Sizi yaratan yaraticiya suç atmayin.

İncelde bu tehlike 2 kat daha fazla değil mi aq
İncel mincel yine de herkesin bi seçeneği var iyi yol vs kötü yol ayrımı gibi, inceller istemsiz bekar değil mi fahişelere bile gitmiyorlar gururlarına yediremedikleri için giden varsa da incel değildir zaten

• +1
Reactions: Kayra139, hakyolcusu34#⅜$*_]+ and Black_Pill_Enjoyer1
İncel mincel yine de herkesin bi seçeneği var iyi yol vs kötü yol ayrımı gibi, inceller istemsiz bekar değil mi fahişelere bile gitmiyorlar gururlarına yediremedikleri için giden varsa da incel değildir zaten

• Hmm...
  • JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and jackreacher52
Bolca zinaya düşme tehlikesi var, betabuxların karıları chade vermeye çalıştığı için kocaları tarafından şişlenme ihtimali de yüksek :ROFLMAO: ,incelin sevabı ile chadin sevabı bir değil aynı zamanda günahları da öyle, verilmek istenen mesaj bu
Aminogluna bak sanki mtn olunca cennete gidecek kadar sevap isliyonda chad olunca düsecegi zinayi dert ediyor

• JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
Bolca zinaya düşme tehlikesi var, betabuxların karıları chade vermeye çalıştığı için kocaları tarafından şişlenme ihtimali de yüksek :ROFLMAO: ,incelin sevabı ile chadin sevabı bir değil aynı zamanda günahları da öyle, verilmek istenen mesaj bu
Allah yok

• So Sad
Reactions: hakyolcusu34#⅜$*_]+
Aminogluna bak sanki mtn olunca cennete gidecek kadar sevap isliyonda chad olunca düsecegi zinayi dert ediyor
Ben zaten chadlite'ım bro :ROFLMAO: Sadece kilo fazlalığım var yoksa chadim, buraya her geleni mtn veya incel mi zannediyorsunuz:feelskek:. Onu bırakta cidden farkındalığınız, bilgi birikiminiz çok düşük otla bokla dalga geçip kendinizi akıllı zannediyorsunuz, 10 sene önce 14-15 yaşındayken kişisel gelişime başladım ben, o zman blackpill vardı ama adı daha konmamıştı, yeni yetmeler bilmez inci sözlük, bçsy, tcma, amlılarla iletişim 101, nofap tr'ye ilk geldiğinde buradaydık. Sen daha kadınlarla umudun olsun diye çabalarken biz o yolları sittir ettik hakikatin peşine düştük, siz daha doğru bilgiye gerçek bilgiye nasıl ulaşılır bilmezsiniz amk. Burada bulunma amacım belki bikaç kişiye dokunuruz yardım ederiz felan ama yine kibirlendim amk eskiden olduğu gibi insanları cehaletinde siktir edesim geldi yine..
Dipnot: Bu entry dünyadaki en aptal insan oranına sahip ırkı siktir ettiğim manasına gelmektedir..

• JFL
  • +1
Reactions: hakyolcusu34#⅜$*_]+, Ashoimex, orhanhic and 1 other person
üstteki yazını yeni görüyorum kahkaha atıyorum saat 1de aq 24-25 yaşında adam looksmax.org da islamcılık yapıyor 15 yaşındaki çocuklarla tartışıyor hayatını sikeyim

• +1
  • JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and maarda
üstteki yazını yeni görüyorum kahkaha atıyorum saat 1de aq 24-25 yaşında adam looksmax.org da islamcılık yapıyor 15 yaşındaki çocuklarla tartışıyor hayatını sikeyim
Çoluk çocuğa yol gösterelim dedikte tipsiz ve Allahsız orospu evlatları olduğunu hatırlattığın için teşekkürler.. Hayatını sikeyim yazmış ironiye bak :feelskek:

Attachments

• Ekran görüntüsü 2025-01-24 004611.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-24 004611.png
    111.1 KB · Views: 50
  • +1
10 sene önce 14-15 yaşındayken kişisel gelişime başladım ben, o zman blackpill vardı ama adı daha konmamıştı,
yarrrakkk konmamıstı 30 farklı website vardı bp ile alakalı

• JFL
  • +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1, recai iskender, Skull Knight and 1 other person
  • +1
.

