Sizce kaşımı daha koyuyya boyayım mı

memedo

memedo

Banned
Saç bok gibi yeni uyandım

Attachments

• IMG_1764.jpeg
    IMG_1764.jpeg
    1 MB · Views: 0
  • +1
  • Love it
Reactions: Deleted member 117770, Zodiac, Kayra139 and 1 other person
gerek yok

• +1
Reactions: Deleted member 100697
Kesiyim mi yoksa dağınıklık mı kötü
kesme iyi bu ama berberi aksatma arada bi gidip ölü saçları aldır bide sacına bakmıyosan bak

• +1
Reactions: Ashoimex
Kaşın az go minoxidil

kaş kalemi kullan

Knk sence creatin yüzde su tutar mı
Creatin cildinle kas tabakasi arasinda suya sebep olmaz kaslarinin su moelkullerine baglanmasini saglar bloated gozukmezsin yani bu herif bi boktan anlamiyo sorucaksan bi soru adam gibi bilen birine sor

Creatin cildinle kas tabakasi arasinda suya sebep olmaz kaslarinin su moelkullerine baglanmasini saglar bloated gozukmezsin yani bu herif bi boktan anlamiyo sorucaksan bi soru adam gibi bilen
Alkol çok bloated yapıyor demek

3 bardak falan + bira yada shot
2 shot vodka icersen ve gece boyunca su icmezsen sabaha kupkuru uyanirsin bira ayri her turlu su tutarsin

2 shot vodka icersen ve gece boyunca su icmezsen sabaha kupkuru uyanirsin bira ayri her turlu su tutarsin
Vodkayı enerjiyle içiyorum hem mesela önemli bir gün falan var örneğin mezuniyet aynı şeyi yapsam daha kurur muyum senin dediğini

Vodkayı enerjiyle içiyorum hem mesela önemli bir gün falan var örneğin mezuniyet aynı şeyi yapsam daha kurur muyum senin dediğini
Alkol ictiginde vucudun su kaybediyor(votka ve tequila tarzi) ama ihtiyacin oldugu icin sesi cok susatacaktir, eger vucudunun alisik oldugundan cok daha fazla su icersen bi miktarin seni bloatlatabilir. Sana onerim mezuniyet tarzi ozel gunler icin 2-3 gun oncesinden tuz ve karbonhidrati tamamen kesmen alkol gibi yan etkileri olmaz

• +1
Reactions: Zodiac
Alkol ictiginde vucudun su kaybediyor(votka ve tequila tarzi) ama ihtiyacin oldugu icin sesi cok susatacaktir, eger vucudunun alisik oldugundan cok daha fazla su icersen bi miktarin seni bloatlatabilir. Sana onerim mezuniyet tarzi ozel gunler icin 2-3 gun oncesinden tuz ve karbonhidrati tamamen kesmen alkol gibi yan etkileri olmaz
Saunada aşırı yarıyor bence

Saunada aşırı yarıyor bence
Sauna saglik acisindanda su kaybetme acisindanda iyi 20dk cok ise yaramaz 40i da gecme

• +1
Sauna saglik acisindanda su kaybetme acisindanda iyi 20dk cok ise yaramaz 40i da gecme
2X15 yapıyorum çıktıktan sonra ise buz gibi havuza atlıyorum ama kanka dalga geçiceksin ama bence sauna gh yi artırdığından dolayı bone mass a da yardımcı oluyor benim browridgeim aşırı gelişti

2X15 yapıyorum çıktıktan sonra ise buz gibi havuza atlıyorum ama kanka dalga geçiceksin ama bence sauna gh yi artırdığından dolayı bone mass a da yardımcı oluyor benim browridgeim aşırı gelişti
16 yasindasin browridgenin buyumesini saunaya bagliyosan sana bogaz koprusunude kekelemesini bilirler

• +1
Sabah uncanny dediler amk
uncanny genelde diyenler genelde kiskandiklari icin copeluyolar biri uncannyse zaten anlasiliyo

• +1
Reactions: Deleted member 117770
uncanny genelde diyenler genelde kiskandiklari icin copeluyolar biri uncannyse zaten anlasiliyo
Bu org da dünyanın en boş insanları var amına koyim cidden ama

• JFL
Reactions: Deleted member 117770
Saç bok gibi yeni uyandım
Ya kanka senide kasinida gotunden sikeyim ya ghost takilicsm diyom boyle orospu evlatlarini gorunce duramiyorum adam turkiyede chadlite hala gelmis kaşim kaşim sizin gibi sikikleri sirayla mi gonderiyolar siktir git forumdan

• JFL
Reactions: Zodiac and nmn14
knk gozler lens gibi lens ise hangi marka kullanıyon. saygılar