D
Deleted member 271452
hayat bos pompala cos
lutfen dm gelin cok yalnizim asiri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kanka antik kuntik ingilizce konusamam ben sahsen amk oh yeah yeah samimi gelmiyor baba ulkemin adamiyla nasil 31 cekilir konusurum daha cok sarar beni my opinionoff topic cok aktiv orda konussana
ben kendi dilimde konusunca daha cok garip hissediyorum ya ingilizce daha samimi bencekanka antik kuntik ingilizce konusamam ben sahsen amk oh yeah yeah samimi gelmiyor baba ulkemin adamiyla nasil 31 cekilir konusurum daha cok sarar beni my opinion
2-3 looksmax tiradi acsan istedigin sayginligi bulacaksin böyle tiradlar aciyon tabi herkes dnr atar aq siktir git bişeyler sor subforuma illa cevap veren sohbet eden olur böyle yazinca cok itici gozukuyon bide titleida kaldır başka bişey yaz mikasanin amk ne aksam aksam yardın yalutfen dm gelin cok yalnizim asiri
senle konuşmuyorlar yanlış olmasınlutfen dm gelin cok yalnizim asiri
rdr2 mi bu amik ne sayginligi, looksmaxx threadi diye bisey de yok bu amik yerinde hersey milyon kez tartisildi konusuldu cok isteyen buraya soracagina botbden baksin burda olacak max sorular sunu nerden alirim bunu nerden alirim tarzi olmali looksmaxx olarak ki geriye sadeve bu kaliyo zaten2-3 looksmax tiradi acsan istedigin sayginligi bulacaksin böyle tiradlar aciyon tabi herkes dnr atar aq siktir git bişeyler sor subforuma illa cevap veren sohbet eden olur böyle yazinca cok itici gozukuyon bide titleida kaldır başka bişey yaz mikasanin amk ne aksam aksam yardın ya![]()
Saygınlık dediğim şey bahsettigin değil ama bahsettigin kadar saygın olan elemanlarda var maarda gibi ki bi kere oluşturduğun profil ve açtığın tiradlar çok sarmadı yani datho 2-3 orosbu atıp sohbet oluşturmayı beceriyor sen onuda beceremedin suanlik + her sikime botbden ulasabiliyosan acc niye açtın aq lurklamaya devam edebilirdinr
rdr2 mi bu amik ne sayginligi, looksmaxx threadi diye bisey de yok bu amik yerinde hersey milyon kez tartisildi konusuldu cok isteyen buraya soracagina botbden baksin burda olacak max sorular sunu nerden alirim bunu nerden alirim tarzi olmali looksmaxx olarak ki geriye sadeve bu kaliyo zaten
Bunu ragebait olarak degerlendiriyosan delete atsana subforumda benden toksik çok kitle var hacı yaben bu ragebaite gece gece nasil dustum amk cortisol spike asf yani
datho dedigin cocugu tanimam etmem ama bully ardayi bende cok severim adamin dibidirSaygınlık dediğim şey bahsettigin değil ama bahsettigin kadar saygın olan elemanlarda var maarda gibi ki bi kere oluşturduğun profil ve açtığın tiradlar çok sarmadı yani datho 2-3 orosbu atıp sohbet oluşturmayı beceriyor sen onuda beceremedin suanlik
max 2-3 gunum var sal takilayim azicik merak ettigin sormak istedigin looks sorulari varsa da yazabilirsin bbBunu ragebait olarak degerlendiriyosan delete atsana subforumda benden toksik çok kitle var hacı ya
İngilizceyle türkçeyi karıştırma cümlede ya türkçe konuş ya ingilizce o zaman konuşrum belkiben cok mal takiliyom btw ne kdr cirkin bisey olsam da baya sey biliyom meyler ne kadar genc kardesimize yardim etsek o kadar sevaptayiz