Fridx
Exotic Ethnic Thug
- OP
birsik olmaz forumdayiz 1tehdit içerdiği için sorun olabilir netherlands da
2 saka zaten aq sende bilion
3 forumun kurallarina aykiri degil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
birsik olmaz forumdayiz 1tehdit içerdiği için sorun olabilir netherlands da
kral valla bilmiyodum da sonucya internet ya trdeki gibi.degildir sandiötehdit içerdiği için sorun olabilir hollanda’da
Sana nasil bel alti vurdum denyo tiradde sana laf 0Jonasın şovalyesi falan değilim sen sadece her an her zorluğunda yanında olan senin her mesajında 10 kişiye yazıp sana her konuda yardımcı olmaya çalışan birine bel altı vurdun. Sikimde değil bundan sonrası ne diyorsan de kafana göre.
seni uyarmasına söylendin ya onu diyorSana nasil bel alti vurdum denyo tiradde sana laf 0

Beni uyaracak sey yok ondaseni uyarmasına söylendin ya onu diyor
@Ghost Philosophy türkçe konuşmuyor, jonas bana %20 uyarı verdi sende verme watching the civil war![]()
Islemler halledilsin resistanceme watching the civil war![]()
abi gel hadi opuselım barısalım herkes sarılsın turkish forumda baris sulh hakim olsun bunlar bızi bolmesinBeni uyaracak sey yok onda![]()
anneni sikeyim snitch@Ghost Philosophy türkçe konuşmuyor, jonas bana %20 uyarı verdi sende ver
valla su orospu cpuna atın %20 jomas bana atti cildirdim adami onceden bildigin yaliyordum awIslemler halledilsin resistance
eu da x de falan desen sanırım ciddiye alırlar. Abd de aksiyon alıp almamana bakıyorlar diye biliyorum. silah vb aldın mı dediğin şeyi gerçekleştirmek için harekete koyuldun mu vbkral valla bilmiyodum da sonucya internet ya trdeki gibi.degildir sandiö
anneni sikeyim van !!! threadden çıkanneni sikeyim snitch
Size selam veriyorum, benim adım Joachim Peiper. Waffen-SS komutanı, panzer komutanı ve LSSAH’ın lideriyim.Selamlar adolf hitler.
ya amk su dunyaya ıfade ozgurlugu ne xaman gelıcek LAAANeu da x de falan desen sanırım ciddiye alırlar. Abd de aksiyon alıp almamana bakıyorlar diye biliyorum. silah vb aldın mı dediğin şeyi gerçekleştirmek için harekete koyuldun mu vb
View attachment 4892336
en üst seviye şizofreni naziSize selam veriyorum, benim adım Joachim Peiper. Waffen-SS komutanı, panzer komutanı ve LSSAH’ın lideriyim.
HH
View attachment 4892350

ok : (anneni sikeyim van !!! threadden çık
NE DIYORSUN @Resistance.abi gel hadi opuselım barısalım herkes sarılsın turkish forumda baris sulh hakim olsun bunlar bızi bolmesin
asla bizim yerimize izinsiz girme yabancı !!!ok : (
Kanka ama su subforumda kime sorsan saka der la vallaeu da x de falan desen sanırım ciddiye alırlar. Abd de aksiyon alıp almamana bakıyorlar diye biliyorum. silah vb aldın mı dediğin şeyi gerçekleştirmek için harekete koyuldun mu vb
View attachment 4892336
Bütün Nazilerin şizofren olduğunu mu düşünüyorsun, yoksa sadece bende şizofreni belirtileri olduğu için mi?en üst seviye şizofreni nazi![]()
Siz Almanya'ya gitmeyi bırakırsanız bunu yapacağım.Never enter our place without permission, stranger!!!
Biz almanyali cumskinler almanyada ethnicler tarafindan cucklaniyoruzSiz Almanya'ya gitmeyi bırakırsanız bunu yapacağım.
vanlımısınSiz Almanya'ya gitmeyi bırakırsanız bunu yapacağım.
almanya bizim yardımlarımızla bugunleri yasiyor, yediğin kaba sıçma.Siz Almanya'ya gitmeyi bırakırsanız bunu yapacağım.
ikiside kardeşimBütün Nazilerin şizofren olduğunu mu düşünüyorsun, yoksa sadece bende şizofreni belirtileri olduğu için mi?

HAYIRAre you from Van?)))

Alman bir gavat olarak annemin Türk bir Chad tarafından sikilmesini istediğimi onaylıyorum.Biz almanyali cumskinler almanyada ethnicler tarafindan cucklaniyoruz
deleted commentSiz Almanya'ya gitmeyi bırakırsanız bunu yapacağım.
tamamHAYIR
ne alaka yarramTürkiye'deyken güvenlik duvarı .org uzantılı siteleri kullanmama izin vermiyordu, hepiniz VPN mi kullanıyorsunuz?
Bir soru soruyorum nigga, rahat olun.ne alaka yarram
psikologmusun? doktormusun? yoksa multimilyoner bi iş adamımısın?Beyler fazla kaşınmayında sitenin sahibi olduğumu unuttunuz galiba
kapatmıycam siteyi ekmek kapınız kapanmasın![]()
Hepsipsikologmusun? doktormusun? yoksa multimilyoner bi iş adamımısın?
Şaka maka 2 sınıf doktorumpsikologmusun? doktormusun? yoksa multimilyoner bi iş adamımısın?
Şaka maka 2 sınıf doktorum
ama psikoloji çok okuyorum ayanokojiyi kendime benzetiyorum
dun slayerjonasin infazi verildi yapicak bisi yokYaw amina koyduklarim ne uzun bos bos tartismissiniz oku oku bitmiyo vala ya![]()
Oku ve tarafsizca karar verNoldu la okuyan anlatsın
Olm jonas naptı bu piçler bugün bana da uyarı göndermişlerOku ve tarafsizca karar ver![]()
Siktim öldü oyuzdenOlm jonas naptı bu piçler bugün bana da uyarı göndermişler
https://looksmax.org/attachments/1300659/ Ben seni şuna etiketledim diye aqSiktim öldü oyuzden
Dunde siktigimden bir dahaki sefere annemi sikme lutfen diye bagiriyor cagiriyordu
Uyarinizi sayin baronumuz cizreliye yonetin
Eminim belki bisey yapabilir hakkinda![]()
Kurallar cignenmek icin vardirhttps://looksmax.org/attachments/1300659/ Ben seni şuna etiketledim diye aq
Nidale rule34
Spoiler koy cizreli gormeden@Dathomirian yarak izindeyiz