Sivilce Nasil Gecer?

RopeRR

RopeRR

Iron
15 Yasindayim, zaten kucuk aknelerim vardi ama bu zamanlar buton gibi sivilceler cikmaya basladi gercekten cok kotu bir gorunus veriyor, 31 cekmiyorum iyi besleniyorum yuz bakim rutinim var fakat hicbirsey ise yaramiyor.

5lt su ve milk thistle dene bakalım temiz beslen

15 Yasindayim, zaten kucuk aknelerim vardi ama bu zamanlar buton gibi sivilceler cikmaya basladi gercekten cok kotu bir gorunus veriyor, 31 cekmiyorum iyi besleniyorum yuz bakim rutinim var fakat hicbirsey ise yaramiyor.
kanka cildiyeye git munderm bide sivex yazdır geciriyor aile hekimi yazamiyor yalniz cildiye yazacak

kanka limon suyunu eline sık yüzüne sür ben biraz etkisini gördüm

yüzüne bişelers ürüp hormonlarınla oynama bence kardiyo yapıp sebzeye ağırlık ver yüzünü yıka sabunla buz tut vs

yüzüne bişelers ürüp hormonlarınla oynama bence kardiyo yapıp sebzeye ağırlık ver yüzünü yıka sabunla buz tut vs
Buz cope bi boka yaramiyor

• +1
Reactions: Zodiac and Ashoimex

Users who are viewing this thread

Back