Skinny fat

D

DarkSoulHKF

Iron
Şuan skinny fatim kas kütlesi kazansam yüzdeki yağa ödeme faydası olurmu yoksa sadece vicudami olur

• JFL
Reactions: IlI
Şuan skinny fatim kas kütlesi kazansam yüzdeki yağa ödeme faydası olurmu yoksa sadece vicudami olur
genel yag oranin duserse suratindaki yag orani niye dusmesin? .d

• +1
Reactions: yenesy
genel yag oranin duserse suratindaki yag orani niye dusmesin? .d
Kardiyo değilde kas üzerine yoginlasmaktan bahsetmek istedim

Kardiyo değilde kas üzerine yoginlasmaktan bahsetmek istedim
hayir yag oranin gitmeden odem gitmez
(sonradan edit) kasla odem gitseydi powerlifterlar pogaca surat olmazdi knj

• +1
Reactions: DarkSoulHKF and yenesy
kankacim vucuttaki odem ve yag birbirinden cok ayri seyler. osmotik basincin dengesizse odem olur, sivi alimini ve elektrolit dengeni oturtarak odemden kurtulabilirsin (diyette ilk basta odem atilir zaten). yag dedigin sey ise evrimimizden dolayi sakincali durumlar icin saklanan en onemli sigortamiz, enerji depolarimiz. ilk once bunlari bilmenle baslasak guzel olur. simdi yag orani dusurmeye gelelim. metaforla anlatmayi tercih edicem; zor gunler icin maddi birikim yaptigin bir senaryo dusun, acliktan agzinin bile kokabilecegini hesap edebildigin bir senaryo. yastiginin altina 5 kilo altin koydun, zor gun sigortani yaptin ve hayatinda hicbir sikinti yok ayrica halen daha eline maddi bir seyler fazlasiyla geciyor. senin bu 5 kilo altina ihtiyacin olmaz di mi? gunumuz dunyasinda da yag depolarimiza olan ihtiyac neredeyse yok oldu. besinlere ve kaynaklara kolay erisebilmenin getirdigi sikinti da bu. uzun lafin kisasi senaryodaki 5 kilo altini harcayacaksin. nasil yapicagina gelirsek de yastiginin altina koyduklarini kullanmak zorundasin. bunu daha da optimum duzeye getirmek icin de kaslara ihtiyacimiz var. skinny-fat durumu da kaslarinin az oldugundan dolayi yaglarinin fazla zannedildigi bir durum. estetik bir gorunum icin kas kutleni arttirman sart. yastigin altini bosaltip ayni zamanda kas kazandigin takdirde ''skinny-fat'' olmaktan kurtulursun. ve spesifik olarak yuzune de etki eder, yakisikli/guzel olursun. :p:p:p:p:p

• Love it
  • +1
Reactions: htn666 and DarkSoulHKF