sivilceler

D

Deleted member 132426

will be deleted soon
bıktım bu sivilcelerden en son plastik bardağa işeyip yüzüme sürdüm daha da kötü yaptı amk intihar edicem artık pazartesi okul var yeter amk tavsiye verin

• JFL
Reactions: Deleted member 117770, Deleted member 121975, Zodiac and 1 other person
bıktım bu sivilcelerden en son plastik bardağa işeyip yüzüme sürdüm daha da kötü yaptı amk intihar edicem artık pazartesi okul var yeter amk tavsiye verin
olm cisini niye yuzune suruyon amk hangi mal dedi

• JFL
Reactions: Deleted member 100697, Ashoimex and TrustMeBro
dölünü niye sürmedin aq işe yarıyor

• +1
Reactions: Zodiac and TrustMeBro
zamanında onu da denedim etki etmedi bu çişi sürünce çok daha boktan oldu allah kahretsin amk
Knk kap al bitane her 31de ona boşal 2 günde 1 sür yüzüne ama süreceğin miktarı iyi ayarlaman lazım çok kurutuyo cildi

herşey genetik over bok yiyorum çıkmıyor tavsiye dermatologa git tedavi ol yada chad olarak Reenkarne olmaya çalış

mal mal şeyler deneme dermatoloğa git

• +1
Reactions: Deleted member 121975, Zodiac, Ashoimex and 1 other person
herşey genetik over bok yiyorum çıkmıyor tavsiye dermatologa git tedavi ol yada chad olarak Reenkarne olmaya çalış
bende de oyle hic sivilce cikmiyo amk ama komedon cikiyo az bisey

iblameallah

günde accutane 10 mg + 2 kere karaciğer koruyucu + nemlendirici (kilona göre 15 mg da alabilirsin)

• +1
Reactions: Ashoimex
dranabolic.com.tr sitesinde reçetesiz satiyolar galiba

• +1
Reactions: Kayra139
yav ben gitmek istemiyor muyum sanıyorsunuz okulun başından beri randevu yok
kanka alcan 2 hafta sonrasina veriyor randevu olmadiğindan değil bazilarinda sistem boyle işliyor artik

arattım çıkmadı
akuten alma aq daha fazla sivilce yapcak sonra kurutcakta anasinj bacisini sikecek suratının gozun kurucak dudaklarin kurucak

kanka alcan 2 hafta sonrasina veriyor randevu olmadiğindan değil bazilarinda sistem boyle işliyor artik
burda öyle değil randevu yok bildiğin aylardır sabah akşam kontrol ediyorum

• +1
Reactions: Deleted member 100697
lan buna da inanmazsin amk

• +1
Reactions: Ashoimex