NoxInfernum
A Larp a Day Keeps Reality Away.
Her ne kadar irl sevmedigim bir hayatim olsa da burada bana benzeyen insanlarla konusabilmek hafiften de olsa icimi rahatlatiyor, seviliyosunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
fakecel ramblingsHer ne kadar irl sevmedigim bir hayatim olsa da burada bana benzeyen insanlarla konusabilmek hafiften de olsa icimi rahatlatiyor, seviliyosunuz
açtım şindi@Orcairis olm senin profil niye kapalı MORTİİİİİİİİİİS
kanka sevioz fln okeyde yas 20 olucak amk hayat edinmek lazımHer ne kadar irl sevmedigim bir hayatim olsa da burada bana benzeyen insanlarla konusabilmek hafiften de olsa icimi rahatlatiyor, seviliyosunuz
Kanka cl 180 adamsın git biraz ders çalış yksmaxxla dis doktoru ol hayatına bakkanka sevioz fln okeyde yas 20 olucak amk hayat edinmek lazım
diş olabilir ama aklımda farklı planlar var ama uni okuyacam kesınKanka cl 180 adamsın git biraz ders çalış yksmaxxla dis doktoru ol hayatına bak
ünide kızlar teklif ediyomuş bende gitcem bakalım dedikleri gibi am var mıdiş olabilir ama aklımda farklı planlar var ama uni okuyacam kesın
Yok knkünide kızlar teklif ediyomuş bende gitcem bakalım dedikleri gibi am var mı
Amk fakeceli truecel larplamaünide kızlar teklif ediyomuş bende gitcem bakalım dedikleri gibi am var mı
adımız fakecele çıktı aq olm sizdenim alooAmk fakeceli truecel larplama