Xavier
👁👄👁
Alayı incel zaten de, bir de siyasette bilgili olmalarının havalı olduğunu sanmaları beni çileden çıkarıyor valla. Kimsenin umurunda olmadıklarını nasıl yüzlerine söyleyebilirim?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
rastgele tarih konuşmak boş iş ama bilmek lazım benceOtistik gibi ww2 konuşmanın bir anlamı yok harbiden he
Tr genclerinin konuştuğu tek tarih ww2 tek bildiğin o olunca insanlar seni otist gibi görüyorrastgele tarih konuşmak boş iş ama bilmek lazım bence
bizim gibi orta veya alt sınıf ailelerin çocuklarının hayatında para gibi bir başsıkıntı olduğu için evet bizim dikkatimizin paraya daha çok kaymaya ihtiyacı var ama üst sınıf bir ailede doğan kişilerde böyle bir poroblem olmadığı için bu insanlar kendini geliştirmeyi "para kazanmak" olarak görmüyor. eğer zaten elit bir ailede doğduysanız bu kkonulara özen göstermeniz gerekir, 40-50 yaşında bir business topluluğu, toplandıkları zaman bu konular üzerine muhabbet ediyorlar (tarih, siyaset vs vs).Şahsen tarih konusunda ortalama bilgiye sahip düşünüyorum bana katkısı var mı hayatımda? hayır. Ergenlikte olsaydım ilgim keşke başka alanlara kaysaydı PARA kazandırabilecek.
Twitter da discord da ww2 tartışan zengin görmedim fakirlerin mastürbasyonudur tarihbizim gibi orta veya alt sınıf ailelerin çocuklarının hayatında para gibi bir başsıkıntı olduğu için evet bizim dikkatimizin paraya daha çok kaymaya ihtiyacı var ama üst sınıf bir ailede doğan kişilerde böyle bir poroblem olmadığı için bu insanlar kendini geliştirmeyi "para kazanmak" olarak görmüyor. eğer zaten elit bir ailede doğduysanız bu kkonulara özen göstermeniz gerekir, 40-50 yaşında bir business topluluğu, toplandıkları zaman bu konular üzerine muhabbet ediyorlar (tarih, siyaset vs vs).
kısa olarak hani siz zenginler seks yaparken, fakirler ww2 tartışıyor sanıyorsunuz ya. bence zenginler mason locasında viski içerek ww2 tartışırken, fakirler evinde bilgisayarın başında uykusuz şekilde çalışıyorlar, köle gibi.
looksmax ve moneymax da eziklerin mastürbasyonu (ex. ben)Twitter da discord da ww2 tartışan zengin görmedim fakirlerin mastürbasyonudur tarih
Ya hadi bırak bu ikisini bir de yanında statumaxxi yapmazsan şu zamanda erkek sayilmazsin amk.looksmax ve moneymax da eziklerin mastürbasyonu (ex. ben)
Atsızın ağzı fena şekilde bok kokuyomuş. Seyrantepe masaj salonunda çalışan masöz arkadaşım söyledi. Nedeni muhtemelen açlıktır @Atsiz@Atsiz bu forumda deli gibi moneymax yapicaz inşallah adam benden baya önde gerçi ama ondan öğrenecek çok şeyim var
Düştüğün kanalizasyon boşluğundan çıktın mılan ciddi cevap ver atsız ne kadar paran var? bmw veya mercedes araban var mı en azından? @Atsiz
taksiye verecek paran yok hala hava yapıyorsun
-farad
ne diyorsun lan dün attıklarımı mıDüştüğün kanalizasyon boşluğundan çıktın mı
Ha ne alaka lan dün ne attinne diyorsun lan dün attıklarımı mı
ne kanalizayonu o zaman mk çocu ne yaptığımı gördün ki kanalizasyona düşmüş olduğuma kannat getirdinHa ne alaka lan dün ne attin
Ne bilim amk sen ne diyonne kanalizayonu o zaman mk çocu ne yaptığımı gördün ki kanalizasyona düşmüş olduğuma kannat getirdin
ananı avradını siktimin adamı sen bana sordun kanazlizasyona düştün gibi bi şey. ne bu kuzey güney repliği miNe bilim amk sen ne diyon
Geçen dedin ya yarram yoldayım gelecem öyle foto aticam diye saatlerdir gelmedin o günden beri diyorum amkananı avradını siktimin adamı sen bana sordun kanazlizasyona düştün gibi bi şey. ne bu kuzey güney repliği mi
Sen niye mesajlara bakmiyon lan cukubix yeni foto atmış yabancılar 6.5 vermişlerananı avradını siktimin adamı sen bana sordun kanazlizasyona düştün gibi bi şey. ne bu kuzey güney repliği mi
Ehliyet sınavına gireceğim, yakında bir araba çekerim diye düşünüyorumlan ciddi cevap ver atsız ne kadar paran var? bmw veya mercedes araban var mı en azından? @Atsiz
taksiye verecek paran yok hala hava yapıyorsun
-farad
heee. atarım bir-iki ayaGeçen dedin ya yarram yoldayım gelecem öyle foto aticam diye saatlerdir gelmedin o günden beri diyorum amk
ne alıcan? bende 1 hafta sonra yazılı sınava gircem, 1-2 aya araba alıcam ne alsam? bütçem 1.75 milyona kadar ama ne kadar ucuz o kadar iyi olur tabi kiEhliyet sınavına gireceğim, yakında bir araba çekerim diye düşünüyorum
yaş kaçEhliyet sınavına gireceğim, yakında bir araba çekerim diye düşünüyorum
Bizi bilmem ama sen orospu çocuğusunOtistik homo bir hindistan forumunda tarih ile ugrasanlara salliyoruz.
Biz neyiz o zaman amk ?
tiktoktan geldin di miTarih iyide, siyaset kötü
dcden nerden buldunTik tok'um yok, discorddan geldim
discordun olması tiktokun olmasından daha kötüArkadaş atmıştı. Sonra bana sövdüler, çıktım
Bizi bilmem ama sen orospu çocuğusun
çok doğru. fakirin karnı doyunca siki kalkar misali eski çağlarda da savaştan paçayı kurtarabilen tek topluluk yunanlar olduğu için filozofiye zaman ayırabilmişlerdir.bizim gibi orta veya alt sınıf ailelerin çocuklarının hayatında para gibi bir başsıkıntı olduğu için evet bizim dikkatimizin paraya daha çok kaymaya ihtiyacı var ama üst sınıf bir ailede doğan kişilerde böyle bir poroblem olmadığı için bu insanlar kendini geliştirmeyi "para kazanmak" olarak görmüyor. eğer zaten elit bir ailede doğduysanız bu kkonulara özen göstermeniz gerekir, 40-50 yaşında bir business topluluğu, toplandıkları zaman bu konular üzerine muhabbet ediyorlar (tarih, siyaset vs vs).
kısa olarak hani siz zenginler seks yaparken, fakirler ww2 tartışıyor sanıyorsunuz ya. bence zenginler mason locasında viski içerek ww2 tartışırken, fakirler evinde bilgisayarın başında uykusuz şekilde çalışıyorlar, köle gibi.
açtığın her konu doğru biladerim şaka mısın dlşsösşwwmdl öwAlayı incel zaten de, bir de siyasette bilgili olmalarının havalı olduğunu sanmaları beni çileden çıkarıyor valla. Kimsenin umurunda olmadıklarını nasıl yüzlerine söyleyebilirim?