divisionpanzerfaust
Kâfirin vatanı göz yaşıyla dolsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Gozunuz yasariyo dimi lan aminakoduklarimKız oğlandan uzun btw
@recai iskender
@recai iskender knk seni bence ethnic pheno nerfliyo htb dusururdun ethnic phenon olmasaKız oğlandan uzun btw
@recai iskender
yav bunların analarını sikeyim geçen yayınlarına denk geldim ikiside 80 iq amk 9. sınıfdan beri takılıyorlarmış ikiside obezmiş baya 10. sınıfta çıkmaya başlamışlar kız sonradan kilo vermiş büyümüş fln işte bu diğeride yarrak gibi kalmış ortada 3-4 yıllık "first teen love" ilişkileri var ondan dolayı kız salmıyor heralde birde manyak etkileşim kasıyorlar yayın 3k izleniyordu amk zaten dandirik bi okuldalarmış heralde çevrelerindeki herkes bu oğlanın tiplerde ve gerizekalılar bayaKız oğlandan uzun btw
@recai iskender
just be first teorisi asırı gercek buarada tip boy onemli degilyav bunların analarını sikeyim geçen yayınlarına denk geldim ikiside 80 iq amk 9. sınıfdan beri takılıyorlarmış ikiside obezmiş baya 10. sınıfta çıkmaya başlamışlar kız sonradan kilo vermiş büyümüş fln işte bu diğeride yarrak gibi kalmış ortada 3-4 yıllık "first teen love" ilişkileri var ondan dolayı kız salmıyor heralde birde manyak etkileşim kasıyorlar yayın 3k izleniyordu amk zaten dandirik bi okuldalarmış heralde çevrelerindeki herkes bu oğlanın tiplerde ve gerizekalılar baya
adam en azindan nt ve pullamis dalyarrak sen gibi curumuyor orgdayav bunların analarını sikeyim geçen yayınlarına denk geldim ikiside 80 iq amk 9. sınıfdan beri takılıyorlarmış ikiside obezmiş baya 10. sınıfta çıkmaya başlamışlar kız sonradan kilo vermiş büyümüş fln işte bu diğeride yarrak gibi kalmış ortada 3-4 yıllık "first teen love" ilişkileri var ondan dolayı kız salmıyor heralde birde manyak etkileşim kasıyorlar yayın 3k izleniyordu amk zaten dandirik bi okuldalarmış heralde çevrelerindeki herkes bu oğlanın tiplerde ve gerizekalılar baya
yav bunların analarını sikeyim geçen yayınlarına denk geldim ikiside 80 iq amk 9. sınıfdan beri takılıyorlarmış ikiside obezmiş baya 10. sınıfta çıkmaya başlamışlar kız sonradan kilo vermiş büyümüş fln işte bu diğeride yarrak gibi kalmış ortada 3-4 yıllık "first teen love" ilişkileri var ondan dolayı kız salmıyor heralde birde manyak etkileşim kasıyorlar yayın 3k izleniyordu amk zaten dandirik bi okuldalarmış heralde çevrelerindeki herkes bu oğlanın tiplerde ve gerizekalılar baya
pheno çok mu etnik la benim@recai iskender knk seni bence ethnic pheno nerfliyo htb dusururdun ethnic phenon olmasa
eger kızın firstiysen cok tip boy onemli degiljust be first teorisi asırı gercek buarada tip boy onemli degil
hele bide first teen love falansa abov
buarada cevresindeki erkekler onemli degil hipergami telefondan dolayı oluyor dijitilazsyndan dolayı etrafında ozurlulerde olsa hipergami her kadına vurucak konum onemli degil yani
bunların olay just be first bide suan bırakırlarsa verdikleri sozu falan bozarlar gibi etkilesimde alıyolar sosyal baskıda isin icinde bide gorunus onemli degil diyip duruyolar ayrılırsa sozu bozmus gibi olur
ama yuzde 95 just be first bu olay bide first teeen love falan oldugu icin cok etkili
sen soylepheno çok mu etnik la benim
ya bu çocuk benim tüm teorilerimi çürütüyo amkKız oğlandan uzun btw
@recai iskender
teen luv da değil kijust be first teorisi asırı gercek buarada tip boy onemli degil
