1 other person
HGH i nerden bulucaksın source paylaşabilirmisin

• +1
Reactions: Auchelius and kurdistan
Peptid ve roidleri nereden temin ediyorsun?
roider adama bu sorulmaz
bunun looksmax camiasında yazılı olmayan bi kural olması gerekli!!

• Hmm...
  • +1
Reactions: Yagiz8928, Auchelius, Serialsuicide and 1 other person
HGH i nerden bulucaksın source paylaşabilirmisin
ezzane (eczane) den alacaksin kardesim. yoksa yarragi yeme ihtimalin yuksek

• +1
Reactions: Auchelius, kurdistan and Serialsuicide
30mg Anavar haftalık
30 mg anavar haftalık derken
haftada toplam 30 mg mı alıcaksın günlük mü

• JFL
Reactions: Auchelius, Serialsuicide and why not me?
roider adama bu sorulmaz
bunun looksmax camiasında yazılı olmayan bi kural olması gerekli!!
anavar nerden alıyo la harbi

• +1
Reactions: Auchelius, kurdistan and why not me?
  • +1
Reactions: Serialsuicide
  • +1
Reactions: kurdistan
herhangi roidli bi fitness infine dmden abi " 'takviye' fiyat listesi atar mısın" yaz cevabını alcan
infine ne demek amk influencer desene 2 saat düşündüm anlamak için

• JFL
Reactions: Auchelius, why not me? and kurdistan
herhangi roidli bi fitness infine dmden abi " 'takviye' fiyat listesi atar mısın" yaz cevabını alcan
Ahmetcan turkeye yazdım cevap vermiyor

• JFL
Reactions: Yagiz8928 and kurdistan

Mart-Ekim arası stack:
Kreatin 15mg her gün
Multivitamin her gün
Kafein 300mg her gün
Omega-3 her gün
Kalsiyum+D3+K2 her gün
Melatonin 3mg her gün

Kasım:

Gelecek planları:
250-350 Test haftalık
30mg Anavar haftalık
Cjc dac yapsan daha etkili olur daha riskli ama no dac kandan çabuk puf oluyor etkiside daha minimal bide ergenlikteysen planlarında açıksa acccutane alımına dikkat et

Cjc dac yapsan daha etkili olur daha riskli ama no dac kandan çabuk puf oluyor etkiside daha minimal bide ergenlikteysen planlarında açıksa acccutane alımına dikkat et
Ben hergün 40mcg kullanıyodum hayatımı sikiyo şuan

Mart-Ekim arası stack:
Kreatin 15mg her gün
Multivitamin her gün
Kafein 300mg her gün
Omega-3 her gün
Kalsiyum+D3+K2 her gün
Melatonin 3mg her gün

bu kısım tamamen dümen bence
tüm gün ayçiçek yağı + sigara yapan chad amına koyar böyle nattymaxxing in gelişim anlamında

pharmaceutical dışı tamamen dümen gibime geliyor

bi yararını gördünmü ilk stackinin

zenci magnezyumu 3müş gibi konuşuyor

• +1
Reactions: Auchelius

Mart-Ekim arası stack:
Kreatin 15mg her gün
Multivitamin her gün
Kafein 300mg her gün
Omega-3 her gün
Kalsiyum+D3+K2 her gün
Melatonin 3mg her gün

Kasım:

Gelecek planları:
250-350 Test haftalık
30mg Anavar haftalık
3 günde bir 0.025 tret ne la korkma :lul: 0.5 hergüne geç

bu kısım tamamen dümen bence
tüm gün ayçiçek yağı + sigara yapan chad amına koyar böyle nattymaxxing in gelişim anlamında

pharmaceutical dışı tamamen dümen gibime geliyor

bi yararını gördünmü ilk stackinin
İlk stack benim düzenli spora başladığım ilk zamandı, gerçekten yararını gördüm 2 yıl spor yapan arkadaşımdan falan daha büyüğük ve kaslıyım şu anda. Büyük ihtimalle yağ yakımından ama çene hattım da baya değişti. Newbie olmanın da getirisiyle 115 kilodan 85 kiloya inerken aynı zamanda inanılmaz güç kazandım. Tekrar olsa ama natty devam etmezdim. O zamanki aklımla olsa sonsuza kadar natty kalmayı planlıyodum zaten. Ama yine de hiçbir şey yapmamaktan iyi oldu psikolojik olarak da kendime geldim.

İlk stack benim düzenli spora başladığım ilk zamandı, gerçekten yararını gördüm 2 yıl spor yapan arkadaşımdan falan daha büyüğük ve kaslıyım şu anda. Büyük ihtimalle yağ yakımından ama çene hattım da baya değişti. Newbie olmanın da getirisiyle 115 kilodan 85 kiloya inerken aynı zamanda inanılmaz güç kazandım. Tekrar olsa ama natty devam etmezdim. O zamanki aklımla olsa sonsuza kadar natty kalmayı planlıyodum zaten. Ama yine de hiçbir şey yapmamaktan iyi oldu psikolojik olarak da kendime geldim.
ya evet çok obezken ilaca başlaamanın bi anlamı yokta iyi olmuş
ama tahminen o stacği kullanmasaydında %100 aynı sonucu alıcaktın

İlk stack benim düzenli spora başladığım ilk zamandı, gerçekten yararını gördüm 2 yıl spor yapan arkadaşımdan falan daha büyüğük ve kaslıyım şu anda. Büyük ihtimalle yağ yakımından ama çene hattım da baya değişti. Newbie olmanın da getirisiyle 115 kilodan 85 kiloya inerken aynı zamanda inanılmaz güç kazandım. Tekrar olsa ama natty devam etmezdim. O zamanki aklımla olsa sonsuza kadar natty kalmayı planlıyodum zaten. Ama yine de hiçbir şey yapmamaktan iyi oldu psikolojik olarak da ken
kanka dm bakar mısın

• +1
gece uykumdan uyanıyorum magnezyum fazlalığından dolayı amk
3ün üstünde değilse ve günde sadece 250ml su falan içmiyorsan imkansız başka bir şeydendir o

• +1
3ün üstünde değilse ve günde sadece 250ml su falan içmiyorsan imkansız başka bir şeydendir o
kaç bilmiyorum ama magnezyum aldığım her gece bacaklarımı inanılmaz hareket ettirerek uyanıyorum. Tıp okuyan arkadaşıma sordum falan filan magnezyumdan bahsetmedim bile hemen magnezyum fazlalığı olabilir dedi. O gün magnezyumu bıraktım ve geçti. Belki de 3 den fazladır hiçbir fikrim yok da sen bu işe niye bu kadar kuruldun amk

• +1
Reactions: kurdistan
kaç bilmiyorum ama magnezyum aldığım her gece bacaklarımı inanılmaz hareket ettirerek uyanıyorum. Tıp okuyan arkadaşıma sordum falan filan magnezyumdan bahsetmedim bile hemen magnezyum fazlalığı olabilir dedi. O gün magnezyumu bıraktım ve geçti. Belki de 3 den fazladır hiçbir fikrim yok da sen bu işe niye bu kadar kuruldun amk
kanka herkes cok gergin trde senin alman subına gitmen lazım

• Woah
Reactions: susisesi
3ün üstü zor çünkü

Users who are viewing this thread

Back