SIZ OROSPULARA KATLANAMIYORUM

TrustMeBro

TrustMeBro

Kill, eat, exploit the weak
Katlanamadigim Orospular Listesi

@angrybirds (gavat bir oc)
@maarda (mal bir oc)
@thugmaxxed ethnic (multeci oc(annesi cok ucuza sakso cekiyo))
@ogrepilled (Hayat tecrubesi olmayan bir oc)

Az Cok Katlanilan Orospular

@nmn14 (Otizmli oe)
@iblameallah (Aklinca ragebait atan oe)
@yasuomaxxing (Low IQ bir oe)
@lagrange10 (Zavalli bi oe)

Genellikle Cekilebilir Orospular

@Dathomirian Zabrak (Degisik bir eleman)
@recai iskender (unfunny ama zararsiz oe)
@OgreGravital (Motivasyonu belirsiz genc)

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, Zagro and recai iskender
@menas 'i eklemek bile istemedim maarda'dan daha az orospu olsada en az cekilebilen low IQ uye o aklinizda bulunsun

• Woah
Reactions: menas
ne ragebaiti lan oe

taylanddaki oe

ne anlatiyon yine yarram ya kimse siklemiyo ki seni

• +1
  • JFL
Reactions: Ashoimex, menas and recai iskender
Katlanamadigim Orospular Listesi

@angrybirds (gavat bir oc)
@maarda (mal bir oc)
@thugmaxxed ethnic (multeci oc(annesi cok ucuza sakso cekiyo))
@ogrepilled (Hayat tecrubesi olmayan bir oc)

Az Cok Katlanilan Orospular

@nmn14 (Otizmli oe)
@iblameallah (Aklinca ragebait atan oe)
@yasuomaxxing (Low IQ bir oe)
@lagrange10 (Zavalli bi oe)

Genellikle Cekilebilir Orospular

@Dathomirian Zabrak (Degisik bir eleman)
@recai iskender (unfunny ama zararsiz oe)
@OgreGravital (Motivasyonu belirsiz genc)
Nmn babaya recoya leanmaxxera yasumaxxinge liboşardaya laf yok usta

Ya barış içinde yaşayamıyormusun amına goyum trust me bro sende bulaşma usta adamlara bak kızarım ha😡

siz ananiza sovdurmeye ne kadar meraklisiniz ya boyle

siz ananiza sovdurmeye ne kadar meraklisiniz ya boyle
Sende anani siktirmeye meraklisin dunden beri forumun yarisi bagirta cagirta gotunden veriyo o biricik anana

• JFL
Reactions: Zodiac
Sende anani siktirmeye meraklisin dunden beri forumun yarisi bagirta cagirta gotunden veriyo o biricik anana
amina koydugumun oglunun 5 kelimesinden 2 si anne sen anneni sokakta mi buldun orospu evladi?

amina koydugumun oglunun 5 kelimesinden 2 si anne sen anneni sokakta mi buldun orospu evladi?
Senin buldugun belli dun gece siktikten sonra sokaklarda surundurttuk surtugu

Senin buldugun belli dun gece siktikten sonra sokaklarda surundurttuk surtugu
bak yine cildirdi orospu evladi yine anne katiyor zevk mi aliyon anani sikisimden anlamadim

bak yine cildirdi orospu evladi yine anne katiyor zevk mi aliyon anani sikisimden anlamadim
Butun forum seninkini sikmekten aliyo bellikide seni buraya yolluyo

• JFL
Reactions: Zodiac
Butun forum seninkini sikmekten aliyo bellikide seni buraya yolluyo
tum forum dedigin orucunu musluk suyu icerek bozarken yakalandigi icin babasindan dayak yiyen 2-3 tane 15 yas cocuk

tum forum dedigin orucunu musluk suyu icerek bozarken yakalandigi icin babasindan dayak yiyen 2-3 tane 15 yas cocuk
2-3 15 yasindaki cocuk bile anneni sikiyosa hem orospu hem subyanci demek kaltak

2-3 15 yasindaki cocuk bile anneni sikiyosa hem orospu hem subyanci demek kaltak
bos yere kendi analarina kufur yiyolar looksmax orgda ben izmirde turk kiziyla ellesiyorum over.

