SİZ NON NT İNCELLER İCİN BİTTİ ROPELEYİN

divisionpanzerfaust

divisionpanzerfaust

Kâfirin vatanı göz yaşıyla dolsun
Kız oğlandan uzun btw
@recai iskender

Attachments

• aceofdating-20250720-0001.mp4
    462 KB
  • JFL
  • +1
  • Woah
Reactions: Kayra139, Serialsuicide, Arisylva and 3 others
recai sana diyo knk

• +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, Arisylva, cakdripa and 2 others
  • So Sad
  • +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, recai iskender, Arisylva and 2 others
Kız oğlandan uzun btw
@recai iskender
yav bunların analarını sikeyim geçen yayınlarına denk geldim ikiside 80 iq amk 9. sınıfdan beri takılıyorlarmış ikiside obezmiş baya 10. sınıfta çıkmaya başlamışlar kız sonradan kilo vermiş büyümüş fln işte bu diğeride yarrak gibi kalmış ortada 3-4 yıllık "first teen love" ilişkileri var ondan dolayı kız salmıyor heralde birde manyak etkileşim kasıyorlar yayın 3k izleniyordu amk zaten dandirik bi okuldalarmış heralde çevrelerindeki herkes bu oğlanın tiplerde ve gerizekalılar baya

• JFL
  • +1
Reactions: WishIHadForeskin, Serialsuicide, swaggy and 2 others
yav bunların analarını sikeyim geçen yayınlarına denk geldim ikiside 80 iq amk 9. sınıfdan beri takılıyorlarmış ikiside obezmiş baya 10. sınıfta çıkmaya başlamışlar kız sonradan kilo vermiş büyümüş fln işte bu diğeride yarrak gibi kalmış ortada 3-4 yıllık "first teen love" ilişkileri var ondan dolayı kız salmıyor heralde birde manyak etkileşim kasıyorlar yayın 3k izleniyordu amk zaten dandirik bi okuldalarmış heralde çevrelerindeki herkes bu oğlanın tiplerde ve gerizekalılar baya
just be first teorisi asırı gercek buarada tip boy onemli degil

hele bide first teen love falansa abov

buarada cevresindeki erkekler onemli degil hipergami telefondan dolayı oluyor dijitilazsyndan dolayı etrafında ozurlulerde olsa hipergami her kadına vurucak konum onemli degil yani

bunların olay just be first bide suan bırakırlarsa verdikleri sozu falan bozarlar gibi etkilesimde alıyolar sosyal baskıda isin icinde bide gorunus onemli degil diyip duruyolar ayrılırsa sozu bozmus gibi olur

ama yuzde 95 just be first bu olay bide first teeen love falan oldugu icin cok etkili

• So Sad
  • +1
Reactions: Serialsuicide and recai iskender
adam en azindan nt ve pullamis dalyarrak sen gibi curumuyor orgda

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, Resistance. and Arisylva

alakasız öyle

• JFL
  • Hmm...
Reactions: Arisylva, divisionpanzerfaust and kökleyicifallik

buarada cevresindeki erkekler onemli degil hipergami telefondan dolayı oluyor dijitilazsyndan dolayı etrafında ozurlulerde olsa hipergami her kadına vurucak konum onemli degil yani

bunların olay just be first bide suan bırakırlarsa verdikleri sozu falan bozarlar gibi etkilesimde alıyolar sosyal baskıda isin icinde bide gorunus onemli degil diyip duruyolar ayrılırsa sozu bozmus gibi olur

ama yuzde 95 just be first bu olay bide first teeen love falan oldugu icin cok etkili
eger kızın firstiysen cok tip boy onemli degil

konustugum bir sınıf arkadasımın ilk askı kendisinden daha kısaymıs ama 2 yıldır falan unutamıyorum hep aklımda falan fistan sıpada cirkin bisiye benziyor ayıp olmasın ama tam ters hipergami olmus yani neyse o cocuk o kıza yeniden teklif etse kız kabul eder kesin

bu hipergaminin artma sebeplerinden beri kimse bekar degil

kızlarda tiktokta 'erkeklerin first love teorisi!' 'erkeklerin bir defa duzgun asık olması ve o ask onların ilk askı oldugu icin hayatları boyunca onları kovaladıgı gercegi' gibi seyler paylasıyorlar aslında bu kendi yasadıgı seyler onları bize yansıtıyolar kendileri yasadıgı icin bizimde yasagımızı varsayıyorlar yani

erkeklerde first love teorisi yok bizde asık oldukmu oluyozda kadınlarda ilk first teen love cok onemli kosulsuz ona baglanır