buarada cevresindeki erkekler onemli degil hipergami telefondan dolayı oluyor dijitilazsyndan dolayı etrafında ozurlulerde olsa hipergami her kadına vurucak konum onemli degil yani
bunların olay just be first bide suan bırakırlarsa verdikleri sozu falan bozarlar gibi etkilesimde alıyolar sosyal baskıda isin icinde bide gorunus onemli degil diyip duruyolar ayrılırsa sozu bozmus gibi olur
ama yuzde 95 just be first bu olay bide first teeen love falan oldugu icin cok etkili
buseferde cocuk gavattır falan diyip inkar etmeye calısmıycam dedigin dogruysateen luv da değil ki
oğlan bunun en yakın arkadaşıyken kızın sevgilisi varmış sevgilisten ayrılmış çocuk kapmış
birinin ilki olmak için yaşlandık amkjust be first teorisi asırı gercek buarada tip boy onemli degil
Biggest cope ever amk,tüm istatistikler tecrübeler vs.. bunun tersini gösteriyoreger kızın firstiysen cok tip boy onemli degil
Bi zahmet ömürleri boyu ilklerine bagli kalmasinlar ama lise basinda ltn iken bile bi kizin firsti oldum kiz gayette bagliydi hatta ayriliyoduk iki dk icinde yaziyodu bilemedin max 3 gun ama soğuttu kendinden kendisi mtbdiBiggest cope ever amk,tüm istatistikler tecrübeler vs.. bunun tersini gösteriyor
İlk ilişkilerin %95-99u sonuçsuz kalıyor,eğer cidden kadınlarda bu kadar büyük bir etki bıraksaydı bu oran çok daha düşük olurdu
View attachment 3939563
Bir üniversiteye yada iş yerine git gördüğün tüm kadınların ilki vardı,ne kadarı ilkine bağlı ve sadık kaldı? 0 denecek kadar azdır eminim
ya bu çocuk benim tüm teorilerimi çürütüyo amk
chadlite olmasına rağmen o kişi sosyal özürlüyse ve sosyal hayatı yoksa incel olucaktır diyodum tüm mantıksal değerlendirmelerimi sikti attı adam
Olsun bizde İslam Devleti kurarızBiggest cope ever amk,tüm istatistikler tecrübeler vs.. bunun tersini gösteriyor
İlk ilişkilerin %95-99u sonuçsuz kalıyor,eğer cidden kadınlarda bu kadar büyük bir etki bıraksaydı bu oran çok daha düşük olurdu
View attachment 3939563
Bir üniversiteye yada iş yerine git gördüğün tüm kadınların ilki vardı,ne kadarı ilkine bağlı ve sadık kaldı? 0 denecek kadar azdır eminim
Hala sacma teori,hepsi neredeyse 1 yıl içinde unutuyor önemsiz derecede kısa sürelerden bahsediyoruzBi zahmet ömürleri boyu ilklerine bagli kalmasinlar ama lise basinda ltn iken bile bi kizin firsti oldum kiz gayette bagliydi hatta ayriliyoduk iki dk icinde yaziyodu bilemedin max 3 gun ama soğuttu kendinden kendisi mtbdi
yt kanalları abartiyor demekki aqHala sacma teori,hepsi neredeyse 1 yıl içinde unutuyor önemsiz derecede kısa sürelerden bahsediyoruz
Ayrıca lisede bp cope forumun trueceli mert27 bile 3 kez sikismis lisede
bu bp hipergami buyuksehirlerde ne kadar gercek simdi liseyi bitirmis bir oglan icinHala sacma teori,hepsi neredeyse 1 yıl içinde unutuyor önemsiz derecede kısa sürelerden bahsediyoruz
Ayrıca lisede bp cope forumun trueceli mert27 bile 3 kez sikismis lisede
Bence zeka sahibi olmak = mutlaka dürtü kontrolü yüksek demek değil,ayrıca bazı insanlar zekasını sadece arzularını tatmin etmek için de kullanabilir binlerce çok zeki ama manipülatif insan varbence iş zekada bitiyor kadın zeki oldumu cok siklemiyor genelde benim gozlemiim bu
zaten zekayla durtulerini kontrol etmiyor5sunBence zeka sahibi olmak = mutlaka dürtü kontrolü yüksek demek değil,ayrıca bazı insanlar zekasını sadece arzularını tatmin etmek için de kullanabilir binlerce çok zeki ama manipülatif insan var
