Sivilceyi deldim🙂

Thrill

Thrill

Bronze
3 aydır yüzümde duran bir kan bezesi vardı hiçbir türlü patlamıyordu üstüne kabuk çıkıyordu söküyordum falan dün de sikerler dedim gece 3 suları bir atılımda bulundum deldim sivilceyi maket bıçağıyla şimdi iyi baya indi izi kalırsa da amınakoyim ben onun accutane başlicam:)
Bi de fotoğraf atsam ban yer miyim:):):)

Last edited:
  • +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: Fridx, temelyeterliliktest, kurdistan and 12 others
3 aydır yüzümde duran bir kan bezesi vardı hiçbir türlü patlamıyordu üstüne kabuk çıkıyordu söküyordum falan dün de sikerler dedim gece 3 suları bir atılımda bulundum deldim sivilceyi maket bıçağıyla şimdi iyi baya indi izi kalırsa da amınakoyim ben onun accutane başlicam:)
Bi de fotoğraf atsam ban yer miyim:):):)
Yok knk nie yicen

• +1
Reactions: Ameliyat Masası, Thrill, flows5991 and 2 others
  • +1
Reactions: Fridx, Ameliyat Masası and Kayra139
IMG 0169

• +1
Reactions: Fridx and Ameliyat Masası
  • +1
Reactions: Topkra and Thrill
Sağlık olsun
bidaha sakın böle bisi yapma amk üstelik maket bıcagı temiz degilse enfeksiyon kaparsın iyice şişer

• +1
Reactions: Thrill
bidaha sakın böle bisi yapma amk üstelik maket bıcagı temiz degilse enfeksiyon kaparsın iyice şişer
İkinci delişim amk biliyorum ne yapacağımı dezenfekte ettim kesmeden önce rahat ol zaten delince iz yok denecek kadar az kalıyor

• +1
Reactions: Fridx and adam213t
İkinci delişim amk biliyorum ne yapacağımı dezenfekte ettim kesmeden önce rahat ol zaten delince iz yok denecek kadar az kalıyor
inş kalmaz bidaha yapma ama

• +1
Yardım maket bıçağıyla:Comfy:
Knk it's not that deep amk kapatıcı surseydin gay shit olsa bile deymezdi ama sağlık olsun birdaha yapma cildinde baya temizmiş ztn

• +1
Knk it's not that deep amk kapatıcı surseydin gay shit olsa bile deymezdi ama sağlık olsun birdaha yapma cildinde baya temizmiş ztn
Knk it was that deepti amk her gece kanıyordu zaten doğru düzgün kabuk ta tutmuyordu kapatıcı sürsem yine kanardı
Şimdi iyi gibi

• +1
Reactions: Fridx and jsbera
accutane ne almadın

• +1
patlamadan önce niye almadın lo delimisin iz kalıcak mı bari
Kalmaz kalmaz maket bıçağının ucu yeterli incelikte dediğim gibi ikinci yapışım zaten ilkinde kalmadı bu sefer kalırsa amınakoyim onun ben

• +1
Reactions: Fridx and dogu
evde maket bıçağıyla yüzüne dalıp sonra iz kalır mı diye forumda tur atmak tam akıl tutulması doktor varken kasaplığa soyunup kendini uzman sanan tayfa yine sahnede sivilce değil mantık patlamış bu kafayla iz kalır mı diye soracağına bir durup düşün bu saçmalığı nasıl yaptın herkes sinirlensin diye yazıyorum çünkü bu özgüven değil net salaklık

evde maket bıçağıyla yüzüne dalıp sonra iz kalır mı diye forumda tur atmak tam akıl tutulması doktor varken kasaplığa soyunup kendini uzman sanan tayfa yine sahnede sivilce değil mantık patlamış bu kafayla iz kalır mı diye soracağına bir durup düşün bu saçmalığı nasıl yaptın herkes sinirlensin diye yazıyorum çünkü bu özgüven değil net salaklık
harbiden ai heralde

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ
Bak bakalım nerde sormuşum iz kalır mı diye

• +1
Reactions: Fridx
salak kardeşim kabuğu soyunca iz kalır ya hani
konu o değil gerizekalı kardeşim ben sormuş muyum sana iz kalır mı diye

• +1
konu o değil gerizekalı kardeşim ben sormuş muyum sana iz kalır mı diye
lan dangalak orospu çocuğu sorman önemli degil kendini kasap sanıp boyle bi işe kalkışman salakça

• +1
Reactions: kurdistan
lan dangalak orospu çocuğu sorman önemli degil kendini kasap sanıp boyle bi işe kalkışman salakça
Sana mı kaldı onu düşünmek amını siktiğimin andaval orospu evladı forumda tur atıp iz kalır mı diye sormuşsun diyorsun şizofren piç senin o orospu annenin kafasını taşla yarar ölüsünün ağızına işer ellerimle gömerim aptal orrrospu çocuğuuu

Last edited:
  • JFL
  • +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Fridx and Atsizz
Rezidansın olayı bitince tekrar gelcem istediğini söyleme hakkı tanıyorum sana o zamana kadar

• +1
Sana mı kaldı onu düşünmek amını siktiğimin andaval orospu evladı forumda tur atıp iz kalır mı diye sormuşsun diyorsun şizofren piç senin o orospu annenin kafası taşla işe yarar ölüsünün ağızına işer elle gömerim aptal orrrospu çocuğuuu
lan kancık hayvan maymun orospu evladı düşünmek bana kaldı postu gormeyen kalmadı orospu evladı ergenlikte çıkan sivilcelerine boşalırım senin

lan kancık hayvan maymun orospu evladı düşünmek bana kaldı postu gormeyen kalmadı orospu evladı ergenlikte çıkan sivilcelerine boşalırım senin
Gel boşal amını götünü siktiğimin piçi senin babanı yatırır ağızına iki parmağımı sokar gözünden yaş gelene kadar kustururum acınası orospu evladı bir sikim yapamazsın, ağızını yüzünü siktiğimin erkek orospusu sen nasıl bana maymun deme hakkını buluyorsun amına bastığımın köpeği seni

• JFL
  • +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Fridx and Atsizz
gençler fena sinirli ya

• JFL
Reactions: Fridx, Serialsuicide and Thrill
@allahking sen ne serefsiz adamsin la adinida sey yapmis

• +1
Reactions: Orcairis and Thrill

Users who are viewing this thread

Back