şişko foidden red yemek

Dragunov

Dragunov

Iron
arkadaşın sevgilisi ve onun arkadaşıyla 2 ye 2 date e çıktık, amk evladı önceden kızın instasını gösterdi tamam dedim ltb sikilir, date e çıktık 2 kız oturdu arabaya biri güzel diğeri çirkin şişko dedim herhalde bu amk evladının oturduk masaya yazdım wpden seninki hangisi diye bana düşenin şişko kızın olduğunu anladım kahroldum, yüzü mayın tarlası gibi dudağında bile sivilce var düşününce bile kusasım geliyor neyse oturduk yine normal geçirmeye çalışıyom muhabbet kuruyom allahını yumrukladığımın şişkosu benim arkadaşıma yanlıyor tamam çocuk htn benim tipimde lmtn amk şişko oesi o küçük foid beyninde bana mecbur kaldığını anlayamıyon mu, zaten sikmeyecektim kızı ama bu iğrenç yaratığın bile beni yok sayması yok yazamıyorum elim ayağım titriyor, beynim zonkluyor sinirden zaten şişko oe arkadaşa önceden instadan yazmış konuşmuşlar bide onu gösteriyor ananı sikeyim dünya neden ben htn chad değilim amına yarramı soktuğumun allahı beni niye yaratıyon o zaman

1776293982702

• So Sad
Reactions: ascendantwill, Thrill, NoxInfernum and 1 other person

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 103712, RickyFitts and Fridx
şu çirkin dombili kızların egosu kadar beni sinir eden şey yok amk yan sınıfta aynı senin tarif ettiğin dombili heryeri sivilce olan bi kız var ben saçımı 3e vurunca bana kelini sikiyim amk keli demişti bende senin feriştahını sikerim amına kodumun folloşu soyunu sopunu sikerim siktimin tankeri demiştim sonra disiplin yemiştim ahhh

• JFL
  • +1
  • WTF
Reactions: Bjelicaist, Eren151, Thrill and 4 others
bir dahakine subway surfers koyarım ai sesle ok
alakası yok brocan dopamin reseptörleri sağlam olan adam bu yazıyı okur zatende bebekten beter bi diksiyonla yazmışsın, nokta virgül yok chat gptye attım yazıyı o şekil okudum

• +1
Reactions: Fridx and Thrill
alakası yok brocan dopamin reseptörleri sağlam olan adam bu yazıyı okur zatende bebekten beter bi diksiyonla yazmışsın, nokta virgül yok chat gptye attım yazıyı o şekil okudum
elim ayağım titriyodu sinirden knk şuan bende zor okudum

• +1
Reactions: Thrill