Divineincel
They don’t sleep on the beach anymore
W życiu nie miałem z żadnym styczności
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ja teżW życiu nie miałem z żadnym styczności
I rasistami jestesmyPróbujal nas ragebaitowac bo wiedzial rze my to homophoby
polska najwięksi rasiści i wszystkoI rasistami jestesmy
wiedzial rze my to homophoby
I bardzo kurwa dobrzeI rasistami jestesmy
Jakieś kurwy na twitterze o to płaczą częstoI bardzo kurwa dobrze
Szczerze to nie znam się jakoś bardzo na politycy ale jak na Polaka przystało użyje przysłowia „nie wiem ale się wypowiem”. Generalnie to jestem zdania że jak taki powiedzmy sasha z ukrainy pracuje płaci podatki i nie sprawia problemów to niech zostanie ale lepiej jak będzie się trzymał ze swoimi. To samo tyczy się jakby Polak był zagranicą.Jakieś kurwy na twitterze o to płaczą często. Polska powinna być homogeniczna, tak samo jak np Kenia jest homogeniczna. Nie powinniśmy wszyscy zostać jedną masą
No tak, tylko że potem masz takie sytuacje jak getta. W anglii myśleli że takie coś też zadziała i się przeliczyliSzczerze to nie znam się jakoś bardzo na politycy ale jak na Polaka przystało użyje przysłowia „nie wiem ale się wypowiem”. Generalnie to jestem zdania że jak taki powiedzmy sasha z ukrainy pracuje płaci podatki i nie sprawia problemów to niech zostanie ale lepiej jak będzie się trzymał ze swoimi. To samo tyczy się jakby Polak był zagranicą.
Jest coś w tym prawdy.No tak, tylko że potem masz takie sytuacje jak getta. W anglii myśleli że takie coś też zadziała i się przeliczyli
propaganda przez zydow aby zragebaitowac sarmatówW życiu nie miałem z żadnym styczności
Zależy gdzie mieszkasz, może na zachodzie polski tak jestsojowe ryje na kazdym kroku + wychowanie przez beciakowych starych albo samotne matki
w lodzi trzeba byc robust, bo mozna dostac w ryj w bramieZależy gdzie mieszkasz, może na zachodzie polski tak jest
myślałem że coś się zmieniło tam od lat 90w lodzi trzeba byc robust, bo mozna dostac w ryj w bramie
w centrum nie, ale studenciaki sojowe wynajmują i pajeety sie pojawiają XD nawet murzyni z plecakami glovo zapierdalaja na rowerkachmyślałem że coś się zmieniło tam od lat 90
Zaraz polska będzie wygladala jak niemcy przy takiej dzietności, kolorowo na ulicachw centrum nie, ale studenciaki sojowe wynajmują i pajeety sie pojawiają XD nawet murzyni z plecakami glovo zapierdalaja na rowerkach
polscy mezczyzni są sojowiZaraz polska będzie wygladala jak niemcy przy takiej dzietności, kolorowo na ulicach
No to fakt, ale mało który jest femboyembo jest duzo chudych niekształconych cwelow w polsce
No to prawda, za dużo piwska i parówek z biedronki, hunter gatherer classicpolscy mezczyzni są sojowi
Tak ale ci cwele sa babscy to mówią na nich femboyNo to fakt, ale mało który jest femboyem
Hotdog z zabkiNo to prawda, za dużo piwska i parówek z biedronki, hunter gatherer classic
View attachment 4914783
Jebac zabkeHotdog z zabki
dlaczego lollJebac zabke
Bo zabija małe lokalne sklepiki i wszystko tam drogie jest, taki sojowy skleppdlaczego loll
w sumie tak dalej lepiej niz w angli każdy skelp jest pełen ciapekBo zabija małe lokalne sklepiki i wszystko tam drogie jest, taki sojowy sklepp
Żaden polak stad nir mieszka w polscew sumie tak dalej lepiej niz w angli każdy skelp jest pełen ciapek![]()
lol polska zawsze jest późno na każdym trendzieŻaden polak stad nir mieszka w polsce![]()
Powinniśmy być jak Korea Pólnocwa, zamknąć się na wszystkich i rozwijać się samiNienawidza nas wszedzie… naprawde wszedzie.
Jebac ich, niech zyje wielka polska!
Jak w gothicu: magiczna barriera i chujPowinniśmy być jak Korea Pólnocwa, zamknąć się na wszystkich i rozwijać się sami
a patrząc się na przeciętnego cwela z edgarem który nosi worek na śmieci to niedługo to już nie będzie baitbo większość Polaków teraz to straszne tępaki i nie ma nikogo kto tak daje się baitować jak oni
Na wschodzie nie mamy takich cweli, to w Warszawce tylko takie rzeczya patrząc się na przeciętnego cwela z edgarem który nosi worek na śmieci to niedługo to już nie będzie bait
w każdym dużym mieścieNa wschodzie nie mamy takich cweli, to w Warszawce tylko takie rzeczy
Tylko w Białymstoku ich widziałemw każdym dużym mieście
ale we wsiach i miasteczkach tez ich masa
w poznaniu i wszędzie dookoła są ich dosłownie dziesiątki tysięcy i każdy niedożywiony 50iq z mordą jakby go ojciec ruchałTylko w Białymstoku ich widziałem
to zes pierdolnal
rzes*to zes pierdolnal
ZydziW życiu nie miałem z żadnym styczności
chyba z jednej jakieś mapki na tt czy ig gdzie było że największe skupisko femboyow jest w polsce JFLW życiu nie miałem z żadnym styczności
w warszawie idzie spotkach takich pojebow pofarbowanych na niebiesko/rozowo z jakimis lancuchami na szyi, psychicznie jebniete cweleW życiu nie miałem z żadnym styczności
bylem w tamtym roku w lodzi sie pokrecic i to jest kurwa prawda XD tych hindusow i czarnuchow sie tam kreci od chujaw centrum nie, ale studenciaki sojowe wynajmują i pajeety sie pojawiają XD nawet murzyni z plecakami glovo zapierdalaja na rowerkach