Demirs
Nicemaxxer.(Hello Mello). David Laid
sizce kaç güne geçer @EK0 @Thrill @susisesi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
gün dedim ay diycektim neysekanka skincare bilgim çok yokta öyle hemen geçer mi ki gün sormuşun
ben yüzüme bok sürüyorum ve sidiğimi içiyorum kanka yüzüm pırıl pırıl saçlarım döküldü yumurtaya benziyorum
sizce kaç güne geçer
kanka skincare bilgim çok yokta öyle hemen geçer mi ki gün sormuşun
genetikgün dedim ay diycektim neyse
Ben bilmiom ama geçer inşallah
La ne sinirleniyon mal @Demirs yalan mı söyleyelim illa eski demir olsa sinirlenmez rep atar sakince ve üsluplu bir cevap verirdiBen bilmiom ama geçer inşallah
Alerji ilacı alerjik inflamasyon cildi bozabiliyozyrtec ne işe yarıyor
La ne sinirleniyon mal @Demirs yalan mı söyleyelim illa eski demir olsa sinirlenmez rep atar sakince ve üsluplu bir cevap verirdi
Kusura bakma thrill neden atığımıda çözemedim ben niye sinirlendim aqLa ne sinirleniyon mal @Demirs yalan mı söyleyelim illa eski demir olsa sinirlenmez rep atar sakince ve üsluplu bir cevap verirdi
accutane yanında olması gereken bir şey miAlerji ilacı alerjik inflamasyon cildi bozabiliyo
Canın sağolsun dostum iyi geceler diliyorum ve iyi forumlar diliyorumKusura bakma thrill neden atığımıda çözemedim ben niye sinirlendim aq
Vallah dermatolog ne yazdıysa sana değişebiliraccutane yanında olması gereken bir şey mi
Sağol thrillcim iyi uykularCanın sağolsun dostum iyi geceler diliyorum ve iyi forumlar diliyorum
dermatolog a gitmiyorum kendi kendimin doktoruyum sayılır reçete yazdırabılıyorum ve istediğim ilacı alabiliyorumVallah dermatolog ne yazdıysa sana değişebilir
Aslında bende aynı gibi ben gitmiyorum adama yüzümü attım verdi araştır bence veya yazan kişiye sordermatolog a gitmiyorum kendi kendimin doktoruyum sayılır reçete yazdırabılıyorum ve istediğim ilacı alabiliyorum
dermastamp haftada 3 kez sonrada taz 0,1% sür baya işe yarıyo