memedo
Banned
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Coloring için yapılacak ne vargerek yok
coloring zaten iyi saci duzeltColoring için yapılacak ne var
coloring zaten iyi saci
Kesiyim mi yoksa dağınıklık mı kötücoloring zaten iyi saci duzelt
yanlari uzatKesiyim mi yoksa dağınıklık mı kötü
kesme iyi bu ama berberi aksatma arada bi gidip ölü saçları aldır bide sacına bakmıyosan bakKesiyim mi yoksa dağınıklık mı kötü
Geldi sub5 onerilerkesme iyi bu ama berberi aksatma arada bi gidip ölü saçları aldır bide sacına bakmıyosan bak
bir gidiyorum tıraş 500tl oldu mkkesme iyi bu ama berberi aksatma arada bi gidip ölü saçları aldır bide sacına bakmıyosan bak
ben gecen 800e3 haftada
bir gidiyorum tıraş 500tl oldu mk
incel forumunda bu lavuklar ne ariyor aqSaç bok gibi yeni uyandım
full buna benziyen tiplerle dolu burasi olmincel forumunda bu lavuklar ne ariyor aq
Stoaci truecel kralinyolarla koltuk sayimiz daha fazla elhamdurillahfull buna benziyen tiplerle dolu burasi olm
maarda ve ekibinin rafadan tayfadan farki yokStoaci truecel kralinyolarla koltuk sayimiz daha fazla elhamdurillah
Kemikkralina selamlarmaarda ve ekibinin rafadan tayfadan farki yok
kemikkralini siktim olduKemikkralina selamlar
Maardanın tipi var mı merak ettimmaarda ve ekibinin rafadan tayfadan farki yok
Yakinda olucak merak etmeMaardanın tipi var mı merak ettim
Knk sence creatin yüzde su tutar mı
Creatin cildinle kas tabakasi arasinda suya sebep olmaz kaslarinin su moelkullerine baglanmasini saglar bloated gozukmezsin yani bu herif bi boktan anlamiyo sorucaksan bi soru adam gibi bilen birine sorKnk sence creatin yüzde su tutar mı
Siska dag maymunu bu maarda olamaz
Alkol çok bloated yapıyor demekCreatin cildinle kas tabakasi arasinda suya sebep olmaz kaslarinin su moelkullerine baglanmasini saglar bloated gozukmezsin yani bu herif bi boktan anlamiyo sorucaksan bi soru adam gibi bilen
Aldigin miktara gore vucudunu kurutadabilirAlkol çok bloated yapıyor demek
Her aldığımda ertesi gün çok şişiyorAldigin miktara gore vucudunu kurutadabilir
Ne kadar iciyosunHer aldığımda ertesi gün çok şişiyor
3 bardak falan + bira yada shotNe kadar iciyosun
2 shot vodka icersen ve gece boyunca su icmezsen sabaha kupkuru uyanirsin bira ayri her turlu su tutarsin3 bardak falan + bira yada shot
Vodkayı enerjiyle içiyorum hem mesela önemli bir gün falan var örneğin mezuniyet aynı şeyi yapsam daha kurur muyum senin dediğini2 shot vodka icersen ve gece boyunca su icmezsen sabaha kupkuru uyanirsin bira ayri her turlu su tutarsin
Alkol ictiginde vucudun su kaybediyor(votka ve tequila tarzi) ama ihtiyacin oldugu icin sesi cok susatacaktir, eger vucudunun alisik oldugundan cok daha fazla su icersen bi miktarin seni bloatlatabilir. Sana onerim mezuniyet tarzi ozel gunler icin 2-3 gun oncesinden tuz ve karbonhidrati tamamen kesmen alkol gibi yan etkileri olmazVodkayı enerjiyle içiyorum hem mesela önemli bir gün falan var örneğin mezuniyet aynı şeyi yapsam daha kurur muyum senin dediğini
Saunada aşırı yarıyor benceAlkol ictiginde vucudun su kaybediyor(votka ve tequila tarzi) ama ihtiyacin oldugu icin sesi cok susatacaktir, eger vucudunun alisik oldugundan cok daha fazla su icersen bi miktarin seni bloatlatabilir. Sana onerim mezuniyet tarzi ozel gunler icin 2-3 gun oncesinden tuz ve karbonhidrati tamamen kesmen alkol gibi yan etkileri olmaz
Sauna saglik acisindanda su kaybetme acisindanda iyi 20dk cok ise yaramaz 40i da gecmeSaunada aşırı yarıyor bence
2X15 yapıyorum çıktıktan sonra ise buz gibi havuza atlıyorum ama kanka dalga geçiceksin ama bence sauna gh yi artırdığından dolayı bone mass a da yardımcı oluyor benim browridgeim aşırı geliştiSauna saglik acisindanda su kaybetme acisindanda iyi 20dk cok ise yaramaz 40i da gecme
16 yasindasin browridgenin buyumesini saunaya bagliyosan sana bogaz koprusunude kekelemesini bilirler2X15 yapıyorum çıktıktan sonra ise buz gibi havuza atlıyorum ama kanka dalga geçiceksin ama bence sauna gh yi artırdığından dolayı bone mass a da yardımcı oluyor benim browridgeim aşırı gelişti
Appeal tanrisiSaç bok gibi yeni uyandım
16 yasindasin browridgenin buyumesini saunaya bagliyosan sana bogaz koprusunude kekelemesini bilirler
Sabah uncanny dediler amkAppeal tanrisi
uncanny genelde diyenler genelde kiskandiklari icin copeluyolar biri uncannyse zaten anlasiliyoSabah uncanny dediler amk
Bu org da dünyanın en boş insanları var amına koyim cidden amauncanny genelde diyenler genelde kiskandiklari icin copeluyolar biri uncannyse zaten anlasiliyo
maarda ve recaiBu org da dünyanın en boş insanları var amına koyim cidden ama
boneking değil mi bu aq
Ya kanka senide kasinida gotunden sikeyim ya ghost takilicsm diyom boyle orospu evlatlarini gorunce duramiyorum adam turkiyede chadlite hala gelmis kaşim kaşim sizin gibi sikikleri sirayla mi gonderiyolar siktir git forumdanSaç bok gibi yeni uyandım
Lens değilknk gozler lens gibi lens ise hangi marka kullanıyon. saygılar