Skąd się wzięło, że polacy to femboye?

Divineincel

Divineincel

They don’t sleep on the beach anymore
W życiu nie miałem z żadnym styczności

• +1
Reactions: Jimcel, polonaecel, shedontluv-U and 3 others
Próbujal nas ragebaitowac bo wiedzial rze my to homophoby

• +1
Reactions: gruca-looksmaxx223, brootaldude, Jimcel and 5 others
  • +1
Reactions: gruca-looksmaxx223, Jimcel, BigBallsLarry and 3 others
I bardzo kurwa dobrze
Jakieś kurwy na twitterze o to płaczą często:feelskek:. Polska powinna być homogeniczna, tak samo jak np Kenia jest homogeniczna. Nie powinniśmy wszyscy zostać jedną masą

• +1
Reactions: BigBallsLarry
Jakieś kurwy na twitterze o to płaczą często:feelskek:. Polska powinna być homogeniczna, tak samo jak np Kenia jest homogeniczna. Nie powinniśmy wszyscy zostać jedną masą
Szczerze to nie znam się jakoś bardzo na politycy ale jak na Polaka przystało użyje przysłowia „nie wiem ale się wypowiem”. Generalnie to jestem zdania że jak taki powiedzmy sasha z ukrainy pracuje płaci podatki i nie sprawia problemów to niech zostanie ale lepiej jak będzie się trzymał ze swoimi. To samo tyczy się jakby Polak był zagranicą.

• +1
Reactions: Divineincel
Szczerze to nie znam się jakoś bardzo na politycy ale jak na Polaka przystało użyje przysłowia „nie wiem ale się wypowiem”. Generalnie to jestem zdania że jak taki powiedzmy sasha z ukrainy pracuje płaci podatki i nie sprawia problemów to niech zostanie ale lepiej jak będzie się trzymał ze swoimi. To samo tyczy się jakby Polak był zagranicą.
No tak, tylko że potem masz takie sytuacje jak getta. W anglii myśleli że takie coś też zadziała i się przeliczyli

No tak, tylko że potem masz takie sytuacje jak getta. W anglii myśleli że takie coś też zadziała i się przeliczyli
Jest coś w tym prawdy.

sojowe ryje na kazdym kroku + wychowanie przez beciakowych starych albo samotne matki

• +1
  • JFL
myślałem że coś się zmieniło tam od lat 90
w centrum nie, ale studenciaki sojowe wynajmują i pajeety sie pojawiają XD nawet murzyni z plecakami glovo zapierdalaja na rowerkach

• +1
Reactions: truep0lishguy and Divineincel
w centrum nie, ale studenciaki sojowe wynajmują i pajeety sie pojawiają XD nawet murzyni z plecakami glovo zapierdalaja na rowerkach
Zaraz polska będzie wygladala jak niemcy przy takiej dzietności, kolorowo na ulicach

• +1
Reactions: russiancelreturns
bo jest duzo chudych niekształconych cwelow w polsce

• +1
Reactions: sigmafromthedarknes, russiancelreturns and Divineincel
  • +1
  • Ugh..
Reactions: sigmafromthedarknes, fantamaxxer and Divineincel
polscy mezczyzni są sojowi
No to prawda, za dużo piwska i parówek z biedronki, hunter gatherer classic
1776202594211

• JFL
Reactions: fantamaxxer and decret
Bo zabija małe lokalne sklepiki i wszystko tam drogie jest, taki sojowy sklepp
w sumie tak dalej lepiej niz w angli każdy skelp jest pełen ciapek:sick::sick:

• +1
Nienawidza nas wszedzie… naprawde wszedzie.

Jebac ich, niech zyje wielka polska!

• +1
Nienawidza nas wszedzie… naprawde wszedzie.

Jebac ich, niech zyje wielka polska!
Powinniśmy być jak Korea Pólnocwa, zamknąć się na wszystkich i rozwijać się sami

• +1
Reactions: Deleted member 388168
  • +1
bo większość Polaków teraz to straszne tępaki i nie ma nikogo kto tak daje się baitować jak oni

• +1
bo większość Polaków teraz to straszne tępaki i nie ma nikogo kto tak daje się baitować jak oni
a patrząc się na przeciętnego cwela z edgarem który nosi worek na śmieci to niedługo to już nie będzie bait

• JFL
a patrząc się na przeciętnego cwela z edgarem który nosi worek na śmieci to niedługo to już nie będzie bait
Na wschodzie nie mamy takich cweli, to w Warszawce tylko takie rzeczy

• +1
Reactions: Canthus23
Na wschodzie nie mamy takich cweli, to w Warszawce tylko takie rzeczy
w każdym dużym mieście
ale we wsiach i miasteczkach tez ich masa

• +1
  • +1
Reactions: Canthus23
Tylko w Białymstoku ich widziałem
w poznaniu i wszędzie dookoła są ich dosłownie dziesiątki tysięcy i każdy niedożywiony 50iq z mordą jakby go ojciec ruchał

• JFL
Reactions: piec
Femboy???

• JFL
Reactions: Kurai
znam osobiście jednego ale nie nazywa siebie fembojem

W życiu nie miałem z żadnym styczności
w warszawie idzie spotkach takich pojebow pofarbowanych na niebiesko/rozowo z jakimis lancuchami na szyi, psychicznie jebniete cwele

• +1
bylem w tamtym roku w lodzi sie pokrecic i to jest kurwa prawda XD tych hindusow i czarnuchow sie tam kreci od chuja

• +1
Reactions: Divineincel and russiancelreturns