• +1
Reactions: Serialsuicide
Kız oğlandan uzun btw
@recai iskender
ya bu çocuk benim tüm teorilerimi çürütüyo amk
chadlite olmasına rağmen o kişi sosyal özürlüyse ve sosyal hayatı yoksa incel olucaktır diyodum tüm mantıksal değerlendirmelerimi sikti attı adam

teen luv da değil ki
oğlan bunun en yakın arkadaşıyken kızın sevgilisi varmış sevgilisten ayrılmış çocuk kapmış

• +1
Reactions: auitistsurvior
teen luv da değil ki
oğlan bunun en yakın arkadaşıyken kızın sevgilisi varmış sevgilisten ayrılmış çocuk kapmış
buseferde cocuk gavattır falan diyip inkar etmeye calısmıycam dedigin dogruysa

harbi boyleyse kadın high iq ve hipergamik icgudelirini kontrol ediyor demekki

her zaman olmasada aradabi oluyor bende goruyorum cirkin erkekleri guzel kızlarla genelde heightmatchi falanda oluyolar

kızın iq yukseldikce durtulerini kontrol altına alıyorlar genelde sık gorulen birsey umarım herkese nasip olur

• +1
Reactions: Serialsuicide and swaggy

birinin ilki olmak için yaşlandık amk🥲

• So Sad
Reactions: auitistsurvior
eger kızın firstiysen cok tip boy onemli degil
Biggest cope ever amk,tüm istatistikler tecrübeler vs.. bunun tersini gösteriyor
İlk ilişkilerin %95-99u sonuçsuz kalıyor,eğer cidden kadınlarda bu kadar büyük bir etki bıraksaydı bu oran çok daha düşük olurdu
1753041408231

Bir üniversiteye yada iş yerine git gördüğün tüm kadınların ilki vardı,ne kadarı ilkine bağlı ve sadık kaldı? 0 denecek kadar azdır eminim

• +1
  • Woah
Reactions: WishIHadForeskin, Serialsuicide and auitistsurvior
Biggest cope ever amk,tüm istatistikler tecrübeler vs.. bunun tersini gösteriyor
İlk ilişkilerin %95-99u sonuçsuz kalıyor,eğer cidden kadınlarda bu kadar büyük bir etki bıraksaydı bu oran çok daha düşük olurdu
View attachment 3939563
Bir üniversiteye yada iş yerine git gördüğün tüm kadınların ilki vardı,ne kadarı ilkine bağlı ve sadık kaldı? 0 denecek kadar azdır eminim
Bi zahmet ömürleri boyu ilklerine bagli kalmasinlar ama lise basinda ltn iken bile bi kizin firsti oldum kiz gayette bagliydi hatta ayriliyoduk iki dk icinde yaziyodu bilemedin max 3 gun ama soğuttu kendinden kendisi mtbdi

ya bu çocuk benim tüm teorilerimi çürütüyo amk
chadlite olmasına rağmen o kişi sosyal özürlüyse ve sosyal hayatı yoksa incel olucaktır diyodum tüm mantıksal değerlendirmelerimi sikti attı adam

View attachment 3939563
Olsun bizde İslam Devleti kurarız

• JFL
  • Love it
Reactions: swaggy, maarda and recai iskender
Bi zahmet ömürleri boyu ilklerine bagli kalmasinlar ama lise basinda ltn iken bile bi kizin firsti oldum kiz gayette bagliydi hatta ayriliyoduk iki dk icinde yaziyodu bilemedin max 3 gun ama soğuttu kendinden kendisi mtbdi
Hala sacma teori,hepsi neredeyse 1 yıl içinde unutuyor önemsiz derecede kısa sürelerden bahsediyoruz
Ayrıca lisede bp cope forumun trueceli mert27 bile 3 kez sikismis lisede

• +1
Reactions: divisionpanzerfaust, auitistsurvior and Dathomirian Zabrak
Hala sacma teori,hepsi neredeyse 1 yıl içinde unutuyor önemsiz derecede kısa sürelerden bahsediyoruz
yt kanalları abartiyor demekki aq

bu video hakkında ne dusunuyon threaddaki

bence iş zekada bitiyor kadın zeki oldumu cok siklemiyor genelde benim gozlemiim bu

• +1
Reactions: Serialsuicide, divisionpanzerfaust and maarda
bu bp hipergami buyuksehirlerde ne kadar gercek simdi liseyi bitirmis bir oglan icin
lisede bp falan cok az isliyor zaten ama liseyi bitirince ne kadar isliycek bana yani

bu rehab ve wheat wafflesin abarttıgı kadar oldugunu dusunmuyorum zatende asırı dusuk gullık gulistanlık faladna degildeir

