siz neden hic konusmuyosunuz

D

Deleted member 271452

hayat bos pompala cos
lutfen dm gelin cok yalnizim asiri

• So Sad
Reactions: pashanimair
off topic cok aktiv orda konussana

• +1
Reactions: cakdripa, why not me?, pashanimair and 1 other person
off topic cok aktiv orda konussana
kanka antik kuntik ingilizce konusamam ben sahsen amk oh yeah yeah samimi gelmiyor baba ulkemin adamiyla nasil 31 cekilir konusurum daha cok sarar beni my opinion

• JFL
Reactions: pashanimair
kanka antik kuntik ingilizce konusamam ben sahsen amk oh yeah yeah samimi gelmiyor baba ulkemin adamiyla nasil 31 cekilir konusurum daha cok sarar beni my opinion
ben kendi dilimde konusunca daha cok garip hissediyorum ya ingilizce daha samimi bence
ama sen bilirsin herkesin fikri different

• +1
Reactions: why not me?, pashanimair and Deleted member 271452
lutfen dm gelin cok yalnizim asiri
2-3 looksmax tiradi acsan istedigin sayginligi bulacaksin böyle tiradlar aciyon tabi herkes dnr atar aq siktir git bişeyler sor subforuma illa cevap veren sohbet eden olur böyle yazinca cok itici gozukuyon bide titleida kaldır başka bişey yaz mikasanin amk ne aksam aksam yardın ya:lul:

• JFL
  • +1
Reactions: jsbera and senualF
  • Woah
  • So Sad
  • JFL
Reactions: Yagiz8928, Serialsuicide and pashanimair
r
2-3 looksmax tiradi acsan istedigin sayginligi bulacaksin böyle tiradlar aciyon tabi herkes dnr atar aq siktir git bişeyler sor subforuma illa cevap veren sohbet eden olur böyle yazinca cok itici gozukuyon bide titleida kaldır başka bişey yaz mikasanin amk ne aksam aksam yardın ya:lul:
rdr2 mi bu amik ne sayginligi, looksmaxx threadi diye bisey de yok bu amik yerinde hersey milyon kez tartisildi konusuldu cok isteyen buraya soracagina botbden baksin burda olacak max sorular sunu nerden alirim bunu nerden alirim tarzi olmali looksmaxx olarak ki geriye sadeve bu kaliyo zaten

ben bu ragebaite gece gece nasil dustum amk cortisol spike asf yani

r

rdr2 mi bu amik ne sayginligi, looksmaxx threadi diye bisey de yok bu amik yerinde hersey milyon kez tartisildi konusuldu cok isteyen buraya soracagina botbden baksin burda olacak max sorular sunu nerden alirim bunu nerden alirim tarzi olmali looksmaxx olarak ki geriye sadeve bu kaliyo zaten
Saygınlık dediğim şey bahsettigin değil ama bahsettigin kadar saygın olan elemanlarda var maarda gibi ki bi kere oluşturduğun profil ve açtığın tiradlar çok sarmadı yani datho 2-3 orosbu atıp sohbet oluşturmayı beceriyor sen onuda beceremedin suanlik + her sikime botbden ulasabiliyosan acc niye açtın aq lurklamaya devam edebilirdin

Last edited:
  • +1
Reactions: Serialsuicide
ben bu ragebaite gece gece nasil dustum amk cortisol spike asf yani
Bunu ragebait olarak degerlendiriyosan delete atsana subforumda benden toksik çok kitle var hacı ya

Saygınlık dediğim şey bahsettigin değil ama bahsettigin kadar saygın olan elemanlarda var maarda gibi ki bi kere oluşturduğun profil ve açtığın tiradlar çok sarmadı yani datho 2-3 orosbu atıp sohbet oluşturmayı beceriyor sen onuda beceremedin suanlik
datho dedigin cocugu tanimam etmem ama bully ardayi bende cok severim adamin dibidir

sohbet olusturmayi beceremedigim icin cok uzgunum ama o an aklima ne gelirse yazma taraftariyim don’t know why

• +1
Reactions: hanma lover
Kardeşim öncelikle sakin ol

• JFL
Reactions: Serialsuicide and Yagiz8928
Bunu ragebait olarak degerlendiriyosan delete atsana subforumda benden toksik çok kitle var hacı ya
max 2-3 gunum var sal takilayim azicik merak ettigin sormak istedigin looks sorulari varsa da yazabilirsin bb

• +1
ben cok mal takiliyom btw ne kdr cirkin bisey olsam da baya sey biliyom meyler ne kadar genc kardesimize yardim etsek o kadar sevaptayiz

• JFL
Reactions: Yagiz8928
ben cok mal takiliyom btw ne kdr cirkin bisey olsam da baya sey biliyom meyler ne kadar genc kardesimize yardim etsek o kadar sevaptayiz
İngilizceyle türkçeyi karıştırma cümlede ya türkçe konuş ya ingilizce o zaman konuşrum belki

• +1