Last edited:
  • +1
islampill çok iyi bu arada ondan yalnızca softmaxliyorum @jackreacher52

Attachments

• 1737670981119.png
    1737670981119.png
    415 KB · Views: 39
  • +1
Reactions: jackreacher52
Sen daha The Game Neil Strauss okumamışsındır, neden pua hate sitesi kuruldu kim kurdu, RSD Tyler kimdir necidir Mystery felan bilmezsin ben zaten blackpill vardı adı konulmamıştı demiştim e şimdi bu linki atınca eline ne geçti anlamadım ki amk :ROFLMAO:

• +1
Sen daha The Game Neil Strauss okumamışsındır, neden pua hate sitesi kuruldu kim kurdu, RSD Tyler kimdir necidir Mystery felan bilmezsin ben zaten blackpill vardı adı konulmamıştı demiştim e şimdi bu linki atınca eline ne geçti anlamadım ki amk :ROFLMAO:
okusan anlarsında ben senle niye tartısıyom ki amk kendime yazık

okusan anlarsında ben senle niye tartısıyom ki amk kendime yazık
aynen bu kadar ezilmen beyin sağlığın için iyi değil :feelsuhh:

• +1
Dünya sınav yeri brom herkesin eşit şartlarda doğmasını bekleyemezsin, 190 + chad doğmadığın için ağlayacak mısın ,aynı şekilde engelli doğduğun için de, herkesin bi sınavı var. Dünyada herkesin eşit olduğunu düşün sence mantıklı mı?
Sınav tamam da adil değil bence adil bir sınav olması için herkesi eşit yaratması gerekmez miydi

Sınav tamam da adil değil bence adil bir sınav olması için herkesi eşit yaratması gerekmez miydi
Herkesin icraatının değeri aynı olmuyor yani zenginin sadakası ile fakirin, chadin zinası ile incelin zinası aynı sevap ve günaha eşit değil. Ahiret günü mizanda herkesin kendi kapasitesine göre işlediği sevap ve günahlar tartılacak ve en adaletli en merhametli şekilde hüküm verilecek..

• +1
Reactions: Kayra139, Black_Pill_Enjoyer1 and hakyolcusu34#⅜$*_]+
Herkesin icraatının değeri aynı olmuyor yani zenginin sadakası ile fakirin, chadin zinası ile incelin zinası aynı sevap ve günaha eşit değil. Ahiret günü mizanda herkesin kendi kapasitesine göre işlediği sevap ve günahlar tartılacak ve en adaletli en merhametli şekilde hüküm verilecek..
Peki genetik anormal biri ile chad in çektiği acıların hesabı nasıl ölçülecek?

Peki genetik anormal biri ile chad in çektiği acıların hesabı nasıl ölçülecek?
Ne kadar istemsiz acı çekersen ve sabredersen o kadar affedilme ve cennette makamının yüksek olması ihtimalı artacak
Not: Kendi kendine zulmetmek ayrı konu, kendi kendine zarar vermek günahtır..

• +1
Ne kadar istemsiz acı çekersen ve sabredersen o kadar affedilme ve cennette makamının yüksek olması ihtimalı artacak
Not: Kendi kendine zulmetmek ayrı konu, kendi kendine zarar vermek günahtır..
Kendi kendine zulmetmek derken?
Herkesin dayanıklılık kapasitesi bir olmuyor ayrıca

Kendi kendine zulmetmek derken?
Herkesin dayanıklılık kapasitesi bir olmuyor ayrıca
Allah'ın yasakladığı yoldan gidersen ve farkında olmadan ascendleyeceğim derken kendine zarar verirsen ,benim kendi hükmüme göre htn altı değilsen Allah'ın yarattığını hardmax ile zorla değiştirmeye çalışmakta kendine zulmetmektir. Herkes kendi kapasitesi ölçüsünde gelişmeye çalışması ve dayanamadığı yerde bırakıp kendini toparlaması daha iyidir tabiki

• +1
  • Hmm...
Reactions: hakyolcusu34#⅜$*_]+, recai iskender and Black_Pill_Enjoyer1
Allah'ın yasakladığı yoldan gidersen ve farkında olmadan ascendleyeceğim derken kendine zarar verirsen ,benim kendi hükmüme göre htn altı değilsen Allah'ın yarattığını hardmax ile zorla değiştirmeye çalışmakta kendine zulmetmektir. Herkes kendi kapasitesi ölçüsünde gelişmeye çalışması ve dayanamadığı yerde bırakıp kendini toparlaması daha iyidir tabiki
"Farkında olmadan"
Farkında olmadan alkollü içecek içersen günah olmaz mesela yine ascendlemek için farkında olmadan kendine zarar versen aynı şekil o da günah olmaz

• WTF
Reactions: recai iskender
Adamsın abi katılıyorum

• +1
"Farkında olmadan"
Farkında olmadan alkollü içecek içersen günah olmaz mesela yine ascendlemek için farkında olmadan kendine zarar versen aynı şekil o da günah olmaz
Evet farkında olmadan kendine zulmetmek diye birşey de var, sonradan farkedersen tövbe etmen ve kendini düzeltmen gerekir. :soy:
Ekleme: Farkında olmadan günah işlemen ,bilgisizlik nedeniyle sayılmaz

• +1
  • Hmm...
Evet farkında olmadan kendine zulmetmek diye birşey de var, sonradan farkedersen tövbe etmen ve kendini düzeltmen gerekir. :soy:
Katılıyorum da adalet konusunda hala şüpheliyim