bos yere kendi analarina kufur yiyolar looksmax orgda ben izmirde turk kiziyla ellesiyorum over.
BAHAHAHAHAHAHAHAHAHA kendi yazdigin postta nasil bir ucube gibi karsialndigi anlatan orospu evaldi bizi keklicek aklinca orospu anan insaat ekibine belese veriyo sen burda cevap yazarken

BAHAHAHAHAHAHAHAHAHA kendi yazdigin postta nasil bir ucube gibi karsialndigi anlatan orospu evaldi bizi keklicek aklinca orospu anan insaat ekibine belese veriyo sen burda cevap yazarken
3 sene once 9. sinifta 1 aylik olan olayi anlattim sen incel forumunda saklabanlik yapmaya devam tum forum asil senin anani sikiyor bana 2-3 aptal orospu evladi sovdu sadece

3 sene once 9. sinifta 1 aylik olan olayi anlattim sen incel forumunda saklabanlik yapmaya devam tum forum asil senin anani sikiyor bana 2-3 aptal orospu evladi sovdu sadece
BAHAHAHAHAHAHAHhahahahah HALA YAZIYO OROSPU EVLADI APTAL YUZSUZ MULTECI BIR ZAVALLI OLMASAYDIN SANA ACIRDIM HADI SG FORUMDAN ANASI FOLLIK🤣🤣

BAHAHAHAHAHAHAHhahahahah HALA YAZIYO OROSPU EVLADI APTAL YUZSUZ MULTECI BIR ZAVALLI OLMASAYDIN SANA ACIRDIM HADI SG FORUMDAN ANASI FOLLIK🤣🤣
kendi anani sikilirken hayal edince zevke mi geliyon anlamadim gecen postlarda da adamin anasina sovuyon mesela adam cevap vermemis hala bir umut anani siker diye sovmeye devam ediyorsun

kendi anani sikilirken hayal edince zevke mi geliyon anlamadim gecen postlarda da adamin anasina sovuyon mesela adam cevap vermemis hala bir umut anani siker diye sovmeye devam ediyorsun
Seninki belli oyle bi zevk aliyoki daha adini bilmedigi pis heriflere siktirmeye kendini sirf bunun icin turkiyeye tasinip insaatlarda dol kovasi oluyo

Seninki belli oyle bi zevk aliyoki daha adini bilmedigi pis heriflere siktirmeye kendini sirf bunun icin turkiyeye tasinip insaatlarda dol kovasi oluyo
mesela yani baksana anneden bahsetmeyen postu yok orospu cocugunun tamam sikecem anneni soz

mesela yani baksana anneden bahsetmeyen postu yok orospu cocugunun tamam sikecem anneni soz
Ulan be orospu cocugu harbi izmirde dedigin yerdeysen o orospu ananin amina bosalmasi icin adam yollicam geldigimde kendim bizzat anani sikicem bidey denersende dayak manyagi yaparim seni otur dildona cek sakspnu minik orospu seni

Ulan be orospu cocugu harbi izmirde dedigin yerdeysen o orospu ananin amina bosalmasi icin adam yollicam geldigimde kendim bizzat anani sikicem bidey denersende dayak manyagi yaparim seni otur dildona cek sakspnu minik orospu seni
az dayak manyagi yapmazsan orospu cocugu musun izmir guzelbahce lutfen gel dov beni

az dayak manyagi yapmazsan orospu cocugu musun izmir guzelbahce lutfen gel dov beni
Dovmekle kalmayacagim ama o anan ve turbanli bacinla grupta yapicaz orospunun evladi seni

Dovmekle kalmayacagim ama o anan ve turbanli bacinla grupta yapicaz orospunun evladi seni
yapmayan orospu cocugu tamam mi ne zaman geleceksin

• +1
Reactions: lagrange10
ya bu kodumun hayatsızı konyadan foruma giriyor taylanddayım diyo ne zaman girsemde aktif bu amın çocuğunu sikine takan var mı cidden

• +1
  • JFL
Reactions: Ashoimex, maarda, Deleted member 134216 and 1 other person
yapmayan orospu cocugu tamam mi ne zaman geleceksin
Orospu evlatlari birbirini desteklemeye baslamis artik ortak bi genelev bekliyorum turbanli anneleriniz ve bacilarinizdan @lagrange10 hazirla bakalim o orospu anani oglus

Users who are viewing this thread

Back