Sinirlendjm lan

ayisiken

ayisiken

Bronze
Oglum disari cikim temiz hava alim dedim yuruuyorun biri gecio tip tip bakiyo biri gulneye kahkaha atmaya basliyo digeri gulrrkeb olcek nerdeyse amk joker falan miyjm ben orospu covuklari subhuman fln miyim acaba amk acaba diuolar bu ne kadar cirkin fln mi diyolar sinitim bozuldu amk

• So Sad
  • JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, pashanimair, Misogynist_Maxxer and 7 others
Oglum disari cikim temiz hava alim dedim yuruuyorun biri gecio tip tip bakiyo biri gulneye kahkaha atmaya basliyo digeri gulrrkeb olcek nerdeyse amk joker falan miyjm ben orospu covuklari subhuman fln miyim acaba amk acaba diuolar bu ne kadar cirkin fln mi diyolar sinitim bozuldu amk
aynısını ben de yasıyom ara sıra sinirlendirici bisi bana bakarak ne gülüyon mesela amk. ama ezik gibi hissetmemek icin cok yakısıklı oldugumu dusunup ondan baktiklarini soyluyorum hemen kendime geciyo pampa

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, pashanimair, İNTİKAM VAKTİ and 5 others
yarrak mı var bana bakarak gülüyon amk arkadasına bak önüne bak ne bakıyon amınakoyim sikerim öyle gözün yuvasını

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, pashanimair, swaggy and 2 others
Normal yuruyor orosou cocuklari ben yanjndan gecikyen sonra kahkaha atip inirmeye basliolar tek bi kiside de yasamadim

• JFL
Reactions: Zodiac and Auchelius
Normal yuruyor orosou cocuklari ben yanjndan gecikyen sonra kahkaha atip inirmeye basliolar tek bi kiside de yasamadim
en azindan tek yasayan biz degiliz kral npcler de yasıyo bunu sıktır et

🥀

• +1
Reactions: pashanimair and ayisiken
yumuşak bi adam mısın

• +1
Reactions: Zodiac and pashanimair
ne alaka la
sert görüntülü birini görünce direkt göz teması bile kurmuyolar ondan dedim
bi de pfpdaki sen değil misin amk sidedan rira gibi duruyon neyinle taşak geçtiler

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, pashanimair and wsdem
Ppdeki
sert görüntülü birini görünce direkt göz teması bile kurmuyolar ondan dedim
bi de pfpdaki sen değil misin amk sidedan rira gibi duruyon neyinle taşak geçtiler
Benim, goz temasi kurunca kaciriyolar yanlarindan gecerkende gulemio picler gecikten sonra guluyo amk mesela metrodayim gozum kapali ayaktayin aciom gozumu birinin baktigini goruom dik dik makio amk cicugu kitleniom kaciriyo gozunu sonra

• +1
Reactions: pashanimair, swaggy and codeine1119

Users who are viewing this thread

Back