Demirs
Bronze
Sarı saçlıyım arkadaşımlarım var ama benle çok konuşan takılan yok beni çok hayırlamazlar sınıf değiştircez bu dönem alıyım mı nerden alıyım solüsyon felan almam gerek mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
niye yeşil ve niye yapmayımbence yapma yapcaksan da yeşil yap aq
mavi çok standart yeşil daha iyi en iyi göz rengi zaten. niye yapma dersem + 0.1 psl için 7/24 mavi göz larplıcaksın belki biri anlıcak tüm olay piç olucak sonra zaten güvenlik tehlikeleride var gözünü kaybedenler falan kız için yapıyosanda sevgilin olduğunda larpladığını anlayınca kötü olcak vesaire vesaire saymakla bitmez anca cluba gidip ne biliyim kız düşürüyüm diyosan falan benceniye yeşil ve niye yapmayım
Kız için değil kimse anlamaz belki bir iki kişi anlar onlarıda sustururum sevgilim olsa söylemem o psl kısmında haklı olabilirisinmavi çok standart yeşil daha iyi en iyi göz rengi zaten. niye yapma dersem + 0.1 psl için 7/24 mavi göz larplıcaksın belki biri anlıcak tüm olay piç olucak sonra zaten güvenlik tehlikeleride var gözünü kaybedenler falan kız için yapıyosanda sevgilin olduğunda larpladığını anlayınca kötü olcak vesaire vesaire saymakla bitmez anca cluba gidip ne biliyim kız düşürüyüm diyosan falan bence
roi değer değil işteKız için değil kimse anlamaz belki bir iki kişi anlar onlarıda sustururum sevgilim olsa söylemem o psl kısmında haklı olabilirisin
Nedense istiyorumroi değer değil işte
Özete gelirsek sence evet hayır belki mibende isterdim ama artık herkes biliyor gözlerim o kadar siyahki ipd ölçerken falan direk ortasıdır diye tahmin ediyorum
hayırÖzete gelirsek sence evet hayır belki mi
Amaaaahayır
sari saclarla siyah goz daha coloring katmazmi mavi lens takicaksan saclarinj simsiyah yap kaşlarida sonra masmavi lens tak baya appeal artirisin ben yapmayi dusunuyorumSarı saçlıyım arkadaşımlarım var ama benle çok konuşan takılan yok beni çok hayırlamazlar sınıf değiştircez bu dönem alıyım mı nerden alıyım solüsyon felan almam gerek mi
inşaata gidicem yine 10 saat afkyimsari saclarla siyah goz daha coloring katmazmi mavi lens takicaksan saclarinj simsiyah yap kaşlarida sonra masmavi lens tak baya appeal artirisin ben yapmayi dusunuyorum
yömiye ne kadarinşaata gidicem yine 10 saat afkyim
Hayir almaSarı saçlıyım arkadaşımlarım var ama benle çok konuşan takılan yok beni çok hayırlamazlar sınıf değiştircez bu dönem alıyım mı nerden alıyım solüsyon felan almam gerek mi
3000 postHayir alma
kanka yapmaaaaa3000 post
1800 rep seni ezik
Knk ne? Bidaha duyarsam sikerim efendim diceksinkanka yapmaaaaa
Evet doğrusunuz efendim bir daha size knk diye bir hitamda bulunmamalıKnk ne? Bidaha duyarsam sikerim efendim diceksin
alinir bu arada ama 7/24 takmak yerine özel bi yere giderken veya hic tanimadigin insanlarin yanina giderken tak hypnose oneririm ve yesil lensi de goz onunde bulundurSarı saçlıyım arkadaşımlarım var ama benle çok konuşan takılan yok beni çok hayırlamazlar sınıf değiştircez bu dönem alıyım mı nerden alıyım solüsyon felan almam gerek mi
SusKnk ne? Bidaha duyarsam sikerim efendim diceksin
LOLalinir bu arada ama 7/24 takmak yerine özel bi yere giderken veya hic tanimadigin insanlarin yanina giderken tak hypnose oneririm ve yesil lensi de goz onunde bulundur
O ezik post tho rep rationda kalmayi hak ediyosun seni pic kurusu
@ltnwhiteboy
murad anasini siksene sununO ezik post tho rep rationda kalmayi hak ediyosun seni pic kurusu
Olm sik deyip benim yorumu niye etiketliyonmurad anasini siksene sunun
Sakin tamam iki soru sordukmurad anasini siksene sunun
Atanin amini sikeyim@ltnwhiteboy
Ata ? Atatürk ? Kast ediyonAtanin amini sikeyim
AtashirkAta ? Atatürk ? Kast ediyon
Atashirk
Yok la bizde ata baba demekde o yuzden dedimAta ? Atatürk ? Kast ediyon
Ananin amina dokiyimKufr pill
He okYok la bizde ata baba demekde o yuzden dedim
ya amk sana rep atiyom karsilik versene senxeHe ok
amcamla babamin işi bu yuzden 3-4 k lik calişmama ragmen 1.5 k aliyorumyömiye ne kadar
yakalanirsan cok rezil olursunSarı saçlıyım arkadaşımlarım var ama benle çok konuşan takılan yok beni çok hayırlamazlar sınıf değiştircez bu dönem alıyım mı nerden alıyım solüsyon felan almam gerek mi
agam bu pp yüzünden artik seni kambur italyada yasayan emekli yaşli bir adam olarak hayal ediyorumyakalanirsan cok rezil olursun
Bende yesil dusunuyodum da yakalanma korkusu iste
john kramer aq testere izleyen tek ben miyim dusundugum kadar unlu degil miagam bu pp yüzünden artik seni kambur italyada yasayan emekli yaşli bir adam olarak hayal ediyorum![]()
testereyi en son 7-8 yaşında izlemistimjohn kramer aq testere izleyen tek ben miyim dusundugum kadar unlu degil mi
ilk 3 film sonrası izlemedim aga ama babadırjohn kramer aq testere izleyen tek ben miyim dusundugum kadar unlu degil mi
goz rengine uygun alirsan olmazLens takınca aşırı belli oluyo amk