santosxa
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Hocam terimlere pek hakim degilimde ne oluyor oChad
Hocam terimlere pek hakim degilimde ne oluyor o
Burnun bitaz geniş ama dert etme cok göze batmıyor bide çenen içe dönük ve biraz dar yinede yakışıklısın kankimBurada 1 sene onceki halim ve simdiki halimi yan yana koydum bu iki fotoğraf arasinda ortalama 7 8 kilo civari fark var. Ne gibi şeyler kullanıp veya yapıp şuanki halimi daha üst seviyeye tasiyabilirim.
ilk önce o sikik snapchat efektini bırakBurada 1 sene onceki halim ve simdiki halimi yan yana koydum bu iki fotoğraf arasinda ortalama 7 8 kilo civari fark var. Ne gibi şeyler kullanıp veya yapıp şuanki halimi daha üst seviyeye tasiyabilirim.
Ne olmuş oluyorum yani hocam![]()
Complete Guide to PSL ratings
What are PSL RATINGS? PSL ratings were created as a way of being able to determine ones aesthetic value and applying beauty standards to a rating system, based on solely their face. The central idea behind PSL ratings is not purely finding ones SMV/appeal, but it can be better described as...looksmax.org
Diger fotodada o filtre var diye oyle kullandimilk önce o sikik snapchat efektini bırak
Knk mod cut yapicak berber yok bulunduğum konumda baska ne gibi stiller onerirsinsaci biraz uzatip mod cut falan yapsan suratin iyi la
Şahsi fikrim olarak 4-4.5 PSL diyorumNe olmuş oluyorum yani hocam
Kanka biraz burnun geniş ve cenen dar onun dışında göze batan bi sıkıntın yok mtnsin ( Mid Tier normie) - Tr Ortalaması Ltn (Low Tier Normie) sormak istediğin soru varsa sorabilirsinBurada 1 sene onceki halim ve simdiki halimi yan yana koydum bu iki fotoğraf arasinda ortalama 7 8 kilo civari fark var. Ne gibi şeyler kullanıp veya yapıp şuanki halimi daha üst seviyeye tasiyabilirim.
usta pm bakar misinKanka biraz burnun geniş ve cenen dar onun dışında göze batan bi sıkıntın yok mtnsin ( Mid Tier normie) - Tr Ortalaması Ltn (Low Tier Normie) sormak istediğin soru varsa sorabilirsin![]()
Neler yaptin reisBurada 1 sene onceki halim ve simdiki halimi yan yana koydum bu iki fotoğraf arasinda ortalama 7 8 kilo civari fark var. Ne gibi şeyler kullanıp veya yapıp şuanki halimi daha üst seviyeye tasiyabilirim.
Şuan diyete ara vermistim 3 kilo civari aldim bunla beraber yüzümde şişti 1 hafta veya 1.5 haftaya 2300 kalori kilit yapicam 2 ay boyunca.knk yanaklarını sıkmasan ve biraz yag versen süpersin
İlk işim berber değiştirmek oldu yüz bakımı bide gym bunlar var bide diyet.Neler yaptin reis
Kral sende iyisindir o kadar iyi değilim bendeAllahıma kadar mogladın beni
eye area nası da kurtarıyo götünü amkBurada 1 sene onceki halim ve simdiki halimi yan yana koydum bu iki fotoğraf arasinda ortalama 7 8 kilo civari fark var. Ne gibi şeyler kullanıp veya yapıp şuanki halimi daha üst seviyeye tasiyabilirim.
High mtnBurada 1 sene onceki halim ve simdiki halimi yan yana koydum bu iki fotoğraf arasinda ortalama 7 8 kilo civari fark var. Ne gibi şeyler kullanıp veya yapıp şuanki halimi daha üst seviyeye tasiyabilirim.
Massetarlar overdeveloped ayrıca burun kökün de çok geniş görünüyorBurada 1 sene onceki halim ve simdiki halimi yan yana koydum bu iki fotoğraf arasinda ortalama 7 8 kilo civari fark var. Ne gibi şeyler kullanıp veya yapıp şuanki halimi daha üst seviyeye tasiyabilirim.
commissuroplastyMassetarlar overdeveloped ayrıca burun kökün de çok geniş görünüyor
View attachment 3895661
Massetar reduce+jaw implantlari+rhino ile high htn olursun saçını düzelt ve sikik filtreleri kullanmayı bırak reçeten bunlar
Dudağı yanlara doğru genişleten bir hardmax vardı adını unuttum @maarda hatırlıyorsa söylesin o ve 1.5 mm lip lift de sana cuk oturur kardeşim
Bu kimin aklında kalır la wi-fi şifresi gibicommissuroplasty
2 yıllık .org otistiklerinBu kimin aklında kalır la wi-fi şifresi gibi
Burada takılmak tiktokta kaydirmaktan daha güzel tiktok sildim insta da sildim2 yıllık .org otistiklerin
Olum dcden geri cevap vermissin yeni fark ediyorum amkBurada takılmak tiktokta kaydirmaktan daha güzel tiktok sildim insta da sildim
Rhino yapicam kral 19 daMassetarlar overdeveloped ayrıca burun kökün de çok geniş görünüyor
View attachment 3895661
Massetar reduce+jaw implantlari+rhino ile high htn olursun saçını düzelt ve sikik filtreleri kullanmayı bırak reçeten bunlar
Dudağı yanlara doğru genişleten bir hardmax vardı adını unuttum @maarda hatırlıyorsa söylesin o ve 1.5 mm lip lift de sana cuk oturur kardeşim