Sivilce

Turetskiyy

Turetskiyy

turk incel
Ciddi akne problemim var bu gece yine yastığım kanlı uyandım çünkü biraz eşeleyince hemen patlıyor ve kanıyor daha önce adaderm+benzoxyn denedim biraz geçti ama şimdi tekrar başladı ve bi sikime yaramıyo artık izotret yan etkilerine rağmen değer mi ya da farklı bir antibiyotiğe/tedaviye mi başlayayım

• +1
  • So Sad
Reactions: smarto, Dathomirian Zabrak and Resistance.
Ciddi akne problemim var bu gece yine yastığım kanlı uyandım çünkü biraz eşeleyince hemen patlıyor ve kanıyor daha önce adaderm+benzoxyn denedim biraz geçti ama şimdi tekrar başladı ve bi sikime yaramıyo artık izotret yan etkilerine rağmen değer mi ya da farklı bir antibiyotiğe/tedaviye mi başlayayım
Doktorundan accutane iste sporcu değilsen bahsettiğin kadar kötüyse vericekdir

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel and Serialsuicide
düz tretinoin denedin mi

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel
İlk gittiğimde izotretten bahsetti ama çok yan etkisi var tırsmıştım

Hayır farkı ne
10 mg girdim knk ben, aylık tahlil veriyorum problem yoksa devam ediyorum

• +1
İlk gittiğimde izotretten bahsetti ama çok yan etkisi var tırsmıştım

Hayır farkı ne
hormonlarını sikmiyo krem olarak kullanıyosun

• +1
yan etkileri aynı mı hormonlari siktir ettim ben sikim bir süre kalkmasa da sorun yok
yok isotretinoin'in daha fazla yan etkisi var

• +1
7 ay isotret kullandım cildimde sivilce kalmadı ama yan etkileri ağır.Eğer doktora danışmadan kullanıcaksan kan tahlillerini aksatma değerlerin birden yükselebiliyor.

denemediysen tretinoin 0.5% krem al ilk haftanda 3 günde bir sonraki hafta yapabiliyorsan 2 günde bir en son da artık her gün kullanacak seviyeye geldiğinde her gün kullanırsın sivilce ve kırışıklıklara karşı çok iyi

• +1
Reactions: Serialsuicide
ayrıca gerçekten kötüyse doktorun sana rokutan da önerebilir, eğer çok güneşte takılan biri değilim diyorsan düşünebilirsin. bu ilaçta da tret gibi flushing etkisi var yani başlarda yüzün daha kötü görünebilir bunu azaltmak için de bir nemlendirici alırsın.
bu iki ilaçtan herhangi birini kullanıyorsan güneş kremi sürmek zorundasın her halükarda onu da diyeyim

Yarın gidiyorum dermatolojiye sivilcelerim yeme alışkanlıklarımı biraz daha değştirince azalsa da hâlâ izleri var o yüzden tretinoin isteyeceğim güncellerim yarin

Yarın gidiyorum dermatolojiye sivilcelerim yeme alışkanlıklarımı biraz daha değştirince azalsa da hâlâ izleri var o yüzden tretinoin isteyeceğim güncellerim yarin
Knk femboy musun dogru soyle

Knk

• JFL
Reactions: Serialsuicide
2244f87b4f8704ffe0178dcf141d5d0f

• +1
  • JFL
Reactions: ayisiken and Turetskiyy
boy uzaman duruyor ayrıca
??? olum size bu bilgiler nerden geliyor lan kanırtmayın amınakoyim yapılan araştırmalarda kilo*1.5mg civarı örneğin 60kgysan 90mg civarı uzun süreli kullanmadığın sürece boy ve kemiğe neredeyse hiçbir etkisi yok hatta teoride etkisi 0.00001 falan ama mecburen etki var deniliyor o 1 yüzünden

• +1
Reactions: Turetskiyy
Doktor creatine cinase çok yüksek diye 10mg yazdi :lul: Anani skim doktor gibi

Users who are viewing this thread

Back