• +1
Reactions: divisionpanzerfaust and maarda
bence iş zekada bitiyor kadın zeki oldumu cok siklemiyor genelde benim gozlemiim bu
Bence zeka sahibi olmak = mutlaka dürtü kontrolü yüksek demek değil,ayrıca bazı insanlar zekasını sadece arzularını tatmin etmek için de kullanabilir binlerce çok zeki ama manipülatif insan var
Bence kadınların eş seçimi (boy para tip gibi dürtüler dışındaki etkenlerden bahsediyorum) yetiştirilme tarzlarından çok etkileniyor,ailesine bakarak ne kişilikli erkekleri sevdiği anlaşılabilir tabi istisnalar vardır

• +1
Reactions: Serialsuicide, divisionpanzerfaust, Resistance. and 1 other person
Bence zeka sahibi olmak = mutlaka dürtü kontrolü yüksek demek değil,ayrıca bazı insanlar zekasını sadece arzularını tatmin etmek için de kullanabilir binlerce çok zeki ama manipülatif insan var
Bence kadınların eş seçimi (boy para tip gibi dürtüler dışındaki etkenlerden bahsediyorum) yetiştirilme tarzlarından çok etkileniyor,ailesine bakarak ne kişilikli erkekleri sevdiği anlaşılabilir tabi istisnalar vardır
zaten zekayla durtulerini kontrol etmiyor5sun

zeki oldunmu durtulerin ne kadar yuksekte olsa ona bir sekilde karsı geliyorsun uzun vadede yararlı olması icin

mesala bu yanlız dul anneler zeki olmadıgı icin yanlızlar durtulerine izin verip bir chadin onu hamile bırakıp kacmasına izin verdi ve kadın artık yanlız betabuxx bir erkek arıycak

ama zeki kadın ne kadar durtuleri yuksaek olsada onu hamile bırakıp kacmıycak birini secmeye calısır buda genelde looksmatch yada dusugu oluyor

yetistirilme olayına katılıyorum bide kadınların buyuk cogunlunun daddy problemleri var bu konuya uzun uzun girilse cıkılmaz oda etkiler

• +1
Reactions: maarda and divisionpanzerfaust
yt kanalları abartiyor demekki aq

bu video hakkında ne dusunuyon threaddaki
Bana etkileşim kasıyorlar gibi geliyor amk,herşeyin dışında tamamen doğal olsa bile insanların bunu göz önüne sokarak "boy tip önemli değil" demesi bu tür ilişkilerin ne kadar nadir olduğunun kanıtı
bu bp hipergami buyuksehirlerde ne kadar gercek simdi liseyi bitirmis bir oglan icin
lisede bp falan cok az isliyor zaten ama liseyi bitirince ne kadar isliycek bana yani
Bp heryerde var ama mtn ortalama boy biriysen neredeyse hiç etkilenmezsin gibi geliyor,yani dezavantajın da olmaz avantajın da olmaz diğer etkenlere kalırsın

• +1
Reactions: divisionpanzerfaust and auitistsurvior
bu harbi gercek bu arada amk kucukken falan babasindan siddet görmüş bi kızla konusuyordum flörtümdü bunlari bilmeden once agzini bantlar döve döve sikerim falan diyordum hoşuna gidiyordu amk:lul:

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, maarda, recai iskender and 1 other person
bu harbi gercek bu arada amk kucukken falan babasindan siddet görmüş bi kızla konusuyordum flörtümdü bunlari bilmeden once agzini bantlar döve döve sikerim falan diyordum hoşuna gidiyordu amk:lul:
Memesini falan sıkıyordum böyle epey canini acıtacak sekilde hic yapma falanda demiyordu

• JFL
Reactions: auitistsurvior, maarda and recai iskender
Bana etkileşim kasıyorlar gibi geliyor amk,herşeyin dışında tamamen doğal olsa bile insanların bunu göz önüne sokarak "boy tip önemli değil" demesi bu tür ilişkilerin ne kadar nadir olduğunun kanıtı

Bp heryerde var ama mtn ortalama boy biriysen neredeyse hiç etkilenmezsin gibi geliyor,yani dezavantajın da olmaz avantajın da olmaz diğer etkenlere kalırsın
ortalama boy dedigin kaç knk diger etkenler ne bide?

körmüsün lan am çuvalı "ne diyon" dedim
Kanka çok geçmeden ayrıl bu forumdan yoksa @FEE adlı orospu evladı gibi her threade division anama söver mi acaba diye çekine çekine yazarsın