Bence kadınların eş seçimi (boy para tip gibi dürtüler dışındaki etkenlerden bahsediyorum) yetiştirilme tarzlarından çok etkileniyor,ailesine bakarak ne kişilikli erkekleri sevdiği anlaşılabilir tabi istisnalar vardır
Bana etkileşim kasıyorlar gibi geliyor amk,herşeyin dışında tamamen doğal olsa bile insanların bunu göz önüne sokarak "boy tip önemli değil" demesi bu tür ilişkilerin ne kadar nadir olduğunun kanıtıyt kanalları abartiyor demekki aq
bu video hakkında ne dusunuyon threaddaki
Bp heryerde var ama mtn ortalama boy biriysen neredeyse hiç etkilenmezsin gibi geliyor,yani dezavantajın da olmaz avantajın da olmaz diğer etkenlere kalırsınbu bp hipergami buyuksehirlerde ne kadar gercek simdi liseyi bitirmis bir oglan icin
lisede bp falan cok az isliyor zaten ama liseyi bitirince ne kadar isliycek bana yani
bu harbi gercek bu arada amk kucukken falan babasindan siddet görmüş bi kızla konusuyordum flörtümdü bunlari bilmeden once agzini bantlar döve döve sikerim falan diyordum hoşuna gidiyordu amkBence zeka sahibi olmak = mutlaka dürtü kontrolü yüksek demek değil,ayrıca bazı insanlar zekasını sadece arzularını tatmin etmek için de kullanabilir binlerce çok zeki ama manipülatif insan var
Bence kadınların eş seçimi (boy para tip gibi dürtüler dışındaki etkenlerden bahsediyorum) yetiştirilme tarzlarından çok etkileniyor,ailesine bakarak ne kişilikli erkekleri sevdiği anlaşılabilir tabi istisnalar vardır
Memesini falan sıkıyordum böyle epey canini acıtacak sekilde hic yapma falanda demiyordubu harbi gercek bu arada amk kucukken falan babasindan siddet görmüş bi kızla konusuyordum flörtümdü bunlari bilmeden once agzini bantlar döve döve sikerim falan diyordum hoşuna gidiyordu amk![]()
hyn ve ustu olounca boyle oluyoknkMemesini falan sıkıyordum böyle epey canini acıtacak sekilde hic yapma falanda demiyordu
overrate atma max ltnyimhyn ve ustu olounca boyle oluyoknk
ltn in ığdıroverrate atma max ltnyim
ortalama boy dedigin kaç knk diger etkenler ne bide?Bana etkileşim kasıyorlar gibi geliyor amk,herşeyin dışında tamamen doğal olsa bile insanların bunu göz önüne sokarak "boy tip önemli değil" demesi bu tür ilişkilerin ne kadar nadir olduğunun kanıtı
Bp heryerde var ama mtn ortalama boy biriysen neredeyse hiç etkilenmezsin gibi geliyor,yani dezavantajın da olmaz avantajın da olmaz diğer etkenlere kalırsın
bro won the lottery aqKız oğlandan uzun btw
@recai iskender
Amerikan Beslemesi Mürted Talibanbro won the lottery aq
nedion amk kürdüAmerikan Beslemesi Mürted Taliban
nedion amk kürdü
körmüsün lan am çuvalı "ne diyon" dedimAllahını sikerim orospu evladı ne diyon
Kanka çok geçmeden ayrıl bu forumdan yoksa @FEE adlı orospu evladı gibi her threade division anama söver mi acaba diye çekine çekine yazarsınkörmüsün lan am çuvalı "ne diyon" dedim
tamam kanka teşşekür ederimKanka çok geçmeden ayrıl bu forumdan yoksa @FEE adlı orospu evladı gibi her threade division anama söver mi acaba diye çekine çekine yazarsın
hadi Allaha emanet ol ponçik ben spor yapcam birazKanka çok geçmeden ayrıl bu forumdan yoksa @FEE adlı orospu evladı gibi her threade division anama söver mi acaba diye çekine çekine yazarsın
her gün bunu düşünüyorum aynenKanka çok geçmeden ayrıl bu forumdan yoksa @FEE adlı orospu evladı gibi her threade division anama söver mi acaba diye çekine çekine yazarsın