Topkra
My nose is fine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ben değilim murada sorniye ağzını yay yaya konuşuyon kenks
Bencede larpMuradın tiple ses uyumu 0 amk kesin larpdı fotolar
Bu gözler neler görecek daha amk@meynet, Muradın sana bir mesajı var reis
Kendisi telefonda olduğu için iletemiyor ben onun yerine thread açmak zorundayım
View attachment 5223497
Bu fotorafıda özellikle koymamı istedi
yarramı yerken iyiydi oc@meynet rep kasıyon benden oc
yaşına veriyorumyarramı yerken iyiydi oc
Yaşına veriyorumyarramı yerken iyiydi oc
yaşına veriyorum
AHABAHABHHABHBHASYaşına veriyorum
BARAN DEĞİLMİŞ KNKA SOHBET EDİYOZ ŞUAN DCDEBu piç larp mı değil mi çözemedim eğer baran sensen aferin
Larp amk o ben degilimAHABAHABHHABHBHAS
Sesi dinledikçe gülüyorum nası gülmeden konuştun 1 dk amk
Cl4zai miBARAN DEĞİLMİŞ KNKA SOHBET EDİYOZ ŞUAN DCDE
değil glaib bilmiyomCl4zai mi
Adamla real zamanda konuştuk dcden kaç tane fotosunu attı ses attı larp olamazCidden larpsa baya başarılı lavuk 6 aydır buna uğraşıyo
Vallahimi?Adamla real zamanda konuştuk dcden kaç tane fotosunu attı ses attı larp olamaz
sgtopkranın altı aq
Adamla real zamanda
Sana rep vermedim şuana kadar vermicemdetopkranın altı aq
Murad sohretin buyusune kapilma murad@meynet E hadi konuş benimle e yada
Knk şimdi kızlar neden hoşlanır
Ben senin göbus yapmanı yani bildiğin orta kilolu değilde obez olmanı istiyom ağzına boru tıkıcam elini kolunu baglatıp sandalyeye baglatıp ara sıra bokumu ara sıra yemek derken obez olursun zaten sonra göbüşünü okşatıp seni pişman yapıcam pişman oludugun için depresyona gireceksin girdiğin için artık kendin durmadan yiceksin ve obez okucaksın down sendromlu insan bile sana bakmıcak
Olm bide sen salakmısın amk benim nasıl larp olma ihtimalini düşünüyorsun amk ilk önce tiktokdan konuştuk ya amk sonra buldum seni falan yazdın tövbe tövbe org seni low iq yaptı orgu siktir et gel evlenelimAdamla real zamanda konuştuk dcden kaç tane fotosunu attı ses attı larp olamaz
Okuduğunu anlayamıyonmu seni savunuyorum aqOlm bide sen salakmısın amk benim nasıl larp olma ihtimalini düşünüyorsun amk ilk önce tiktokdan konuştuk ya amk sonra buldum seni falan yazdın tövbe tövbe org seni low iq yaptı örtü aiktir et gel eblenelim
Bende low iqyumOkuduğunu anlayamıyonmu seni savunuyorum aq
Ses abisinin bence 9 yaşındayken dcde aynı taktiği yapiyodumMuradın tiple ses uyumu 0 amk kesin larpdı fotolar
Oha nasıl anladınSes abisinin bence 9 yaşındayken dcde aynı taktiği yapiyodum
Ciddimila anasina sovdum okadarBARAN DEĞİLMİŞ KNKA SOHBET EDİYOZ ŞUAN DCDE
Forumda zuffsterla görüntülü konuştuğunu idda eden vardı bu birşey miOlm bide sen salakmısın amk benim nasıl larp olma ihtimalini düşünüyorsun amk ilk önce tiktokdan konuştuk ya amk sonra buldum seni falan yazdın tövbe tövbe org seni low iq yaptı orgu siktir et gel evlenelim

@murad.89 ver dc konuşun şunlaForumda zuffsterla görüntülü konuştuğunu idda eden vardı bu birşey mi![]()
Vaktimi boşa harcıyamam@murad.89 ver dc konuşun şunla
Şaka yapıyorum king banane murad larpmı değil mi@murad.89 ver dc konuşun şunla
Geri vitesi at tabi beni hatelersen replerin gideceğini nası anladı aferin oglusumaŞaka yapıyorum king banane murad larpmı değil mi
Şaka yapıyorum king banane kullanıcısının replerindenŞaka yapıyorum king banane murad larpmı değil mi
çokda sikimde valla yaSana rep vermedim şuana kadar vermicemde
Saka mala sikinde değilse niye reply back yapıyon?çokda sikimde valla ya
Ben instadan yazismistimda ssler kayipForumda zuffsterla görüntülü konuştuğunu idda eden vardı bu birşey mi![]()
Kafaya gel amk lavuğun fantezilere bak@meynet E hadi konuş benimle e yada
Ben senin göbus yapmanı yani bildiğin orta kilolu değilde obez olmanı istiyom ağzına boru tıkıcam elini kolunu baglatıp sandalyeye baglatıp ara sıra bokumu ara sıra yemek derken obez olursun zaten sonra göbüşünü okşatıp seni pişman yapıcam pişman oludugun için depresyona gireceksin girdiğin için artık kendin durmadan yiceksin ve obez okucaksın down sendromlu insan bile sana bakmıcak
Vakit dediği 31 çekmeVaktimi boşa harcıyamam
Beni 1000 rep yapın ben özürlü bir oçum anamı kürtler dehdehlediŞaka yapıyorum king banane kullanıcısının replerinden![]()
Evlat bunu bir fanın olmama rağmen savunamam...@meynet E hadi konuş benimle e yada