Dxddxx1
ℑ̇𝔱'𝔰 𝔟𝔢𝔤𝔲𝔫🔨
2 senedir aynı sınıftayım aynı kişiler var hemen hemen,bak geçen sene bu kız benle dalga geçiyordu anlamazmişim malmişim gibi düşünüp sesli konuşuyorlardı ama baya ortadaydı yani ,herkeslede dalga geciyordular kendileri çok iyi ya amk hani,bu sene ise kız bana bakarken gördüğüm oldu sürekli bir iletişim haline girmeye calsiyor bahane buluyor,ya bak ben eyvallah bu yaz değiştim biraz ascendledim ama hep kilom iyiydi yani idealin yaklaşık 10 kg altındaydı halen öyle,looksmatch kessinlikle değiliz onu geçtim kişilik olarakda dış görünüşe yargilayan bir piçsin,bu kız geçen sene 100 kilo vardı hadi boyu kısa diye 90 diyeyim bu sene ilk hafta gelmedi 2.hafts bir geldi 120 olmuştur amk,ya içimden dedim bunlar ne yiyor ben halen çözemedim nasıl kilo aldıklarını lan ben bir spordayken aldım ,onlarida geri verdim ilaçlar tokluk yapınca ,ya işin kötü kısmı yani böyle konuşmaya çalışması, istemiyorum siktirgit geçen sene dalga konusu bendim noldu lan bi anda he,hiç sevmedim hep gıcık kaptigim bir tipti geçen sene birde aşırı asosyoldim sınıfın sessiz çocuğu denilen tiptim bu sene açıldım ama yani davranışlar ele veriyor lan siktirgit looksmatchina bak,bak kendimi övmek için diyorsam orospu çocuğuyum bı ara makyajsız geldi lan dedim bu kim aminakoyim ben o kadar makyaj yapsam htn olurum hem makeupcel hem obez cidden obez daha önce tread atmıştım sınıfta nefret ettiğim kızi anlatmıştım onun da en yakın sıra arkadaşı birde,puşt Allah'tan o yok bu sene gitmiş siktirsingitsin orospu