slavecell arkadaslara cok saygi duyuyorum

divisionpanzerfaust

divisionpanzerfaust

Kâfirin vatanı göz yaşıyla dolsun
17 yasima kadar hic calismadim tam bir lazycellim dostlar ki gerekte yoktu zaten babam sagolsun yaz tatilinde hevelendim calisayim dedim 2.gunun sonundayim isi biraktim
burjuvalarin amini gotunu sikeyim iscilere selam olsun
sizlere cok saygi duyuyorum

Last edited:
  • JFL
  • +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, maarda, Serialsuicide and 5 others
17 yasina kadar calismamak normal olmaliyken tr'de lazycel oluyo :lul: over for sirkiyecels

• So Sad
  • +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Serialsuicide, Dathomirian Zabrak and 2 others
17 yasina kadar calismamak normal olmaliyken tr'de lazycel oluyo :lul: over for sirkiyecels
yunanistandada oyle la

• JFL
Reactions: Aven
ama dedigjn cok dogru aminakoyim avrupada çok tanidim adam 24 yasinda boylr hic calismamis eli pense tornavida bile tutmamis

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer, Aven and pashanimair
17 yasima kadar hic calismadim tam bir lazycellim dostlar ki gerekte yoktu zaten babam sagolsun yaz tatilinde hevelendim calisayim dedim 2.gunun sonundayim isi biraktim
bu arada 31 cekmek bile canim istemiyo yorgunluktan boyle isin anasini avradini sikeyim bra

• So Sad
Reactions: Misogynist_Maxxer and Aven
Bu arada kerem adli arkadasimiz resmen artik 1ncel degildir kendisini banlaması için modlara talep gonderdim @ER enjoyer

• JFL
Reactions: ER enjoyer and pashanimair
hazır parayla markete yürümeye üşeniyorum sabah kalkıp işe nasıl gideyim aq

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer and pashanimair
hazır parayla markete yürümeye üşeniyorum sabah kalkıp işe nasıl gideyim aq
bende oyleydim broşki 2 gun işe gittim geldim anladim herseyi isci kardeslerime selamlar

• +1
Reactions: Misogynist_Maxxer and pashanimair

Users who are viewing this thread

Back