Katılıyorum da adalet konusunda hala şüpheliyim
Dünyada adaleti çok beklemeyeceksin zaten insanların sağı solu belli olmaz, hukuk sistemi felan rezalet, sen kendi götünü kurtarmaya çalışacaksın ,gerçek adalet ahirette, dünyada ilahi adalet olursa ona Allah karar verir tabiki
Örnek: Tecavüzcü piçe araba çarpması gibi

• +1
Reactions: Kayra139, Black_Pill_Enjoyer1 and hakyolcusu34#⅜$*_]+
  • Woah
Reactions: Skull Knight
ya bu ppler ne amk

sen münafık olmuşsun evladım

arapça bilmiyorsan gerek yok
Tövbe tövbe abi benim içten neye inandığımı nereden biliyorsun aptal orospu çocuğu ne tekfirliyon sikerim ananı

Tövbe tövbe abi benim içten neye inandığımı nereden biliyorsun aptal orospu çocuğu ne tekfirliyon sikerim ananı
Bir daha allaha söversen 2 metre olmadığını herkese söylerim

• JFL
Reactions: recai iskender
Bu threadi açan da aptal amk yaratıcıua değil kime suç atacaksın şu adamın ne yapması lazım mesela
IMG 2515

• So Sad
Bu threadi açan da aptal amk yaratıcıua değil kime suç atacaksın şu adamın ne yapması lazım meselaView attachment 3449494
Mesela çıplak vücudunu internete atmayı bırakabilir ,roidleri bırakabilir, omuzları geliştirecek egzersizler yapıp bel, oblik ve karın egzersizlerini bırakabilir, kötü açıdan resim çekmeyi bırakabilir, bitti mi abi? demeyi bırakabilir, yaratıcıya suç atması mı lazım aptal orospu evladı seni :feelswhy:

Mesela çıplak vücudunu internete atmayı bırakabilir ,roidleri bırakabilir, omuzları geliştirecek egzersizler yapıp bel, oblik ve karın egzersizlerini bırakabilir, kötü açıdan resim çekmeyi bırakabilir, bitti mi abi? demeyi bırakabilir, yaratıcıya suç atması mı lazım aptal orospu evladı seni :feelswhy:
Ananı sikeyim bu adam ragebait değil sanırım neyse dinle köylü anasını siktiğim birincisi bu adam normal içerik üreticisi genetikleri o kadar kötü ki bp videosuna çıkmış bu adam bu videoları görse ne hissedecek ne yapacak aq aptal orospu evladı roid bırakabilir demiş roid bırakması onun için daha kötü olur? Egzersiz kısmındada yapmadığını nereden biliyorsun ölmüşlerini siktiğim adamın yapabileceği hiçbir şey kadınlar tarafından genetikleri iyi olan adam yanında seçilebilir kılmayacak

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and Skull Knight
ya bi siktir git amınakoyim

• Hmm...
  • JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and jackreacher52
Ananı sikeyim bu adam ragebait değil sanırım neyse dinle köylü anasını siktiğim birincisi bu adam normal içerik üreticisi genetikleri o kadar kötü ki bp videosuna çıkmış bu adam bu videoları görse ne hissedecek ne yapacak aq aptal orospu evladı roid bırakabilir demiş roid bırakması onun için daha kötü olur? Egzersiz kısmındada yapmadığını nereden biliyorsun ölmüşlerini siktiğim adamın yapabileceği hiçbir şey kadınlar tarafından genetikleri iyi olan adam yanında seçilebilir kılmayacak
bi boktan anlamadığın buradan belli ,adam roid basıp yanlış kas gruplarını çalıştığı için öyle orantısız olmuş core, oblik ve bel egzersizleri yapmaması gerekiyordu bi görüşte anladım hemen, estetik gözükmeyi bilmiyor demek ki hemen its over its over ağladınız amk. Bana ragebait diyene bak geliyo gidiyo bana sarıyo Allaha peygambere kitaba küfür ediyo ironiye gel amk :feelskek:

• Hmm...
bi boktan anlamadığın buradan belli ,adam roid basıp yanlış kas gruplarını çalıştığı için öyle orantısız olmuş core, oblik ve bel egzersizleri yapmaması gerekiyordu bi görüşte anladım hemen, estetik gözükmeyi bilmiyor demek ki hemen its over its over ağladınız amk. Bana ragebait diyene bak geliyo gidiyo bana sarıyo Allaha peygambere kitaba küfür ediyo ironiye gel amk :feelskek:
PEKİ ADAM YÜZÜ İÇİN NE YAPABİLİR KANKİ O DA MI ROİD BASIP YANLIŞ KAS GRUBU ÇALIŞTIĞI İÇİN Mİ YOKSA

Users who are viewing this thread

Back