sizde de oluyo mu

Jaegon

Jaegon

hayat bos pompala cos
bana cevremde is atan oluyo bakip gulumseyip durduk yere selam veren bi kiz da var suan oyle cirkin bisey de degil minecraft alexe benziyo ( 1-2 kere iltifat etti) ama ben hicbisey haketmedigimi dusunuyorum ve bu yuzden kimseyle bisey denemiyorum bile sorun ntlik flb degil anlamissinizdir bu sikim sonik histen nasil kurtulcam

bana cevremde is atan oluyo bakip gulumseyip durduk yere selam veren bi kiz da var suan oyle cirkin bisey de degil minecraft alexe benziyo ( 1-2 kere iltifat etti) ama ben hicbisey haketmedigimi dusunuyorum ve bu yuzden kimseyle bisey denemiyorum bile sorun ntlik flb degil anlamissinizdir bu sikim sonik histen nasil kurtulcam
benzetme kopardı

• +1
Reactions: temelyeterliliktest, kurdistan and -BayHarbourButcher
kızın sosyal medyasına istek at bu aksam seni düsünerek amını parmaklıycak

• JFL
  • +1
Reactions: temelyeterliliktest, kurdistan, churmaxxed and 1 other person
yaş kaç söyle bakim bi

• +1
Reactions: kurdistan
kızın sosyal medyasına istek at bu aksam seni düsünerek amını parmaklıycak
ya sorun o saftirik degil knk anlasana sunu, ben histen bahsediyorum ona cozum lazim

• +1
Reactions: jauscope
bana cevremde is atan oluyo bakip gulumseyip durduk yere sebu silam veren bi kiz da var suan oyle cirkin bisey de degil minecraft alexe benziyo

Attachments

• 150px-Alex_(classic)_JE1.png
    150px-Alex_(classic)_JE1.png
    29.2 KB · Views: 0
  • JFL
Reactions: kurdistan and Jaegon
ya sorun o saftirik degil knk anlasana sunu, ben histen bahsediyorum ona cozum lazim
2 tokat cak kendine amınakoyim erkek adam degil misin karı beni sik dölle diyo sen burnunu ceviriyon

• JFL
  • +1
  • Hmm...
Reactions: kurdistan, Serialsuicide, Jaegon and 1 other person
2 tokat cak kendine amınakoyim erkek adam degil misin karı beni sik dölle diyo sen burnunu ceviriyon
@Atsizz bu arkadaş topoşlardan galiba şunun hakkını ver

• JFL
Reactions: Atsizz, kurdistan and Serialsuicide
Low t işte napsın

• +1
Reactions: kurdistan and Serialsuicide
annem kizar olmaz

• +1
  • JFL
Reactions: kurdistan and jauscope
şu elemanda 252 ng miydi neydi bunun gibi davranmıyo ama
Mesele high t olmakta değil yeğen asıl mesele high t gibi davranmakta, ben baktırmadım hiç üşendiğimden ama -500 ng olsam bile güzel bulduğum kız iş atsa alırım instasını akşamına konuşurum yok cırkınım haketmıyom falan la iş atıyosa konuş işte

• +1
cırkınım haketmıyom falan la iş atıyosa konuş işte
185 voleybolcu bitane kızla konusuyordum iş atıyordu buluşmadan sonra akşamına engelledim psikolojim bozuldu aq

• +1
şizofrensin kanka

• +1
Reactions: kurdistan and senualF
Mesele high t olmakta değil yeğen asıl mesele high t gibi davranmakta, ben baktırmadım hiç üşendiğimden ama -500 ng olsam bile güzel bulduğum kız iş atsa alırım instasını akşamına konuşurum yok cırkınım haketmıyom falan la iş atıyosa konuş işte
bu dedigin sey tamamen pure cope icinde bazi seyleri halletmedikten sonra isterse ayni zaman diliminde sana 30 kiz is atsin yine bos yine bos

hangi konuda veya genel olarak mi
dalga geçiyorumda neden bilerek nd hareketler yapıyosun onu anlamış değilim

• +1
185 voleybolcu bitane kızla konusuyordum iş atıyordu buluşmadan sonra akşamına engelledim psikolojim bozuldu aq
Niye aq benim hayalim benden uzun yapılı bi karıyı sikmek :lul:

• JFL
Reactions: kurdistan and marlonteixeira
Niye aq benim hayalim benden uzun yapılı bi karıyı sikmek :lul:
kızla ayakkabı dahil aynı boyda ol bakalım omu seni sikiyor sen mi

• JFL
Reactions: kurdistan and churmaxxed
  • JFL
Reactions: kurdistan, Serialsuicide and marlonteixeira
kızla ayakkabı dahil aynı boyda ol bakalım omu seni sikiyor sen mi
bahsettigimde de ayni durum var ornek olarak bu kiz beni allahima kadar mogluyor biyere bisey atsak hangi buyu cocuk kesin komik, zengin devrimci diye yorum atcaklar

dalga geçiyorumda neden bilerek nd hareketler yapıyosun onu anlamış değilim
nd wanna be degilim ne dusunuyosam ne hissediyosam onu yaziyom

bahsettigimde de ayni durum var ornek olarak bu kiz beni allahima kadar mogluyor biyere bisey atsak hangi buyu cocuk kesin komik, zengin devrimci diye yorum atcaklar
Ya amına kodumun salağı millet ne der ne söyler diye hayat mı yaşanır konuş işte hoşlanıyorsa ya da trt başla aşırı low tden özgüven yok

• +1
alexe benzeyen beyaz turuncu saçlı bana selam verecek ve ben onu sikmeyecem öyle mi
igsini paslasana pmden ben sikerim süt gibi manita bulmuş ağlıyo amk yok haketmiyom bilmem ne

• JFL
Reactions: Yagiz8928 and Serialsuicide

Users who are viewing this thread

Back