şöyle LL olcaz böle LL olcaz diye konuşurken bizim proporsiyonlar

flows5991

flows5991

Banned

@Dathomirian Zabrak

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, meynet, Serialsuicide and 7 others
Adana kebapcisi aile restorani garson kombin

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Serialsuicide, flows5991 and 4 others
Benim proporsiyon 178 boya 187 aq. Femur tibia tarafım doğuştan kaslı+ kemiklerim kalın. Allah LL olmak için yaratmış beni

• +1
  • So Sad
  • Hmm...
Reactions: Thrill, growthplatessss111, Serialsuicide and 2 others
Benim proporsiyon 178 boya 187 aq. Femur tibia tarafım doğuştan kaslı+ kemiklerim kalın. Allah LL olmak için yaratmış beni
Amına koyduğum geçen 191 gymsiz 21 inch bidelt değil miydin sen sivaslılar adam olsa köpeği meşhur olmazdı ok?

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, ascendantwill, temelyeterliliktest and 7 others
kardeşim benimde statlar aynı
sen sivasın hangi köyüne mensuptun?

• +1
  • Love it
Reactions: Fridx, Thrill and meynet
sen sivaslılar adam olsa köpeği meşhur olmazdı ok?
lan cakkal profilüne fetö goymuşsun it herif sen kümsün la süvaslılara laf edüyon

• JFL
  • +1
  • Love it
Reactions: Fridx, Thrill, temelyeterliliktest and 5 others
  • JFL
Reactions: Thrill, flows5991, Fridx and 2 others
Subun değil direk orgun en garip adamı amk

• +1
Reactions: Thrill and flows5991
benim proporsiyonlar LL için uygun değil (boyumun yarısı cinsel organımın altında kalıyor hemen aynı hizadalar ama) ama bu bacak olayı nedense bende de öyle. özellikle kalfler ve bacak kemiklerim aşırı kalın neden bilmiyorum küçükken şişkoydum ondan olabilir
benim de boyum 178

• +1
Reactions: Thrill
benim proporsiyonlar LL için uygun değil (boyumun yarısı cinsel organımın altında kalıyor hemen aynı hizadalar ama) ama bu bacak olayı nedense bende de öyle. özellikle kalfler ve bacak kemiklerim aşırı kalın neden bilmiyorum küçükken şişkoydum ondan olabilir
benim de boyum 178
Proporsiyon cope aq. Ll için en önemli genetik vücudunun alt baldır üst baldırının kas yapmaya meğilli olması ve o kemiklerin kalın olması

• +1
Reactions: Thrill, Serialsuicide, growthplatessss111 and 1 other person
Proporsiyon cope aq. Ll için en önemli genetik vücudunun alt baldır üst baldırının kas yapmaya meğilli olması ve o kemiklerin kalın olması
Kalflarımız bacaklarımız genetik olarak kaslıysa ne gibi artılar var?

• +1
LL olmicam ama bilmem iyi oldu
bacaklarım uzun olmasına rağmen şuanda da kalın oldukları için dışardan uzun gözükmüyorlar

• +1
  • +1
Reactions: Thrill and Serialsuicide

Users who are viewing this thread

Back